Tunnelmia bObles-lukijaillasta

Tiistaina vietettiin Designmuseossa mun ja Isyyspakkaus-blogin Tommin lukijailtaa bOblesien sekä Lapsen vuosisata-näyttelyn merkeissä. ...

Tiistaina vietettiin Designmuseossa mun ja Isyyspakkaus-blogin Tommin lukijailtaa bOblesien sekä Lapsen vuosisata-näyttelyn merkeissä. Illan suosio löi minut heti ilmottautumisvaiheessa ällikällä, paikat täytettiin heti ja vielä tuntia ennen tapahtuman alkua sain varapaikkalaisilta viestiä, että eikö kukaan todellakaan ole peruuttanut tuloaan, mekin haluttaisiin mukaan. Valitettavasti kaikki eivät nyt siis mahtuneet, mutta yritetään saada toinen samankaltainen tapahtuma järjestettyä myös tulevaisuudessa, nyt kun on kokemusta siitä mikä toimii ja mikä ei!

Koska kiinnostus bObleseja kohtaan on ollut suurta ja koska kaikki halukkaat eivät päässeet paikalle, jäi myös tuo lukijaillan Tumbling Time monilta väliin. Lohdutuksena kerrottakoon, että meitä oli Designmuseossa niin paljon, että edes me paikalla olijat emme saaneet nyt ihan parasta infoa bObleseista ihan ääniteknisistä syistä, mutta pääasia oli toki, että lapset viihtyivät paikalla enemmän kuin hyvin! Ajattelin kuitenkin tehdä tulevaisuudessa ihan oman kattavan postauksen siitä, mikä näiden tanskalaisten lasten designhuonekalujen idea oikeastaan on. BOblesien takanahan on sekä designosaamista että tietoa ja tutkimustuloksia lapsen motorisen kehityksen tukemisesta. Suurin osa bObleseista tukee lapsen motorista kehitystä koko lapsuuden ajan, eli mitään pelkkiä vauvaleluja nämä eivät ole (todisteena selkäni takana kanalla keinuva lähes viisivuotias).

Mennään näihin juttuihin kuitenkin myöhemmin, kun saan vähän lisää tietoa bOblesien historiasta ja käyttötarkoituksista. Nyt kuitenkin sinne Designmuseon Lapsen vuosisata-näyttelyyn ja lukijailtaamme kuvien kera!


Lukijailloissa harmittaa lähes aina, ettei kaikille tule juteltua ja jälkeenpäin miettii, että olikohan kaikilla tosi tylsää ja kurjaa :D Onneksi palaute on ollut ihanaa ja monet blogin kommenttiboksista tutut nimet saivat nyt myös kasvot. Harmi vain, että Kaamos sairastui juuri samana päivänä ja ei nyt päässyt paikalle ollenkaan. Lupasin kuitenkin, että käydään vielä ainakin kerran Designmuseossa katsomassa tuo Lapsen vuosisata-näyttely ennen kun se sulkeutuu 13.3. 2016.


Kaikki lukijailtaan osallistuneet saivat kotiinsa tuliaisiksi bObles-kanan ja onneksi myös oma yskäpotilas sai omansa. Tässä on tullut nyt pari päivää ihmeteltyä miten moneen tarkoitukseen yksi puolipallo taipuukaan, sillä kun on keinuttu, istuttu, pidetty pöytänä ja murusteltu pullaa, käytetty kirjatukena sekä pikkuautojen liukumäkenä.

Tunnelmia lukijaillasta voitte muuten tsekkailla myös Rakkautta & Mamarkiaa-blogista, More than moms-blogista sekä Den Finlandssvenska mamman-blogista toisella kotimaisella!

Kiitos ihan kaikille, jotka tulitte paikalle. Oli tosi kiva tavata ja yritetään järkätä tällaisia tapaamisia vähän useammin jatkossa, eikö niin?

ps. Tumbling Timesta kiinnostuneiden kannattaa liittyä bOblesien Facebook-sivun seuraajiksi, sillä siellä linkkaillaan aina ne lähimmät ja ajankohtaisimmat tuokiot!

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images