Palasaippuakoukussa

Palasaippuat ovat vallanneet taloutemme. Aluksi en innostunut palasaippuoista ollenkaan, johtuen varmaankin siitä että yritin pestä maailman...

lush pupusaippua paasiainen 2015


Palasaippuat ovat vallanneet taloutemme. Aluksi en innostunut palasaippuoista ollenkaan, johtuen varmaankin siitä että yritin pestä maailman paksuinta tukkaani jollakin luomupalalla siinä täysin epäonnistuen. Sitten sain Lushilta pienen vihreän shampoopalan ja hankin pääsiäisen aikaan niin ikään Lushista mangon tuoksuisen pupusaippuan. Ja se oli sitten siinä.


Vaikka kasvojeni iho on todella herkkä, ei vartaloni ja hiukseni tunnu tykkäävän kyttyrää näinkin värikyllästetyistä ja tuoksua täynnä olevista saippuoista. Sekakäytän siis iloisesti luonnonkosmetiikkaa ja näitä ei-niin-luonnollisia väripommeja nykyään. Itseasiassa vihreä Squeaky Green saippuapala taitaa olla kaikista shampoista suosikkini, sillä se puhdistaa hiukset ihan narskuvan puhtaiksi ja ihanan tuoksuisiksi. Ja kuinka kätevä tuollainen pieni shampoopala onkaan reissussa!


sirtuuna palasaippua lush omm2


Koska vihreä palashampooni on lähes loppuun kulutettu, kävin eilen hankkimassa uuden palan sitruunaista Montalbano-shampoota. Oh my, miten mukava aamusuihku olikaan raikkaan sitruunaisen saippuan kanssa. Olen niin onnellinen, että raskauden aikana saamani tuoksuyliherkkyys on viimein selätetty ja saan lutrata kotona tuoksuvilla kylpytuotteilla! Ne piristävät kummasti etenkin ankeita aamuja, mutta eivät onneksi jää ihoon kiinni loppupäiväksi.


lush cosmetics saippuapalat omm1


Kun settiin lisää Bellapuodista saadut Bomb Cosmeticsin palasaippuat voitte uskoa mun olevan tuoksutaivaassa pesulla käydessäni. Ainoa ikävä puoli näissä on, että jos kylppärin oven jättää vahingossa auki päiväksi, tuoksuu koko koti Lushilta illan :)


Oletteko te jääneet palasaippuakoukkuun?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Meidän taloudessa on poikaystävä palasaippuoiden suurkuluttaja! Hiuksiin käyttää Ruohonjuuresta ostettua hamppusaippuaa, jota oon itekki kokeillu pari kertaa. Jäi hassun nahkea tunne siitä, mutta kestääkin varmaan tukan tottua. :-)

    VastaaPoista
  2. Näissäkin on eroja, osahan on hyvin luonnonmukaisista raaka-aineista tehtyjä ja niissä se hiuksen tunto voi olla hyvin erilainen. Nää on toiminut mun tukkaan tosi hyvin kumpikin.

    VastaaPoista
  3. Pakko kai se on itsekin käydä suihkusaippua-ostoksilla jotta näkee mistä Elsa (ja Kaamos) vouhottaa. 😀 Mikähän ois mulle hyvä? Ei ole ammetta ja oon käyttänyt nyt 1,5v pelkkää EkoPharmaa niin liian pommi ei ehkä vois olla. Eikä punaista ku siinä on varmaan ötökkäväriä. 😝

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images