PARASTA JUST NYT! -HAASTE

1. Pyöräilykelit ja lapsen suotuisa suhtautuminen pyöräkyytiin 2. Kauneushoitola Hillan Minnan (kuvassa vaaleanpunaisissaan) tekemä kasvoho...

parasta just nyt kollaasi elsa


1. Pyöräilykelit ja lapsen suotuisa suhtautuminen pyöräkyytiin


2. Kauneushoitola Hillan Minnan (kuvassa vaaleanpunaisissaan) tekemä kasvohoito


3. Halakarnasin buffetlounas (jonne eksyin Outi Pakkasen kirjojen johdattamana)


4. Pariisin kevään biisit


5. Siri Kolun Me Rosvolat lasten-ja nuortenkirja* (nyt puolivälissä)


6. Ruotsalainen överi kola-maapähkinäkakku


7. Lushin kylpypommit, etenkin Avobath, pieninä palasina kotispan jalkakylvyssä


8. Violetti väri etenkin mekoissa


9. Isot rusetit ja turbaanit päässä


10. Berliinin lentoliput heinäkuulle hankittuna


11. Ekopharman tyrninaamio*


12. R-collectionin vaatteet


Sain Mimmiltä ja Sadulta kummaltakin saman haasteen kertoa mikä on parasta just nyt! Melko materialistinen lista tuli, en vain voinut millään ohittaa lauantaisen hemmottelupäiväni parhaita juttuja eli kasvohoitoa, lukemista, herkkuja ja musaa. Voi kun elämä olisikin aina vain aurinkoa, kosteuttavia naamioita ja Pariisin kevättä. No tänään oli! On musta parasta myös lifestyle-blogeihin levinnyt politiikasta kirjoittaminen ja moni muu vähemmän höttöinen asia, mutta pitäydyn nyt näissä kevyemmissä aiheissa tänään.


Positiiviset listaukset ovat ihania, varsinkin kun lukee mikä muista on kivaa, mukavaa ja ihanaa. Siispä laitetaan Parasta just nyt haastetta eteenpäin Päiville, Terhille, Vikelle, Emmille ja Essille, mikäli ette jo tätä haastetta saaneet :) Olisi kiva kuulla kommenttiboksiin mikä teistä muistakin on PARASTA JUST NYT!


*) saatu


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Joo! Pariisin kevät on soinut täälläkin viime päivät! En tajua, miten PK pääse aina jotenkin unohtumaan, vaikka onkin ihan uskomattoman hyvä. Toivottavasti uusi levy olisi taas yhtä hyvä kuin viimeistä edelliset. Ihana bändi.

  VastaaPoista
 2. Juuri sitä uutta odotellessa! Ihana bändi!

  VastaaPoista
 3. Me Rosvolat on ihan huippu! Tutustun juuri sarjaan kouluhomman tiimoilta. Ensi tiistaina vinkataan lähikoulun nelosille ja Me Rosvolat on yksi vinkkauskohde. Muitakin ihan mahtavia lasten- ja nuortenkirjoja on vinkkauskassissa odottamassa. Parasta on, kun saa vinkata just niitä joista itsekin tykkää!

  Ja pakko kysyä, luetko omaksi huviksi, vai ääneen Kaamokselle?

  VastaaPoista
 4. […] Kivoja vastauksia voi käydä lukemassa vaikka meidän Bellojen bloggaajilta Reetalta, Elsalta ja Jonnalta, tai vaikkapa haasteen lähettäneeltä […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images