Haasteen aika!

Noora heitti mua tänään blogihaasteella ja koska kröhöm...olen nykyään kesälomalainen niin vastaaminenhan onnistui lähes heti haasteen saatu...

Noora heitti mua tänään blogihaasteella ja koska kröhöm...olen nykyään kesälomalainen niin vastaaminenhan onnistui lähes heti haasteen saatuani! Tässäpä siis 11 faktaa minusta, tosin ainahan nämä menevät vähän kysymyksien kiertelyksi, mutta olkoon!

Samalla haaste lähtee eteenpäin Violalle ja kaikki muutkin, joilla on aikaa ja innostusta ottaa haasteesta koppi, ottakaa!1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?

Hmm... tärkeimmät rutiinit liittyvät varmasti syömiseen ja nukkumiseen, mutta miellyttävimpiä ruutiineja ovat kahvi ja iltaisin lukeminen. Nyt tosin olen Hovimäki-koukussa ja lasken sen päivän tärkeimmäksi rutiiniksi :D


2. Paras kirja, jonka olet lukenut? Miksi?

Tosi hankala kysymys! Kirjoja on paljon ja haen niillä erilaisia fiiliksiä. Nyt olen ollut koukussa Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinoita-sarjaan, joka vie lukijan tunnettuihin suomalaisiin kulttuurikoteihin kuten Topeliuksen ja Sibeliuksen perheeseen. Tykkäsin tosi paljon myös Kati Hiekkapellon Kolibrista, mutta en osaa valita yhtä kirjaa joka olisi vaan paras. Yleensä kiinnostun suomalaista kirjoista enemmän mitä käännöskirjallisuudesta.


3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?

En oikeastaan haaveile matkustamisesta. Matkustan kyllä, mutta mulla ei ole mitään toivelistaa tulevaisuuden varalle. Tällä hetkellä haaveilen Kaamoksen ja mun Berliinin reissusta, jonne lähdemme muutaman viikon päästä kaksin.


4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?

Haluaisin! Haluaisin asua ainakin Tallinnassa ja Berliinissä, paras olisi tietenkin koti näiden lisäksi myös Helsingissä. Tallinnaan muuttoa olen miettinyt aina välillä ihan vakavissanikin, mutta nyt kun lapsi on niin pieni, ei matkustaminen maiden välillä ole ehkä paras juttu.

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi?

Äkkiseltään tulee mieleen Ivana Helsinki. Mutta toisaalta olisi kyllä tosi tylsää pukeutua vain yhteen merkkiin.6. Lempikukkasi?

Tykkään kielon tuoksusta tosi paljon!

7. Tärkein periaatteesi äitinä?

Tosi pahoja kysymyksiä! Yksi juttu on, etten haluaisi kieltää asioiden kokeilemista tai tekemistä ihan vain siksi, että muutkin kieltävät. Mulle on tärkeää, että lasta ei rajoiteta turhaan ja toisaalta että niistä meidän perheen rajoista pidetään kiinni. En kestä älä älä älä-äitejä, jotka juoksevat lapsensa perässä kieltämässä kaiken hauskan tai neuvovat koko ajan vieressä miten pitää olla.


8. Oma juttusi, josta et luovu?

Blogi on ollut pitkään tärkeä oma juttu ja luulen, että jossain muodossa tulen kirjoittamaan aina jonkinlaista virtuaalista päiväkirjaa. Blogi ei kuitenkaan ole koko elämäni eikä herätä nykyään yhtään niin paljon intohimoja kuin nuorempana. Bloggaan, koska olen tottunut siihen ja se on osa elämääni, tosin maailmassa on paljon kiinnostavampiakin asioita kuin mun jutut, joten keskityn itsekin enemmän niihin muihin juttuihin :D

9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi? Miksi?

Vastaan nyt äitimäisesti, että oman lapsen tapaaminen ensimmäistä kertaa. Muistan kyllä myös sen fiiliksen, kun mua kiidätetään hätäsektioon ja mietin, että ihan sama vaikka kumpikin meistä kuolisi kunhan tämä helvetillinen kipu lakkaisi. Mutta samalla sen, kuinka tuntien kärsimys oli kuitattu sillä, että herättyäni nukutuksesta sain lapsen syliini.


10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?

Kenkä. Osaksi siksi, että olen ongelmajalkainen ja arvostan hyviä kenkiä, osaksi siksi, että minkä tahansa asun saa pilattua rumilla kengillä. Laukuissa suosin edelleen lähinnä kangaskasseja ;)


11. Lempipuuhasi kesällä aikuisten/lasten kesken?

Hengailu ja paikasta toiseen ajautuminen. Tänään kävimme kaverini kanssa suppaamassa ja sen jälkeen ajauduimme hevosia silittelemään. Erityisesti odotan laiskoja päiviä Berliinissä, kun kierrämme puistosta ja ravintolasta toiseen ja saamme vain olla ja nauttia kaupungista.Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images