LUMOAN MEKOT NYT NETTIKAUPASSA!

Lumoan mekoista on nyt ollut puhetta aika paljon ja nyt ne tosiaan löytyvät jo Lumoan nettikaupastakin ! Melkein voisin luvata, että ihan j...

Lumoan mekoista on nyt ollut puhetta aika paljon ja nyt ne tosiaan löytyvät jo Lumoan nettikaupastakin! Melkein voisin luvata, että ihan jokaiselle löytyy nyt oma suosikkimekkomalli, kun kokoja on tänä keväänä naisten mekoissa xs-xl sekä plussakoot 48, 50 ja 52.


Alhaalla olevissa mallistokuvissa mulla on päällä koko 50 ja Mimmillä koko 52. Kummankin meidän lempimalli taitaa olla tuo ylemmissä kuvissa näkyvä Iiris-mekko.


lumoan PicMonkey Collage


Malleista ollaan oltu tosi innoissaan, siis myös muut kuin me ja kyllä nämä mekot on nyt lähes päivittäin päällä olleetkin. Keltainen mekko farkkutakin kanssa on ihanan raikas yhdistelmä ja sininen on mun turvaväri numero 1, se on malliltaan juuri sopiva töihin. Näiden mekkojen idea on olla rentoja, helposti puettavia ja hauskoja, ei mitään pönötysmekkoja vaan päinvastoin.


Koot xs-xl sisältävät myös nämä samat mallit väreineen sekä muutamia muitakin malleja, kuten pitsihelmaisen hameen. Näissä mallina on Lumoan sivuilta tuttu Satu, joka hassua kyllä on meidän tuttu työkuvioiden puolesta jo entuudestaan. Ympäri mennään ja yhteen tullaan! (Jännä juttu muuten, että meidän kuvat ovat paljon vaaleampia mitä Sadun kuvat. Sadun kuvat antavat ehkä hieman paremman kuvan väreistä)


lumoan normi PicMonkey Collage


Lumoan mekkosia myydään nettikaupan lisäksi myös Made in Kalliossa sekä Tuomarinkylän kartanossa. Ajattelin käydä itse tuolla Kallion putiikissa kokeilemassa myös tuota vaaleankeltaista hametta, joka xl-koossa voisi hyvinkin sopia mulle.


Oma lempivärini näistä uutuuksista on tuo vaaleankeltainen, mikäs sun on?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Nämä ovat niin ihania! En ole näistä osannut vielä valita suosikkiani, ehkä se on smaragrin värinen Iiris. Salvia huivi minulta löytyy keltaisena tai värisävyhän on virallisesti hunaja. Eskarilaisella on myös tuota ihanaa keltaista, Nuppu-tunika tai ehkä se on paita, mutta menee tunikana. Blogissa on huhtikuun arkistossa muutamia kuvia näistä meidän päällä. Ihkua uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Oho, onpas kauniin kirkas keltainen mekko. Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Voi, mä niin toivoisin jotain alekoodia näihin Lumoan -mekkoihin! Kuolaan noiden vihreiden mekkojen perään...

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images