Uudet meikkisävyt

Tapanani on meikata aina samalla tavalla, ruskeaa luomiväriä ja mieluiten nudea tai kirkkaanpunaista huulipunaa. Koska olen meikannut näin ...

idun minerals zuii oi mutsi mutsiidun minerals silmameikki1idun minerals zuii oi mutsi mutsi2 idun violetti


Tapanani on meikata aina samalla tavalla, ruskeaa luomiväriä ja mieluiten nudea tai kirkkaanpunaista huulipunaa. Koska olen meikannut näin vuodesta 1997, ajattelin että nyt voisi olla hyvä aika vähän freesata meikkityyliä.


Ostin I love me-messuilta Jane Iredalen kokeilupakkauksen, jossa oli sekä voidemainen että puuterimainen mineraalimeikkipohja. Ihanan tuntoisia tuotteita kumpikin, harmi vain, että kokeilupakkauksien vaalein sävy, Warm silk, on ihan liian lämmin kalman kalpealle iholleni. Mutta tulipa testattua sentään edullisesti :) Kuvat kyllä havainnollistavat hyvin, ettei mineraalimeikeissäkään ole ihan sama mitä sävyä sutii kasvoille, vaikka ne antavatkin enemmän anteeksi mitä tavalliset meikkipohjat.


Löysin kuitenkin i-h-a-n-a-n kuultavan violetin luomivärin niinkin eksoottisesta paikasta, kuin Kontulan Avainapteekista. Luomivärin merkki, Idun Minerals, oli nimenä puolituttu, mutta en ollut koskaan käyttänyt merkin tuotteita. Ensimmäinen kokeilukerta oli tässä melko ujohko, mutta pigmenttiä riittää kyllä vahvempaankin meikkiin. Parempi totutella vain vähitellen sävyyn, sillä se on itselleni melko vieras. Tykkään silti kovasti.


Huulissa on myös itselleni uusi sävy, Zuiin Sheer Rose. Mimmi antoi huulipunan mulle hetki sitten ja tykästynyt punaan kovasti. Huulipunassa on ihana kosteuttava koostumus ja väri pysyy yllättävän kauan huulilla. Luonnonkosmetiikkamerkkien punista Zuiin koostumus on kyllä lempparini, Benecosin ohella.


Meniks tää nyt ihan liian karkkipinkiksi koko meikki? Mä kyllä oon melko innostunut!


ps. jos joku vaalean, mutta lämpimän ihosävyn omistava haluaisi nuo mun kerran käytetyt Jane Iredalen meikkipohjat, niin huikkaa kommenttiboksiin. Laitan ne mielelläni ilmaiseksi eteenpäin. Kyse on siis tämän paketin kahdesta pohjasta. Tuntuvat IHANILLE, mutta sävy ei vaan natsaa mulle.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Mä voisin ottaa testiin,jos ei oo menneet. Ps. Tosi kiva meikki sulla 😊

  VastaaPoista
 2. Hei kun teitä tuli kaksi halukasta kerralla, niin laitan toiselle toisen ja toiselle toisen :) kumman haluat, voidemainen vai puuterimainen? Laita mulle osoite oimutsimutsi (at) GMail.com!

  VastaaPoista
 3. Mä lautan sulle sen toisen ja ekalle ilmottautuneelle toisen :) laita mun meiliin osoite!

  VastaaPoista
 4. Mä voisin sen puuterimaisen ottaa :)

  VastaaPoista
 5. Laitoin. Tulikohan perille 😕

  VastaaPoista
 6. Tuli juu :) odotan toisenkin osoitteen ennen lähetystä!

  VastaaPoista
 7. Aivan tosi upee meikki, ihanat sävyt! Kaunis 👸🏼

  VastaaPoista
 8. Minusta myös oikein hyvät värit, raikas meikki :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images