Kesäflunssa

What the f... KESÄFLUNSSA. Juhannus meni niin rennosti, että maanantaiaamun kaktus kurkussa ja ääni puoliksi hukassa tuli yllätyksenä. Viiko...

paracetamolia ja leipaa 3


What the f... KESÄFLUNSSA. Juhannus meni niin rennosti, että maanantaiaamun kaktus kurkussa ja ääni puoliksi hukassa tuli yllätyksenä. Viikonlopuksi olisi luvassa tosi kiva reissu Tampereelle ja ajatuksissa oli myös mennä suppaamaan Näsijärvelle, eli tämä olo on saatava nyt pois.


Hain aamulla apteeksista c-vitamiinia ja Bafucineja sekä Kanniston leipomosta kahvin ja leivän. Ensimmäinen erä flunssan selättämiseksi on siis alkanut, mutta seuraava erää suunnittelen jo nyt. Onko kenelläkään vinkkejä, miten kesäflunssan alun saisi mahdollisimman nopeasti katoamaan?!


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Kannattaa huuhdella nenää sarvikuonokannulla (merisuola veden sekaan) sekä kurlata lämpimällä suolavedellä. 1 tl suolaa lasillisen vettä. Voit keittää sitruunasta ja inkivääristä Strömsön flunssankarkoitusjuomaa, siihen tulee lisäksi hunajaa. Näillä keinoilla oon itse saanut joskus flunssan karkotettua.

  VastaaPoista
 2. Suosittelen myös inkivääriteetä! Etenkin, kun vielä laittaa auringonhattu-uutetta lorauksen per mukillinen. Hunajakin otettuna ihan sellaisenaan desinfioi kurkkua :) Paranemisia ja mukavaa tulevaa reissua Tampereelle!

  VastaaPoista
 3. Mies vannoo tehojuoman nimeen: kiehuvaa vettä, vodkaa ja hunajaa. :D

  VastaaPoista
 4. Sinkki! Apteekista saa posivil zink -juomajauhetta. Työkaverit vannovat sen nimeen ja viime viikolla kun meinasin saada juhannusflunssan, vedin pari päivää maksimiannokset sinkkiä. Ei iskenyt flunssa! Kuulemma lyhentää myös jo alkaneen flunssan kestoa...

  VastaaPoista
 5. Mua kiinnostaa tää suolajippo, mihin se perustuu? Oon kuullut niin monesta paikasta että kurkun kurlaaminen suolavedellä on hyväksi, tappaako se bakteereja?

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Inkivääriteetä olenkin nyt juonut kotosalla eilisestä asti, vaikka pakko myöntää ettei inkivääri ole lempimakujani todellakaan.

  VastaaPoista
 7. hehehehe, toi vodka ei nyt kyllä sovi tähän viikkoon millään :D

  VastaaPoista
 8. Taidan lähteä heti etsimään tuota käsiini!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images