Blogigaala ja Excuse My BonBon syysuutuudet

Lokakuussa järjestetään ensimmäinen The Blog Awards Finland gaala. Ihmeekseni alan suurimmista toimijoista koostuvan ammattilaisraadin miel...

Lokakuussa järjestetään ensimmäinen The Blog Awards Finland gaala. Ihmeekseni alan suurimmista toimijoista koostuvan ammattilaisraadin mielestä blogini on yksi viidestä parhaasta perhegenren blogista. Henkilökohtaisesti en pidä blogien kilpailuttamisesta ja suhtauduin melko penseästi ehdokkuuteeni alun alkaen. Onneksi kyseessä ei ollut minkään tuotteen tai brändin ympärille kasattu kilpailu ja nyt alan lähestyessä olen alkanut jo innostumaan asiasta. Suurin innostukseni syy on, että perhegenren kilpakumppaneista löytyy niin huippuja blogeja ja on ilo olla mukana tuossa jengissä. Ja onhan se kiva, että lokakuussa on bileet, johon saa pukeutua oikein kunnolla :)


Pukeutumiskoodi bileissä on tumma puku. Naiselle se tarkoittaa juhlavaa asua, mutta ei mitään linnan juhlat tyyppistä settiä. Ensiksi ajattelin pukeutuvani Lumoan-mekkoon, mutta käytän niitä sen verran paljon arkena, että halusin jotain muuta. Siksi lähdin etsimään mekkoa Excuse by BonBonin nettikaupasta ja tilasinkin yhden mekkosen iltaa silmällä pitäen. Mutta se noista The Blog Awards Finland-bileistä.


Se, mistä halusin vinkata oli Excuse My BonBonin sivuilta löytämistäni uusista villakangastakeista ja -viitoista. Mun on pitänyt jo noin 15 vuotta hankkia itselleni villakangastakki, mutta en vain ole löytänyt mieleistä. Näissä olisi useampikin potentiaalinen yksilö ja kokoja löytyy 42-56. Mallina jälleen ihana Ninja Sarasalo.


ninja 8 bonbon ninja1 bonbon ninja2 bonbon ninja3 bonbon ninja4 bonbon ninja5 bonbon ninja6 bonbon


Ihastuin tottakai tuohon nostalgishenkiseen Grace-takkiin, joka on vielä lempiväriäni tumman sinistä. Toinen suosikkini on Tanita-poncho. Olen kuitenkin todella huono laittamaan "hienoja vaatteita" ostoskoriin, varsinkin kun tarvitsen vielä enemmän vedenkestävää kuoritakkia. Ollappa nainen, joka vain hipsisi koroissaan, eikä tarvitsisi kalliita maastovaatteita arjessaan villakangastakkia enemmän. Ja ollappa vielä nainen, jolla ei olisi aina matti kukkarossa :)


Uusista takeista löytyi myös kokoja 54-56, eli viime kevään palaute laajemmasta kokoskaalasta on otettu huomioon! Se näissä suomalaisissa yrityksissä on parasta, että muutoksia tehdään kuluttajien palautteen perusteella.


Mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille! Meillä on Kaamoksen kanssa uuniperunahommat menossa ja ajateltiin ehkä katsoa Frozen illan päätteeksi.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Nuo on kyllä tosi ihania kuvia Ninjasta ja tuo takki näyttää tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Joo! Nää oli kyllä ihania. Takki voisi olla monikäyttöisin pituudelta ja tuollaista pitkää takkia mulla ei ole ollut...ehkä koskaan. Poncho on myös aivan ihana, tosin se taitaa olla pään yli vedettävä ja vetoketju saattaisi olla kätevämpi. Näitä pitäisi kyllä päästä hiplaamaan!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images