Vuoden 2015 paras kosteusvoide

Näin vuoden lopussa voi alkaa jo vähän höveliksi ja jakaa tällaisia vuoden paras titteleitä joka toisessa postauksessa? Nyt nimittäin...Näin vuoden lopussa voi alkaa jo vähän höveliksi ja jakaa tällaisia vuoden paras titteleitä joka toisessa postauksessa? Nyt nimittäin kerron teille tämän vuoden uutuuskosmetiikasta oman suosikkini, joka on niinkin tylsä juttu, kuin kosteusvoide. Tuote itsessään ei ole tylsä ollenkaan, mutta onhan kosteusvoide hieman tylsempi juttu kuin joku ihana luomiväri tai huulipuna? Mutta tämä on mun ehdoton uusi suosikki vuodelta 2015. Kyseessä on syksyllä lanseeratun suomalaisen DAVVI-luonnonkosmetiikkasarjan Natural Lift Restorative Facial Cream.
 
"Kasvojen ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa elvyttävä voide, joka palauttaa kasvojen elinvoimaisuuden ja heleyden. Ehkäisee ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Voide sisältää luonnollista beetakaroteenia, joka muuttuu iholla A-vitamiiniksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuna vadelma.
Levitetään aamuisin puhtaalle iholle meikkivoiteen alle. 

Vaikutukset
• edistää ihon kollageenituotantoa
• lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä
• supistaa ihohuokosia
• silottaa juonteita
• ehkäisee ja korjaa vapaiden radikaalien ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita"


Näin valmistaja kuvailee tuotettaan ja uskon mainoslauseet nielemättä. Kasvovoide sisältää vadelmanlehtiuutetta, mesiangervoa,  tyrninsiemenöljyä, mustikansiemenöljyä sekä kauraa. Erityiskiitos siitä, että raaka-aineiden vaikutuksista löytyy helposti tietoa


Koostumus voiteessa on sileä, hyvin imeytyvä ja hieman (hyvin vähän!) öljymäinen. Tuoksu on ihanan vadelmainen ja sehän vain lisää tykkäämistäni. Omalle superkuivalle iholle voide vain humahti ja aluksi olin koko tuotteen suhteen skeptinen, kunnes ymmärsin muuttaa levitystekniikkaa. Lisäsin alkuun suhkutettavaa kasvovettä ja levityksen sijaan hieroin voiteen kasvoilleni. Parissa viikossa huomasin ihossani muutoksen: iho alkoi olemaan kosteampi ja voidetta ei enää mennyt niin paljoa. Mutta sitten tapahtui se kauhein: voide loppui! Samaan aikaan avaamastani DAVVI Smoothing Eye Serumista on vielä yli puolet jäljellä, vaikka olen holvannut ainetta silmänympärysten lisäksi myös huulien ympärille. 

Voiteen loppumiseen liittyy tuotteen ainoat miinuspuolet: 30ml koko on (itselleni) melko pieni ja n. 55 euron hinta taas ihan liian suuri. Muuten olisin jo tilannut muutaman pullon tätä ihanaa kosteusvoidetta, mutta en vain yksinkertaisesti raaski. Harvoin käytän sanaa "arjen luksus", mutta tässä sitä oli. Kun pakettiin lisää, että vaikuttavat aineet on suomalaisesta luonnosta peräisin, hinnankin ymmärtää, mutta valitettavasti se on edelleen kipurajan toisella puolella. Jos joulupukin tontut kuitenkin lukevat tämän, niin en yhtään pistäisi pahaksi jos paketista tupsahtaisi pieni pala lappia tämän rovaniemeläisen kosteusvoiteen muodossa ;) 

tuotteet saatu blogin kautta

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images