POMPOM BY LILLAN HELSINKI

Mulla ei ole ollut aikoihin käytössä yhtään sormusta. Ohuet hopearinkulat saivat ihan uuden muodon sormissani ja sain koko ajan venytellä n...

lillan helsinki keltainen1 lillan helsinki valkoinen 3lillan helsinki turkoosi 1


Mulla ei ole ollut aikoihin käytössä yhtään sormusta. Ohuet hopearinkulat saivat ihan uuden muodon sormissani ja sain koko ajan venytellä niitä takaisin paikoilleen. Rihkamasormuksista en ole koskaan tykännyt ja mummon kameesormus napsahti kameeosan vierestä poikki viime kesänä enkä ole saanut aikaiseksi viedä sitä korjaukseen.


Hetki sitten Nudgessa piipahtaessa törmäsin tällaisiin kivoihin pompulasormuksiin, joiden takana on pieni Lillan Helsinki-niminen yritys. Aikaisemmin yritys tunnettiin Sari Iso-Somppi designina, joten merkki olikin uudesta nimestään huolimatta tuttu tekijän osalta. Värikkäät pompulat näyttävät veikeiltä ja sopisivat kesäsormiini hyvin, vain värivalinta tuottaa tuskaa. Mun lempivärini on ollut jo vuosia mintunvihreä, mutta kun kaikki muutkin sävyt ovat niin kauniita! Tällä hetkellä suosikkini on (ehkä) tuo omenanvihreä, mutta turkoosi on myös ihana, samoin valkoinen ja keltainen. Eli siis kaikki!


Helsinkiläisten Nudgen ja Union designin lisäksi Lillanin koruja myydään myös Lahdessa Kultasepäntalo Marjut Viitasessa sekä yhdessä Oulun lempikaupoistani, Non Boutiquessa.


Tahdon kyllä kesänakkeihini pompomin, mutta minkä värinen on paras?! Valkoinen ainakin sopisi vähän kaiken kanssa.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. uijui, onpas ne kivoja! Mutta päätöksessä en osaa auttaa, niin kivoja värejä on munkin mielestäni! Tai no hmm, mun ruskettuneisiin nakkeihin sopis ainakin valkoinen tai turkoosi :-D eli itelleni osaisin valita...

    VastaaPoista
  2. Mä ottaisin ehdottomasti keltaisen! :P

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images