Paluu 90-luvulle: Zizzin tekoturkki

Tekoturkki on asia, jota en ihan heti uskonut itselleni hankkivani. Ei sillä, että olisi aitokaan ollut hankintalistalla. Yllätys oli siksi...

Tekoturkki on asia, jota en ihan heti uskonut itselleni hankkivani. Ei sillä, että olisi aitokaan ollut hankintalistalla. Yllätys oli siksi suuri, kun sain Zizziltä mahdollisuuden tilata jotain uudesta verkkokaupasta, ja en saanutkaan silmiäni irti heidän alennuksessa olevasta tekoturkista. Se vaan oli niin överillä tavalla hauska, ei yhtään aidon oloinen ja ennen kaikkea sopisi "vähän parempiin menoihini" toppatakkia paremmin. (hyvälaatuinen villakangastakki kun on edelleen vain haave)

Vaikka yleensä olen luonnonmateriaalien ystävä, en voisi kuvitellakaan kulkevani aidossa turkistakissa ja käytän aitoja turkiksia muutenkin tosi vähän. Meillä on kyllä muutama kirppikseltä pelastettu karvahattu, mutta muuten tällainen 100% feikki turkki käy enemmän kuin hyvin. Vaikka kieltämättä se on herättänyt hilpeyttä kavereissani. Erään ystäväni mielestä näytän tässä taidegalleristilta ja toisen mielestä ysärille jääneeltä glamrokkarilta. Mua vaan naurattaa nämä analyysit!


Zizzin koot ovat herättäneet blogissani kiinnostusta ja tässäpä niistä hieman lisää. Koot S, M, L ja XL eivät vastaa tavallisia kokoja, vaan löydät koko-oppaasta mitat joihin omia mittoja kannattaa verrata. Itselläni monet Zizzin vaatteet ovat kokoa M, tämän takin otin tarkoituksella reilumpana L-koossa. Takin kanssa tilasin samalla myös hyvässä tarjouksessa olleet farkut, ne ovat kokoa 46 ja istuvat tosi hyvin oikeasti n. 48 kokoiseen alaosaani. Eli numerokoot kannattanee valita hieman pienempänä, mitä normaalisti. Farkuissa 82cm pituus oli hyvä 168cm minulle.

Jos siis olet taidegalleristi, glamrokkari tai muuten vaan takin tai vaatteiden tarpeessa, kannattaa tsekata uuden Zizzi.fi:n valikoimat. Alennuksien lisäksi saat -20% alennuksen normaalihintaisista vaatteista käyttämällä koodia BL9643f. Koodi on voimassa vuoden 2015 loppuun saakka.

Kuvat: Riikka

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images