Ihmisten Ilmoille! sis. alen Raiskin verkkokauppaan

Suomalaiselle naiselle suunniteltu Raiski on ollut jo useamman vuoden lempi vapaa-ajan vaatemerkkini. Yleensä kun tarvitsen jotain urheilu...

raiski d-mitoitus takki turkoosi2 raiski d-mitoitus takki turkoosi4raiski d-mitoitus takki turkoosi3


Suomalaiselle naiselle suunniteltu Raiski on ollut jo useamman vuoden lempi vapaa-ajan vaatemerkkini. Yleensä kun tarvitsen jotain urheiluvaatetta, kuten esimerkiksi viime talvena lautailuhousuja, etsin vain Raiskia myyvän liikkeen ja se on siinä. Kohtaamisemme merkin kanssa ei kuitenkaan ollut rakkautta ensi silmäyksellä, sillä mielikuvani Raiskista taisi olla vuosikymmenien takaa.  Nyt kun olen vaatteita käyttänyt useamman vuoden, en kuitenkaan keksi yhtään ulkoiluvaatemerkkiä, joka toimisi itselläni näin hyvin.


Erityisen Raiskista tekee sen kaksi naisille suunnattua linjaa: tavallinen C-mitoitettu ja kurvikkaammalle vartalolle mitoitettu D-mitoitus. D-mitoitus ei ole mikään plussakokoisten linja, vaan sieltä löytyy vaatteita koosta D38 alkaen, kokoon D54 saakka. D on mitoutus naiselle, jolla on esimerkiksi lantiota ja rintoja vähän reippaammin ja joka haluaa, että vaikkapa paidat ovat hieman pidempiä. Teknisesti vaatteet ovat normaaleja urheilu- ja ulkoiluvaatteita, eli hengittävyyttä, vedenpitävyyttä ja säätöjä löytyy kyllä. Kannattaa tsekata Yes Dear-blogin 38/40-kokoisen Pauliinan postaus, jossa on sattumalta täysin samat vaatteet mitä itselläni yllä!


raiski drymax strech aurekiel dsorsat raiskiraiski d-mitoitus takki turkoosi


Täksi syksyksi valitsin Raiskin valikoimasta kuoritakiksi Aurikel D-takin(D50) sekä sen alle lämpökerrokseksi Marstals D-fleecen(D50). Kumpikin takeista toimii tietenkin myös erikseen. Jalassa näkyvät trikoot ovat omat vanhat, mutta samanlaisia löytyy myös Popham D-nimellä Raiskin verkkokaupasta. Jos muuten salivaatetus kiinnostaa, kannattaa tsekata PlusMimmin gymipostaus täällä.


Erityisen fiiliksissä olen turkoosin takin DrymaxX All Weather Stretch -materiaalista, joka sekä joustaa että pitää vettä. Täydellinen esimerkiksi melontaan ja väri on ihan mulle tehty! Myös fleece on mieluinen, sillä se on mun eka (!) fleecetakki sitten yläasteen. Luulenpa, että lämpökerrastoon yhdistettynä tällä fleece+kuoritakki yhdistelmällä mennään myös rinteeseen ja pulkkamäkeen talvella, kerrospukeutuminen kun tuo extralämpöä vaatekerrosten väliin jäävän ilman takia.


Ja nyt siihen otsikon lupaamaan tarjoukseen. Raiski avasi vihdoin ja viimein oman verkkokaupan syyskuussa ja mulla olisi sinne alekoodi teitä varten! Koodilla oimutsimutsi15 saat tilauksestasi -15% alennuksen! Alennus koskee koko verkkokaupan valikoimaa sisältäen myös miesten ja lasten vaatteet.


raiski fleece harmaa d mitoitus2


ps. Raiskista kuullaan tässä sekä Yes Dear ja PlusMimmi blogeissa  lisää syksyn ja alkutalven aikana. Kamppisajaksi on myös pientä kilpailua Instagramin puolella, kaikkien ulkoilu/urheilukuvansa #ihmistenilmoille hashtagilla merkanneiden kesken arvotaan viisi Triangel-pipoa.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Kiitos tästä aiheesta, mahtavaa! Tuntuu että ulkoiluvaatteet on aina suunniteltu pienipeppuisille, ja -tissisille tiimalaseille. Saako udella mikä koko tuo sinun takkisi on? Arvioisin olevani suunnilleen samaa kokoa ja mieluusti käyttäisin tuon verkkokauppatarjouksen!

  Hyviä ulkoilukelejä!

  VastaaPoista
 2. Mä taidan lisätä oman kokoni juttuun, se unohtui :) tuo takki, kuten Raiskin takit muutenkin mulla, on kokoa D50.Housuista menee D48, mutta esim kuorihousuni ovat silti D50, että saan alle tarvittaessa vaikka villahousut :)

  Eli ihan normikokoa ovat mulla, d-mitoitus ei vaikuta numerokokoon.

  VastaaPoista
 3. Hei, minkä merkkinen pipo sulla on näissä kuvissa? Se on kiva! Mulla on aina vaikeuksia löytää sopivaa pipoa itselle ja ihastelen muiden hienoja päähineitä.

  VastaaPoista
 4. Tilasin sen paez verkkokaupasta joskus kesällä :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images