NAMPA FOREST MUKAAN...

Viime viikolla kerroin teille aivan uudesta lasten pelisovelluksesta, Nampa Forestista . Nampa Forest tulikin meillä viikonloppuna tarpeesee...

Viime viikolla kerroin teille aivan uudesta lasten pelisovelluksesta, Nampa Forestista. Nampa Forest tulikin meillä viikonloppuna tarpeeseen, kun matkustimme Helsingistä Porin kautta Raumalla - ja takaisin, yhteensä olimme siis tien päällä lähes 9 tuntia. Siinä tuli muutama Nampa-peli pelattua matkan varrella itse kunkin. Tänään Nampa pääsee kuitenkin todelliseen testiin, sillä mulla on kosmetologiaika ja tattadaa, lapsi lähtee mukaan! Mä todellakin toivon, että mukaan pakkaamamme palapeli sekä Nampa Forest hoitaa hommansa ja saan yhtä rentouttavan kosmetologikokemuksen kuin yleensä (ilman lasta)! Se nähdään kohta :D


nampa design peli screenshotnampa screenshot elsa 1


Nampa Forest nousikin heti ilmestymispäivänään melkoiseksi hitiksi ja nousi heti Suomen latauslistan ykköseksi! Eikä varmasti suotta, n. 2-5-vuotiaille suunnattu peli on ihan huippu! Jos et vielä testannut peliä, kannattaa ladata viikonlopun kunniaksi se, jos vain omistat iphonen tai ipadin. Peli löytyy AppStoresta TÄÄLTÄ!


Mulla oli muutamia pelikoodeja arvottavana ja tän postauksen pointti olikin kertoa ketkä pääsevät testaamaan Nampa Forestia jo ensi viikolla! Onnea siis Päivi, Amal, Kultu, Katjushka sekä Kummelikopplan! Saatte ensi viikolla pelikoodin käyttöönne :)


Te jotka olette ladanneet pelin, mitäs olette tykänneet? Olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia, kun näitä (imho) fiksuja lastenpelejä ei ihan joka oksalla kasva.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Jee! Kiva saada uusi peli testiin. Sairastuvassa kaikki vanhat pelit on kulutettu aivan loppuun, joten uusi tuttavuus on enemmän kuin tervetullut!

    VastaaPoista
  2. Jei, lapset varmasti ilahtuvat uudesta pelistä! :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images