SININEN HAALARI = ELSAN JUTTU

haalari: Mango Violeta, neulostakki: Junarose (saatu), huivi: Tiger of Sweden, kengät: Ecco (saatu) Olen aika huono nettikauppatilaaja, kosk...

sininen mango haalari 4584


haalari: Mango Violeta, neulostakki: Junarose (saatu), huivi: Tiger of Sweden, kengät: Ecco (saatu)


sininen haalari elsa 97231907sininen haalari elsa mango


Olen aika huono nettikauppatilaaja, koska parhaat plussapuolen ketjuvaatteet löytyvät usein ulkomaisista nettikaupoista ja niiden palautusrumba on vaikea. Ja jos jostain merkistä ei ole ennakkoon tietoa, voi koko mennä ihan pieleen ja sitten palautus kauppaan maksaisi enemmän kuin koko vaate. Esimerkkinä Mangon Violeta-malliston tuotteet, joita ei saa Suomesta, ja joiden kokoa on todella vaikea tietää etukäteen. Kerran tilasin silkkipaidan, joka oli aivan liian pieni käsivarsista ja en ole sen koommin tilaillut mitään.


Nyt sovittiin Mimmin kanssa Mango Violetan uutta mallistoa tsekkaillessa, että Mimmi tilaa sinisen jumpsuitin omassa koossaan ja jos se on liian pieni, mä ostan sen Mimmiltä itselleni. Ja näinhän siinä kävi, että nyt mulla on uusi haalari Mimmin sijaan. Kiva haalari onkin! Sininen on ihan mun lempivärini ja haalareista tykkään pitää, vaikka ne vähän hankalia vessareissujen kannalta ovatkin.


Ensi kesänä Berliinissä on varmasti pakko tsekata Mangon Violetaa ihan livenä, siellä kun on paljon esimerkiksi silkki- ja pellavavaatteita ja hinnatkin on ihan kivat. Olisi kyllä mukava saada Violeta-mallisto myös Suomen Mangoihin myyntiin.


Sori muuten aamuinen järkytys, jonka joillekin aiheutin imetyspilallani! Parasta oli, että jopa duunikaverini sai puhelun että enkai ole tosissani asian kanssa :D Mukavaa aprillipäivän jatkoa kaikille!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Piti tulla huomauttaan, että ootko ajatellu että imettäminen haalarissa on varmaan aika haastavaa :D

  VastaaPoista
 2. Siis ihan varmasti on hankalaa ja suosittelen imetystoppia alle;). Terkut ratikasta! Kivaa oli;) hymynaama vielä päätteeksi ;)

  VastaaPoista
 3. No mutta jos lapsi on kohta 4 niin sehän osaa jo avata noi napit takaa itse :D :D Mä en varmaan hetkeen pääse tästä aprillipilasta eroon :D

  VastaaPoista
 4. Teilläpä meni pitkään! Mä oon niin onnellinen ettei mun tarvitse edesmiettiä imetystoppeja!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images