Eka kesälomapäivä

Perjantai oli tosiaan mun ensimmäinen lomapäiväni ja koska Kaamos on edelleenkin mökillä (hitto että yksi viikko voi muuten tuntua pitkälle ...

petra arctic surf shop ihana


Perjantai oli tosiaan mun ensimmäinen lomapäiväni ja koska Kaamos on edelleenkin mökillä (hitto että yksi viikko voi muuten tuntua pitkälle ajalle!) lähdettiin Petran kanssa pyörimään Sompasaareen. Ajatuksissa oli testata Arctic Surf Shopin SUP-lautoja ja meloa muutama tunti Korkeasaaren rantavesissä. Suunnitelma toteutettiinkin puoliksi, sillä kävimme kyllä lautojen kanssa hetken vedessä todetaksemme, että 8m/s tuuli on ihan liikaa emmekä yksinkertaisesti pystyneet nousemaan laudoille tai ylipäätään melomaan eteenpäin. Sovittiin sitten, että tulemme joskus vähemmän tuulisena päivänä uudelleen hoitamaan homma loppuun saakka. Housut toki kastuivat lyhyessäkin ajassa polvillaan laudan päällä tasapainoillessa, mutta muuten jäi uiminen väliin.


Kuivia vaatteita vaihtaessani esittelin Petralle Lumoan-hamettani, jonka sain edellisenä päivänä sovitusmallina ollessani (kyllä, uusia plussamekkoja on tulossa jo elokuussa!) ja Petra kertoi haaveilleensa jo pitkään omasta Lumoan-mekosta. Päätimme sitten lähteä suppauksen sijaan mekkometsälle ja Lumoan kahden jälleenmyyjän, Made in Kallion ja Tuomarinkylän kartanon välillä pähkäiltyämme valitsimme Tuomarinkylän kartanon. Se olikin eka kerta, kun kävin koko kartanossa ja paikkahan oli aivan upea!Petran mekkosovittelussa meni aikansa, kun lähes kaikki värit ja mallit olisivat olleet ihania ja valintaa hankaloitti suppausreissulta paidan alle jääneet bikinit, jotka töröttivät milloin mitenkin mekkojen alta. Lopulta vähensimme mekkomäärää aina yhdellä kerrallaan ja lopulta Petrankin päälle jäi tuo kuvassa näkyvä turkoosi Manna-mekko.


Tuomarinkylän kartanosta löytyi muitakin pikkuputiikkeja ja kahvila-ravintola, joten sinne tulee varmasti poikettua muulloinkin. Tällä kertaa kahvit jäivät kuitenkin välistä ja loppuilta meni leppoisasti aurinkoa vältellen kotosalla. Helteistä ei saisi valittaa, mutta juuri nyt kun mulla olisi vielä muutama lapsivapaa päivä jäljellä, olisi tosi hyvää aikaa siivota. Mutta eihän tällaisessa yhtäkkisessä kuumuudessa saa mitään järkevää aikaiseksi. Katselin siis illan dekkarisarjoja tietokoneelta kylmää vesimelonia ja raparperisoijajogurttia syöden. Ehkäpä huomenna illasta viilenisi niin, että jaksaisi edes imuroida tälle viikolle.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images