Kokemuksia mikroneulauksesta + tarjous kauneushoitola Hillaan

yhteistyössä Kauneushoitola Hilla ja BTB13 Aloin noin kolmisen kuukautta sitten testaamaan kasvoilleni BTB13-nimistä ongelmaiholle tarkoitet...

yhteistyössä Kauneushoitola Hilla ja BTB13


hilla seinamaalaus 2015


Aloin noin kolmisen kuukautta sitten testaamaan kasvoilleni BTB13-nimistä ongelmaiholle tarkoitettua seerumia. BTB13 on suomalainen kantasoluteknologiaa hyödyntävä ihonhoitosarja, joka tehdään samassa helsinkiläisessä tehtaassa luonnonkosmetiikkasarja Ekopharman kanssa. BTB13 eroaa Ekopharmasta eniten siinä, että siinä on käytetty Oulun yliopistossa kehitettyä ja patentoitua BTB13-yhdistettä. Se ei siis ole 100% luonnonmukainen, vaikkakin BTB13 yhdisteen lisäksi seerumin kuten muidenkin tuotteiden pohja on luonnonkosmetiikkaa. Jos BTB13 aineena kiinnostaa, kannattaa lukea myös toinen postaukseni aiheesta täällä.


Seerumi on toiminut kuivalle, couperosasta ja satunnaisista finneistä kärsivälle iholleni tosi hyvin ja se on mielestäni vähentänyt ajan kanssa ihon epämieluisia reaktioita, kuten juuri näppyjä. Kauneushoitola Hillan Minna pyysi mua hetki sitten koekaniiniksi useamman kerran hoitojaksoon, jossa BTB13 tuotteita käytetään osana mikroneulausta ja tästä tulikin ensimmäinen mikroneuleussessioni ikinä. Koska olin itse täysin tietämätön mitä mikroneulaus on, ajattelin nyt siis kirjoittaa siitä.


mikroneulaus rolleribtb13 mainoslkehtinen


Mikroneulauksessa ihoa stimuloidaan tekemällä siihen pienen neularullan avulla kanavia, jotka kiihdyttävät ihon omaa kollageenin tuotantoa. Kun hoitoon yhdistää kantasoluja aktivoivat BTB13 tuotteet, jo valmiiksi tehokkaan mikroneulauksen edut maksimoituvat ja ohut iho paksuuntuu ja pystyy sitomaan paremmin kosteutta itseensä, jolloin iho muuttuu joustavammaksi ja kosteammaksi. Mikroneulaus parantaa ihon kudosta ja sen toimintaa, joten ihon ulkonäkö ja rakenne muuttuu kimmoisammaksi ja terveemmäksi. Tämä vie kuitenkin aikaa, sillä ihon uusiutuminen vie useita viikkoja ja tulokset onkin nähtävissä aikaisintaan 4-6 viikon kuluessa. Monet puhuvat mikroneulauksesta kauneusleikkauksena ilman sitä veistä, niin suuria vaikutukset iholla parhaimmillaan ovat.


Olen käynyt nyt mikroneulauksessa kaksi kertaa, muutaman viikon välein ja hoitojaksoja on jäljellä vielä 2-3 kpl, vähän riippuen siitä miten ehdin kesän aikana hoitoihin. Hoidot suositellaan tehtäviksi aluksi 2 viikon välein ja hoitoväliä voi pidentää muutaman hoidon jälkeen 2-4 viikkoon.  Mulla on oma 0.5mm syviä mikroskooppisen pieniä reikiä tekevä rulla Hillassa, sillä hoito vaatii aina oman rullan, jota voi sitten käyttää maksimissaan kuusi kertaa. Tuloksia ei vielä pitäisi näkyä, mutta oma ihoni on kyllä tuon ensimmäisen mikroneulauksen jälkeen ollut huomattavasti kosteampi eikä se ole imenyt voiteita ja naamioita entiseen malliinsa. Vaikka mulla ei mikään suuren suuri kolmenkympin kriisi olekaan, niin en pistä ollenkaan pahakseni, että ihoni on kosteutettu ja kollageenituotanto rullaa entistä paremmin. Myös aknearpien väheneminen olisi erittäin toivottua, joten tuloksia odotellessa!


hillassa purkit btb13 ekopharmaelsa ja kaamos hillassa2neulauksen aikana punainen


Se miltä mikroneulaus tuntuu lienee yksilöllistä. Mulla iho reagoi melko voimakkaasti neulaamiseen ja on ihan punainen neulatusta kohdasta vielä hetken hoidon jälkeenkin. Neulaus ei kuitenkaan satu vaan kuumottaa ja kihelmöi eikä neulausrulla mene verinahkaan saakka eli vertakaan ei tule. Rullia on eri mittaisia ja asiantuntija osaa valita ihollesi oikean, mulla se siis on maltillinen 0.5mm. Rullaamisen jälkeen ei suositella meikin laittoa loppupäiväksi ja kieltämättä iho tuntuu käsitellylle vielä pitkään hoidon jälkeen. Fiilis on vähän saman tuntoinen kuin auringon polttaman ihon kanssa, mutta se menee kyllä puolen vuorokauden aikana pois.


Vaikka nämä mikroneulaussessiot tehdään BTB13-sarjalla, mulla on edelleen käytössä pääasiallisesti Ekopharman luonnonkosmetiikka ja ainoa BTB13 tuote on tosiaan tuo iho-ongelmiin tarkoitettu seerumi. Koska asiakas joutuu ostamaan tuon rullan ensimmäisen hoidon yhteydessä, on ekan hoidon hinta melko arvokas 165 euroa, mutta samalla rullalla voi tosiaan jatkaa sitten 115 euron hintaisia rullaus-kasvohoitoja seuraavat viisi kertaa. Mikroneulaus ei siis missään nimessä ole "hemmotteluhoito" vaan tehokas ja tuloksia aikaan saava tehohoito, jossa tehoaineet ovat patentoituja kantasoluja aktivoivia aineita. Tarkoituksena on siis mennä perinteistä kasvohoitoa syvemmälle ihoon ja vaikuttaa aknearpiin, couperosaan, kuivaan ihoon ja vanhenevalla iholla ryppyihin kollageenituotannon aktivoimisen kautta. Itse kärsin todella kuivan ihon lisäksi couperosasta ja mulla on myös jonkin verran aknearpia, joten omalle iholleni tämän pitäisi olla oikein unelmahoito. Palataan siis tuloksiin kesän lopulla!


btb13 kollaasi ennen jalkeen mikroneulauksen


TARJOUS: Blogini lukijat saavat alennuksen Kauneushoitola Hillan mikroneulaushoidoista. Ensimmäinen kerta 140 euroa sisältäen neulausrullan ja jatkohoidot 99 euroa kerta, kun ensimmäinen hoitokerta tilataan ennen juhannusta ja käytetään ennen elokuun alkua. Hillan sähköinen ajanvaraus löytyy TÄÄLTÄ. Kauneushoitola Hilla sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa raitiovaunu numero 9 reitin varrella!


ps. kyllä, käyn kasvohoidoissa myös lapsen kanssa...


 

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Jään mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia. :) Itselläkin nassussa niitä aknearpia, joille kaipaisin silutusta, joten ihanaa, jos hoito todella toimii..

  VastaaPoista
 2. […] ← Kokemuksia mikroneulauksesta + tarjous kauneushoitola Hillaan […]

  VastaaPoista
 3. […] posket ja koko naaman iho on tippunut viimeisimpien vuosien aikana ainakin sentillä alaspäin. Btb13 mikroneulauksen aloittamisen lisäksi päätin nyt kypsässä 33 vuoden iässä opetella viimein meikkaamaan […]

  VastaaPoista
 4. Bongasin tän vähän myöhässä..Mä kävin ite just ammattilaisella Oulussa, Salon Miyabissa. Mulla hoidetaan nimenomaan aknearpia..mulla mitään punotusta ei juurikaan tullu, iho toipu tosi nopeesti. Mun kokemuksia voi käydä lukemassa http://thisstoryline.wordpress.com/2016/07/25/kotiaidin-tuunaus-mikroneulaus-aknearville-osa-2/

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images