LUMOAN MEKKOKUVAUKSET

Mä tykkään sitä, kun naiset tekevät yhdessä hommia jonkun jutun eteen ja kaikki auttaa kaikkia. Lumoan uusien plussakokoisten mekkojen y...

lumoan mekkokuvaukset elsa 2lumoan mekkokuvaukset elsa 1 lumoan mekkokuvaukset elsa 3 lumoan mekkokuvaukset elsa 4lumoan mekkokuvaukset elsa 6 lumoan mekkokuvaukset elsa 5


Mä tykkään sitä, kun naiset tekevät yhdessä hommia jonkun jutun eteen ja kaikki auttaa kaikkia. Lumoan uusien plussakokoisten mekkojen ympärillä on pyörinyt tosi hyvä pöhinä siitä lähtien kun meilasin syystalvesta merkille ja kerroin haluavani mekon, joka olisi suunniteltu pyöreälle naiselle. Lumoan innostui ajatuksesta ja sitä lähdettiin sitten yhdessä työstämään. Se mistä lähdettiin liikkeelle oli nolla ja ennen joulua meilasin uudelleen Lumoanin pääsuunnittelija Suville omia fiiliksiäni siitä millaisessa vaatteessa mä viihtyisin. Suvi luki toivelistaa, lisäsi omat näkemyksensä, valitsi värit ja otti musta mitat helmikuun kieppeillä. Mallikappalevaiheessa myös Mimmi hyppäsi remmiin mukaan protokappaleita on soviteltu muutamiakin erilaisia kevään mittaan. Täydellistä mekon mallia on siis viilattu oikein urakalla.


Tänään tapasimme monien Lumoan mekkokuvien takana olevan Aamu Omenatarhassa-blogia kirjoittavan Annan ja otimme ensi viikolla nettikaupasta löytyvät mekkokuvat. Näin päästiin taas yksi askel lähemmäksi sitä tosiasiaa, että Lumoanilla on tänä keväänä mallistossa myös isot koot 48, 50 ja 52. Malleja on kaksi erilaista, taskullinen tunika sekä pidempi mekko, kummatkin pitsikoristein tietenkin. Kummastakin mallista löytyy sininen vaihtoehto, tunikaa löytyy myös vihreänä ja mekkoa vaalean keltaisena. Oma lempparini (ehkä) on sininen taskutunika.


Nyt jännityksellä odottelen mallistokuvia. Anna postasikin jo oman lempparinsa fiiliskuvista  blogiinsa, joten kurkkaahan tänne, jos nämä mekot kiinnostavat :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

19 kommenttia

 1. Voi että mitä ihanuuksia! <3
  Näitä pitäisi päästä sovittamaan johonkin!

  VastaaPoista
 2. No sun koko on M :) tai max L. Voit pyytää mittoja halutessasi merkiltä.

  VastaaPoista
 3. Mittoja löytyy nettikaupasta jokaisen mallin omilta sivuilta :)

  VastaaPoista
 4. Vielä parempi! Ei tarvitse edes meilata :)

  VastaaPoista
 5. Oi!!! Tosi kauniita! Siis leidit JA asut.

  VastaaPoista
 6. Vai M. =D =D =D
  Mittojen mukaan XL olis mun koko. ;)
  Mä kehitin eilen itselleni "pakkosaadapitsimekko" -syndrooman. <3
  Tytöillä onkin merkkiä jo useamman vaatteen verran, jospa seuraavaksi olisi äidin vuoro? ;)

  VastaaPoista
 7. :D :D ilmankos se XL ei oo mulle mahtunutkaan jos sä oot sen kokoinen ;)

  Maltahan ensi viikkoon niin on uuttakin valikoimaa!

  VastaaPoista
 8. Tosi mahtavia naisia ja mekkoja! Ja hienoa on myös se, että asiakas otetaan mukaan suunnitteluprosessiin ja tehdään hienoa yhteistyötä. Loistavaa!!

  VastaaPoista
 9. Alleviivaan että mallit ovat Lumoan suunnittelua, olen ollut avuksi lähinnä pituuksia mietittäessä ja pyytänyt kaikkiin malleihin hihat (koska allit :D) ja lopuksi näitä on testailtu mulla ja Mimmillä, että saatiin kahta ihan erilaista vartalotyyppiä pukevia malleja :)

  VastaaPoista
 10. Pitää sanoa eriävä mielipide. Minusta nuo Lumoanin pluskokoiset mekot eivät pue kumpaakaan teistä, vaan saavat näyttämään teidät todellista kokoanne isommilta. Säkkimäinen malli ja tummansininen väri saa teidät, nätit nuoret naiset näyttämään joiltain laivasiivoojilta. Kumma juttu, miten pluskokoisille ei edelleenkään tunnuta suunnittelevan kauniisti leikattuja, rintoja ja vyötäröä kauniisti korostavia mekkoja, vaikka Suomikin on täynnä pluskokoisia naisia. Kropan, isonkin, peittäminen kasalla huonosti laskeutuvaa kangasta ei hoikenna vaan paksuntaa. Se on pluskokoisissa vaatteissa yllättävän yleinen ilmiö, ihan kuin niitäkin ei voisi suunnitella kantajaansa korostaviksi, vaan mieluummin peitetään hyvätkin puolet ja saadaan kantaja näyttämään puolijoukkueteltalta.

  Vinkkiä Lumoanin suunnittelijalle plusmekkoihin: Hihat hyvä, lisää pituutta helmaan (harvalla pluskokoisella reidet ovat ne paras puoli) esim polveen asti, kunnolla a-linjaisuutta myös helmaan ja kauniisti, sopivan yläosanmyötäisesti ja ryhdikkäästi leikattu mekon miehusta. Sellaisen minäkin voisin ehkä ostaa, noita säkkejä en ikikuunapäivänä.

  VastaaPoista
 11. Tarkoitus ei olekaan pienentyä, vaan kulkea juuri sellaisissa mekoissa missä haluamme :) Mä taas haluan kulkea mahdollisimman lyhyessä mekossa ja sininen on mun lempiväri, joten tykkään tosi paljon! Eikä mua haittaa jos joku vaate paksuntaa, kunhan on mukava päällä.

  Ootko muuten tutustunut Excuse my bon bon merkkiin? Sarin suunnittelemat vaatteet ovat leikkauksiltaan ehkä sitä, mistä sinä pidät ja on hyviä päälläkin!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista. Lumoan plusmallisto noudattaa Lumoan mekkojen vakiintunutta linjaa, joka itseasiassa on kuin yksi yhteen antamiesi vinkkien kanssa :) Vartalonmyötäinen ryhdikäs yläosa ja helmaan saakka leventyvä A-linjainen alaosa.

  Mekkoihin on saatavilla myös vyöt. Tervetuloa kokeilemaan ensi viikolla :)

  VastaaPoista
 13. Hyvä Lumoan ja Suvi! Ihana Anna ja te mallit! Kuljin tänään vaatevallankumouspäivänä ylpeänä Lumoanin mekko päällä - aivan mahtavaa, että näitä aarteita saa eri koossa.

  VastaaPoista
 14. tuo keltainen sopii sinulle ainakin näissä kuvissa todella hyvin! Oikein hehkuva koko nainen!

  VastaaPoista
 15. Olen samaa mieltä aiemman kommentin kanssa. Malli ei ole lainkaan imarteleva, enkä itse laittaisi ikinä päälleni mekkoa, joka ei ulotu yli polven. Olen ikäni ollut pluskokoinen ja kovasti olen ihmetellyt näiden mekkojen hypetystä kun niiden myötä näyttää Justiinalta (vain kaulin puuttuu) tai hyvin tanakalta (tanakammalta kuin on!) kotitalousopettajalta.

  VastaaPoista
 16. Noo, onneksi mua ei haittaa näyttää Justiinalta :D Lumoan mekot, varsinkin tuo taskullinen malli, on ollut mun eniten käytettyjä vaatteita kesästä lähtien, joten itse tosiaankin tykkään näistä kovasti.

  VastaaPoista
 17. Jatkan vielä :)...

  Lähinnä hämmästelen asiaa siksi, että tuntuu pahalta ettei pluskokoisen vaatetuksen kehittämiseen panosteta kysynnän kannalta, vaan muutaman yksittäisen mielipiteen kannalta. Uskoisin, että hyvin harva pluskokoinen haluaa tuollaista reisimittaista mekkoa käyttää. Plus leikkauksessa olisi tosi hyvä olla jotain mallia, mikä toisi enempi vyötäröä esiin ja olisi vähän armollisempi vatsan kohdalta.

  On ollut tosi vaikea elää nuoruutta kun vaatteita ei löydy mistään. Vasta parinkympin ylitettyäni alkoi ulkomaisista nettikaupoista löytymään ok vaihtoehtoja ja ajoittain nykyään Suomestakin joistakin pluskoon mallistoista löytyy hyviä. Aina olen ihmetellyt, että kuka sen kehittämisen takana on ollut (kun ratkaisut ei tunnu yhtään istuvan itselle) ja nytkin vaikuttaa siltä, että aika pienen joukon näkemysten mukaan nämä vaatteet on kehitetty.

  Tietty kaikki saa käyttää juuri sellaisia vaatteita kuin missä viihtyy :). Ehkä sairastellessani en ole oikein saanut sitä asiaa ilmaistua, mitä yritin.

  VastaaPoista
 18. ymmärrän kyllä mitä tarkoitat ja jos käyt katsomassa uusimman postaukseni, siellä voisi olla sun mieleisiä mekkoja :) Mutta kun kaikille isoille ihmisille se koko ei ole ongelma ja he haluavat pitää mukavia rentoja mekkoja, niin eihän se haittaa jos se mekko leventää? Noita mekkoja on myyty tosi hyvin ja siksi Lumoan teki myös lisää pluskokoisia mekkoja, niissä on nyt syksyllä mukana trikoonauha, jolla saa vyötäröä paremmin esiin. Mutta noita lyhyitä pidetäänkin tunikana, mulla on noissa mallikuvissa päällä farkut sen lyhyemmän kanssa (vaikka itse pidän myös ihan mekkona arkisin).

  Lumoan mekot ovat aina tietynlaisia, niihin kuuluu väljyys ja helppous. Se on heidän tyyli. Mutta jos sulla on joku lempi vaatedesigneri Suomessa, jolta haluaisit isompia kokoja, niin kannattaa kysyä! Ainahan voi käydä niin, että merkki innostuu, kuten mun tapauksessa kävi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images