Hannamari Rahkonen: Raakaleivonnan ABC

Viime yönä menin ihan liian myöhään nukkumaan, sillä mulla oli sängyssä paljon nukkumista parempaa tekemistä... nimittäin Yellow Moodin...


Viime yönä menin ihan liian myöhään nukkumaan, sillä mulla oli sängyssä paljon nukkumista parempaa tekemistä... nimittäin Yellow Moodin Hannamari Rahkoselta lahjaksi saadun Raakaleivonnan ABC kirjan lukeminen. Raakaruoka on tullut muutaman vuoden aikana itselleni tutuksi ja tykkään kovasti erityisesti makeista raakakakuista, mutta koen ne melko haastaviksi tehdä. Raakaleivonnan salaisuudet alkoivat nyt kuitenkin hahmottua ihan eri tavalla, kiitos Hannamarin kirjoittamien ohjeiden. Nyt oikein odotan, että milloin ehdin ensimmäistä reseptiä testaamaan.

Raakaleivonnan ABC kertoo kaiken olennaisen raakaleivonnasta: välineet, raaka-aineet, tekotavat, tekstuurit, ojanpohjat ja parhaat niksit. Se sisältää myös reseptejä kakkuihin, piiraisiin, jäätelöihin, patukoihin, suklaisiin, tryffeleihin...ja kirjan kuvat, aivan upeita! Kuvat ovat hiottu niin viimeisen päälle, että kirja toimisi vaikka pelkkänä valokuvakirjana. Pieni osa kirjan resepteistä on jaettu Yellow Moodissa, esimerkiksi piparkakkutryffelien ohje kuvineen löytyy täältä. Suurin osa ohjeista on kuitenkin ihan uusia, ennen julkaisemattomia ja 100% vastustamattomia. Ja hassua kyllä, multa olisi löytynyt kotoa raaka-aineet moniin helppoihin herkkuihin, kuten kookospatukoihin, minttusuklaaseen, puolukkapiparijäätelökakkuun... Tuo puolukkapiparijäätelökakku suolakinuskeineen on mulla nyt joulun pyhien tekemislistalla, sillä uskon sen sopivan hyvin joulunaikaan.


Se miksi säntäsin heti kirjoittamaan Raakaleivonnan ABC-kirjasta on tietenkin joulu! Ja en nyt tarkoita, että muiden joulukiireiden lisäksi otatte vielä raakaleivonnan haltuun parissa päivässä, vaan että Raakaleivonnan ABC on myös loistava viimehetken joululahja. Postitusta ei tarvitse miettiä ollenkaan, sillä kyseessä on e-kirja, joka toimii melkolailla vekottimessa kuin vekottimessa, tietokoneesta puhelimeen! 

Ja tässä vielä paras osuus, nimittäin mulla on tarjota teille 15% alennus tähän raakaleipomisen suomalaiseen huipputeokseen ja saat sen hintaan 25.40 € (norm. 29.90). Tarjoushinta on voimassa vuoden 2015 loppuun. Kirjan voit tilata verkkopankkiostoksena täältä ja luottokorttiostoksena täältä

Mikäli hankit kirjan lahjaksi, on tärkeää huomata, että latauslinkki toimii vain kerran. Toimi siis näin:

1. Osta kirja myyntilinkin takaa.
2. Saat sähköpostiin kirjan latauslinkin, joka on kertakäyttöinen.
3. Kopioi sähköpostissa oleva kirjan latauslinkki hyvään talteen ja lähetä se yhdessä joulutoivotuksiesi kanssa ystävällesi sinä päivänä, kun haluat lahjan antaa. 

Tässä taisikin olla joulun helpoin ja kaunein lahja. Vaikka sitten itse itselle hankittuna. Eli sille rakkaimmalle ;)

kuvat: Raakaleivonnan ABC e-kirjasta

2 kommenttia

  1. Tämä voisikin olla hyvä kirja :) Tätä ei siis saa ollenkaan perinteisenä versiona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa, kirja on vain e-kirjana. Mutta kirja toimii hyvin tässä konseptissa, en oikein osaa lukea romaaneja koneelta, mutta reseptit hoituu hyvin! Suosittelen tätä todella mielelläni, huippu paketti!

      Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images