Täydellinen kasvohoito talveksi + alennus

Koska pimeys on ottanut musta ihan liian suuren otteen, olen yrittänyt keksiä pieniä piristyksiä arkeeni. Yksi pakol...Koska pimeys on ottanut musta ihan liian suuren otteen, olen yrittänyt keksiä pieniä piristyksiä arkeeni. Yksi pakollinen piristys oli Hillassa tehty täydellinen kasvohoito, jossa en ole käynyt sitten.... maaliskuun! Mitä ihmettä? Olen siis toki käynyt Hillan Minnalla hoidoissa, mutta olemme tehneet pelkästään mikroneulausta ja nyt oli ihan pakko myös puhdistaa iho. Täydelliseen kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, tehoseerumit, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Aikaa kului kulmien värjäyksen kanssa lähes kaksi tuntia, eli tuli myös rentouduttua kunnolla samalla. 

Kasvojen puhdistus osui siinä mielessä hyvään aikaan, että olen kuukauden-parin aikana saanut taas aknenäppyjä poskiini ja hoitanut niitä sitten omin mutu-menetelmin, eli esimerkiksi sinkkipastalla. Kävi kuitenkin ilmi, ettei näpyt ehkä tulekaan pelkästään epäpuhtauksista vaan kuivuudesta. Minna hieroi mun kasvoilleni varmaankin puoli puoli litraa EkoPharman seerumeita ja voiteita sekä kasvoille jätettävää naamiota ja suositteli, että ainakin nyt talviaikaan käyttäisin myös itse aikaa voiteiden imeyttämiseen hieronnan avulla. Tuo olikin hyvä muistutus, melko usein tulee levitettyä voiteet liian nopeasti.

Vaikka kauneushoitolassa käyminen on ihanaa, on se mulla myös käytännön kannalta hyvä juttu, sillä olen melko sokea vuodenaikojen muutoksille ja saatan välillä unohtaa tietyt rutiinit ihan vahingossa. Olen kesästä lähtien käyttänyt kasvoöljyä muutaman kerran viikossa, mutta nyt sitä saisi taas käyttää päivittäin. Vaihdoin juuri oman lempparini, EkoPharman Mustaherukan siemenöljyn ihan testimielessä Vestige Verdantin Rare Oil Blendiin, kun välillä ihonhoidossa tarvitsee myös vaihtelua. Se on vähän kuin urheilu, että uusilla varusteilla on taas vähän paremmassa moodissa :)

Sain Minnalta käyttööni kiinteyttävän ja uudistavan BTB13-seerumin, joka on sarjan uudistuksen takia nyt muutenkin puoleen hintaan myynnissä. Seerumissa on oroottihappoa, l-karnitiinia, hyaluronihappoa sekä kollageeniproteiinia ja aminohappoja ja that's it. Olen viime aikoina testannut Weledan Pomegranate-seerumia ja sen jälkeen tuo BTB13 oli kuin taivaan lahja, Weledan kiristävä seerumi kun oli niin alkoholipitoista, että melkein tulin humalaan sitä levitellessäni ja haistellessani... (oikeasti, jos haluatte aistia baaritunnelmaa aamuin illoin, testatkaapa sitä!)

Nyt on siis iho ja kylppärinkaappi valmiina talven tuiskuihin, joita toivon tulevan N-Y-T! 


ps. Huomasittehan sivubannerin tarjouksen? Koodilla "ihana" saat 10% alennusta Hillan tuotteista ja lahjakorteista vuoden loppuun saakka. Tarjouksen voi lunastaa osoitteessa hillankauppa.fi.


2 kommenttia

 1. Monissa tuotteissa on paljon alkoholia. Itse olen opetellut välttämään niitä ja kuivuus on hävinnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Itse olen käyttänyt EkoPharman alkoholittomia tuotteita, joissa ainoa alkoholi on phenethyl alcohol, eli ruususta eristetty rasva-alkoholi, joka on säilöntäaine sekä ihon pehmittäjä, ei etanoli. Se on niin kallis aine, ettei sitä laiteta tuotteisiin kuin tosi vähän eikä sen vaikutus ole kuivattava.

   Siksi tuo Pomegranate olikin ihan tukka pystyyn kamaa, ja nyt kun mietin niin sehän on voinut lisätä tosiaan finnejä..

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images