Melkein Lapissa - matkustusta kotisohvalta lähirantaan

Kaamoksella on jäänyt viime talvesta hyvänä muistona reissumme Holiday Club Saariselälle . Lappi on ollut puheissa mon...


Kaamoksella on jäänyt viime talvesta hyvänä muistona reissumme Holiday Club Saariselälle. Lappi on ollut puheissa moneen otteeseen ja harmittaa kyllä, ettei tuollaisia monen yön kelomökkilomia ihan joka vuosi voi harrastaa. Tänä talvena Lappi jää välistä, mutta onneksi voimme nyt leikkiä Lappia tutuissa maisemissa. Vuosaaren Aurinkolahdesta on kyllä monesti!

Olen monesti miettinyt, että vaikka matkustaminen on ihanaa, matkakohteen ei tarvitse sijaita kovinkaan kaukana. Kyllä me ihan mielellämme Berliiniin kesällä menemme ja Lapin reissuista haaveilemme, mutta saman matkustamisen vapauden tunteen saa vieläkin lähempää. Tälle keväälle suunnitelmissa on ottaa taas bussi alle ja matkustaa Raumalle pidennetylle viikonloppureissulle. Sitä ennen ajattelimme Riikan kanssa lähteä Nuuksioon yöksi. Jossain välissä olisi mukava piipahtaa pari yötä Virossa ja kyllä lököloma kylpylällisessä hotellissakin tekisi hyvää, vaikkapa Turussa (en tosin tiedä onko Turussa kylpylöitä - Turku on mulle täysin vieras kaupunki)

Lapsen kanssa matkustaessa uudet elämykset eivät ole niin tärkeitä kuin helppo yhdessä oleminen ja taattu hauskuus. Pitkään lukeneet tietävät meidän matkustavan mieluusti samoihin kohteisiin uudelleen ja uudelleen, miksipä sitä hyvää vaihtamaan. Ja kuumat juomat lumisella merenrannalla ovat aivan yhtä arvokkaita kuin tunturissakin, pitää vain muistaa huomata se. Toki yö pois kotoa tekisi aina terää, mutta välillä me matkustamme ihan meidän olohuoneeseenkin yöksi, pakkaudumme levitettävälle sohvalle ja luemme luontokirjoja puolille öille. Vloggaaja Timo Wilderness meni muuten tällä videolla matkalle naapuriin! En tiedä miksi tuo kuulostaa tosi extremelle. Naapurin sijaan musta olisi hauska mennä naapurilähiöön Rastilaan leirintäalueelle yöksi. Ehkäpä jo ensi kesänä.

Matkustus on ainakin meille tärkeää myös yhdessä olon takia. On ihana vain olla, unohtaa pesemättömät pyykit ja arkinen ruuan laittaminen ja nauttia matkasta, kaksin tai isommalla porukalla. 

Mikä on lähin paikka, missä olette olleet matkalla?

11 kommenttia

 1. Turussa on kylpylähotelli Caribia! :D pitäisi kyllä useammin lähteä retkelle ihan vaan lähelle.. vaikka vaan eri leikkipuistoonkin. Tai jos edes siihen lähileikkipuistoon..

  VastaaPoista
 2. Meillä oli syksyllä ihan huikee hotellimatka Järvenpäähän! Olo oli kuin ulkomailla, ihan mielettömän hienoo ja rentoo! Jopa niin etten ehtinyt ottaa edes valokuvia tai blogata asiasta, oli vauvan ensimmäinen ns "matka" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvenpää kuulostaa juuri siltä mitä voisimme kokeilla.

   Poista
 3. No nyt tulikin teksti ja äsken puuttui. Hä? Joo Nuuksioon mä tahdon Acne-takkini kanssa ;)..

  VastaaPoista
 4. Ei tarvii julkaista tätä mutta vilpittömät osanotot Kaamoksen papan poismenon johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Papan kuolema tuli yllätyksenä ja järkytyksenä ja olemme tosi surullisia. On jotenkin hankala puhua asiasta vielä, vaikka se julkista onkin. Pappa oli Kaamoksen rakkain kaveri.

   Poista
 5. hei ihana takki! mistä/minkä merkkinen se mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se on Raiskin ja löytyy alesta täältä http://raiski.fi/collections/d-mitoitus-naisille/products/aurikel-d-jacket

   Poista
  2. Hei, se on Raiskin ja löytyy alesta täältä http://raiski.fi/collections/d-mitoitus-naisille/products/aurikel-d-jacket

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images