Haferkater - puuroa berliiniläisittäin

Elossa ollaan, vaikka blogin päivittäminen on jäänyt loman aikana kovin vähäiseksi. Rentoon lomaan kun kuuluu mahdollisimman pieni määrä net...

Elossa ollaan, vaikka blogin päivittäminen on jäänyt loman aikana kovin vähäiseksi. Rentoon lomaan kun kuuluu mahdollisimman pieni määrä netissä roikkumista ja mahdollisimman iso määrä ulkoilua ja puistoilua. Tänään tuli kuitenkin puolikas hotellipäivä, sillä aamupalan ja kirppisrundin jälkeen alkoi satamaan niin kovaa, että suunnattiin sisätiloihin katsomaan smurffeja. Sitä ennen syötiin kuitenkin tämän reissun paras aamupala!


kaamos potkulauta omm berliini haferkater berliini berlin puurobaari kaamos berliini friedrichshainaamupuuro berliinipuurobaari friedrichshain berliinikalastajanhattu berliini elsasuklaapuuro berliini ommhavrekrater baari puuro berliini


Berliini on tunnettu loistavista aamupaloistaan eikä hinnat päätä huimaa. Hotelleissa aamupalat maksavat n. 10 euroa, ja samalla rahalla saa melkein mistä tahansa kuppilasta todella runsaan aamupalan kahdelle. Esimerkiksi viime kesänä löytämämme Tempo-boxin aamupala maksaa vain 4.90 euroa sisältäen kaiken mitä vain keksii unelmoida. Suosittelen kyllä näitä katukuppiloita, joissa syöminen on myös hauskempaa, mitä sisällä hotellissa.


Olen ihastunut berliiniläisen pienpaahtimo The Barnin kahveihin ja eilen googlettelin löytyisikö läheltä paikkaa, missä kahveja myydään. Löysin ihan hotellimme läheltä pienen Haferkater-nimisen puurobaarin, jonne menimme aamupalalle tänään. Ei mitään peruspuuroja nämä ja energiaa melko runsaasti, mutta teki kyllä puurofanille terää. The Barnin kahvit jätin aamulla ostamatta, sillä halusin maistaa puurobaarin matchalattea, mutta joku aamu pitää ottaa Haferkaterissa puuro kahvin kanssa. Tänne on nimittäin tultava uudelleen vielä ennen kotiinlähtöä!


love me more berliinijaatelo friedrichshain snickers maku berliiniLoppuun kuva jäätelötötteröstä, josta löytyy kookos- ja snickerpallot. Ihan vaan vinkiksi, että hyviä olivat nekin :)


Enemmän reissukuulumisia löytyy Instagramin puolelta, sinne siis tsekkaamaan akuuteimmat fiilikset ennen seuraavaa postausta.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images