YKSI LUMIN LAUKKU, NELJÄ ERI MUOTOA

Fashion Stock Sales 2015 tapahtuma järjestetään muutaman päivän päästä, 24.-25.4. Vanhalla Ylioppilastalolla. Kuten kerroin, olemme yhdistä...

lumi kassi 2 erilaista elsa3lumi kassi 2 erilaista elsalumi kassi 2 erilaista elsa2violetti tukka elsa omm3lumi kassi elsa 20987932


Fashion Stock Sales 2015 tapahtuma järjestetään muutaman päivän päästä, 24.-25.4. Vanhalla Ylioppilastalolla. Kuten kerroin, olemme yhdistäneet tapahtuman järjestäjän Lumi Accessoriesin ja Bella-blogien kanssa voimat yhteen ja toimimme suomalaista huippumuotia tarjoavan tapahtuman yhteistyökumppanina. Viime viikolla esittelin jo muutamia laukkuja, joita Lumin pöydästä FSS15 tapahtumasta voi löytää ja tänään esittelen oman suosikkini, jonka löysin Lumin sample-laatikoista itselleni.


Lähinnä kangaskasseja käyttävä kun ilahtui ikihyviksi näin loistavasta nahkalaukusta, se on olkalaukku, mutta myös tote. Se on ruskea, mutta voi olla myös sininen. Magneettien avulla kassin voi tehdä hetkessä olkalaukuksi tai toteksi ja kääntämällä ylösalaisin saa siitä erivärisen. Eli sain siis yhden nahkalaukun sijaan neljä erilaista laukkua! Nerokasta! Tätä väriä löytyi vain yksi kappale, mutta vinkkinä teille, näitä oli myös muutamassa muussa väriyhdistelmässä nopeimmille FSS15 kävijöille. Ja paljon paljon muuta, Lumi Accessoriesin päämaja pursusi toinen toistaan hienompia laukkuja ja iso osa niistä on tosiaan perjantaista alkaen edullisesti myynnissä Vanhalla Ylioppilastalolla.


Viime viikolla järjestämäni arvonta puolen tunnin vip-shoppailuun Fashion Stock Sales-tapahtumaan on nyt loppunut ja onni potkaisi seuraavia: Kirsi , Johanna  ja Hanna. Teille on varattu kokonimellänne pääsy ennakkoshoppailuun ja saatte vielä meiliä asiasta :)


Mukavaa keskiviikkoillan jatkoa!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images