Ensimmäiset joululahjat hankittu!

Väitän, että aika moni tuntee käsitteen "aikainen joululahja itselleni". Tältä osin joulusesonki on siis omalta osaltani korkattu!...

Väitän, että aika moni tuntee käsitteen "aikainen joululahja itselleni". Tältä osin joulusesonki on siis omalta osaltani korkattu! Olen haaveillut pitkään hankkivani vanhan täkkini tilalle uuden untuvapeiton ja kun viime viikolla törmäsin Campadressa supertarjoukseen, jossa paksua norjalaista untuvapeittoa kaupattiin puoleen hintaan, pistin tilauksen vetämään. Tänään taas tilasin kymmenen paria Happy Socksin sukkia, niin ikään Campadren tarjouksesta. Nämä sukat tulevat siis myös joulupaketteihin, sillä mulla on traditio antaa Happy Sockseja joulupaketeissa perheen miesväelle. Kaamoksen pappa muistaa lähes joka kerta nähdessämme muistaa mainita, että kyllä on muuten ollut hyviä sukkia enkä yhtään ihmettele, tykkään myös itse käyttää ruotsalaismerkin sukkia arkisin.


Koska Campadre ei tunnu olevan ihan kaikille tuttu juttu, ajattelin nyt joulusesongin alkuun tehdä pienen kollaasin tämän hetken tuotteista.


campadre kollaasi joulu


Campadre on siis nettisivusto, jossa merkit voivat myydä tuotteitaan edullisesti. Osa tuotteista on uutta mallistoa, osa vanhojen mallistojen viimeisiä kappaleita. Esimerkiksi untuvapeittoni oli viimeinen kappale ja ostettuani sen, tuote poistui kokonaan valikoimista. Tarjoukset ovat voimassa vain muutaman päivän, joten jos tilauksen meinaa tehdä, saa yleensä olla nopea. Nopeuteen kyllä kannustaa myös hinnat, esimerkiksi Happy Socksien hinnaksi jäi 4.40 eur pari, kun ne yleensä kaupoissa ovat 8 euroa pari (tarjous oli siis 5 paria 22 eurolla).


Yleensä myytävät tuotteet ovat tunnetuilta laatumerkeiltä. Tällä hetkellä myynnissä on ainakin Marc Jacobsin kelloja, Happy Sockseja, FWSS:n vaatteita, Catepillarin, Sorelin ja Timberlandin kenkiä sekä Osiksen hiustuotteita. Ensi viikolla näyttäisi löytyvän mm. Odd Mollyn vaatteita sekä Mohedan puukenkiä, joita olen itsekin tilannut Campadresta.  Muita löytöjäni on olleet mm. Geggamojan sadeasu ja Shampoodlen housut Kaamokselle, Moonbootsit itselleni sekä Acnen villahuivi, itselleni sekin.


Koska en ole itse mikään uusimman sesongin ihminen, tarjoukset ovat kyllä tosi houkuttelevia. Negatiivisena puolena mainittakoon, että rajoitetun erän ollessa kyseessä väärän kokoisia tuotteita ei usein voi vaihtaa, vaan silloin rahat vain palautetaan takaisin. Eräät sesonkivärityksen Converset harmittavat vieläkin, kun tilasin kokoa liian suuret.


Jos siis et ole vielä tutustunut Campadreen, kannattaa liittyä! Näin joulun aikaan tulee päivittäin hyviä tarjouksia ja luulen itsenikin löytävän vielä monenlaista pukinkonttiin.


postaus sisältää suosittelulinkin.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images