Perjantainen asu Pohjoisesplanadilta

takki: Excuse my Bon Bon (saatu), huivi: Balmuir, pipo: Arela, lapaset: äitin tekemät, kengät: Caterpillar  Asukuvapostaukset e...


takki: Excuse my Bon Bon (saatu), huivi: Balmuir, pipo: Arela, lapaset: äitin tekemät, kengät: Caterpillar 

Asukuvapostaukset eivät usein ala kertomuksella lihapiirakan leipomisesta, mutta nyt alkaa. Tuntuu, että tammikuun loppu ja nämä helmikuun ensimmäiset päivät ovat olleet niin raskaita, ettei kauppaan jaksaisi lähteä vaan yrittää keksiä ruokaa siitä, mitä joskus on ruokakaappiinsa säilönyt. Eilen tein briossitaikinan ja jossain vaiheessa taikinan kohotessa keksin leipoa siitä sittenkin pellillisen lihapiirakkaa. Siitä tuli muuten hyvää!

Tänään kuitenkin mietiskelin, ettei tekisi mieli syödä samaa ruokaa heti perään ja päätin lähteä kaupungille tapahtumaan, missä tiesin olevan jotain hyvää ruokaa. Kyllä, välillä lähikauppaan käveleminen on vaikempaa kuin matkustaminen keskustaan ja kyllä, käyn tapahtumissa joskus ihan vaan hyvä ruoka mielessä. Ja arvatkaapa mitä ruokaa sain? Pienen kupin, jonka pohjalla oli majoneesia, pala porkkanaa ja pala parsaa :D Olisi vain pitänyt pysytellä lihapiirakassa ja salaatissa!

Ruokapettymyksestä toivuttuani näin asian valoisan puolen: näin pitkästä aikaa Anna-Mariaa ja saimme sovittua jo vähän yhteistä tekemistä seuraaviksi viikoiksi. Ja sain myös pitkästä aikaa asukuvat! Asukuvien kanssa on hieman tuskastelua nyt, kun olen tehnyt hommia lähinnä kotisohvalta käsin kalsareissa ja villasukissa. Jo pelkästään toppatakin vaihtaminen villakangastakkiin ja huulipunan lisääminen tuntuu piristävän päivää ja kun siihen lisää mukavaa seuraa, sitä ihan herää horroksestaan. Nythän on jo helmikuu ja kevättalvi!

Kaupungilta palattuani kävin vielä hakemassa postista tilaamani untuvatyynyn. Unesta blogissa onkin ollut puhetta ja luulenpa, että nyt kun uniasiat saadaan reilaan (eli minut nukkumaan ennen puolta yötä) ja kevään valonsäteet vaikuttamaan käpyrauhaseen, voidaan myös talven raskaudelle heittää jäähyväiset. Valolla ja unella on erikseen nautittuna miellyttävä yhteisvaikutus!

Niin ja ulkoilulla. Onneksi huomenna on taas pulkkamäkipäivä ja jopa lunta! 

5 kommenttia

 1. Jee ja tervetuloa mäkeemme. Ruokaakin saat.

  Noi kengät on nyt IN!

  VastaaPoista
 2. Oi, näihin kuviinhan tuli tosi kivat värit - tai ehkä se on tuo sun asu, jonka väripaletti vaan toimii niin hyvin yhteen. Joka tapauksessa, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä ruoka - parempi mieli. Se on kumma miten tuon ruuan tai juoman voimalla sitä pystyy ihan mahdottomiin tekoihin - ei tunnu rämpiminen räntäsateessa millekään jos tietää että palkintona on vaikka skumppaa ja pizzaa, mutta kävelepä sama matka vaikka akkuporakoneen voimalla - ei kiitos, pidä porasi, jään kotiin!

  Mahtavan ihana asu, etenkin kengännauhat on tossa niinkuin mustapippuri pizzan päällä! Täydellistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti oli jotain niin täydellistä! En voi olla ajattelematta noita kenkiä nyt mustapippurikenkinä :D

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images