SISÄISTÄ VOIMAA KIRJASTA JA CHIANSIEMENISTÄ

Heräsin tänään puhelimeni tärinään, kun Veera kirjoitteli kuulumisiaan mulle heti aamusta. On tosi hyvä, että mulla on aamuihmisiä kaverein...

Heräsin tänään puhelimeni tärinään, kun Veera kirjoitteli kuulumisiaan mulle heti aamusta. On tosi hyvä, että mulla on aamuihmisiä kavereina, jotta pääsen itsekin ylös myös näinä aamuina, milloin lapsi on isän luona. Joskus saatan nukkua viikon väsyjä pois jopa iltapäivään, mutta tänään ei onneksi niin käynyt :) Aamuun jäi monta hyvää tuntia loikoilla sängyssä, lukea Jennyn uutta kirjaa ja syödä aamupalaa. Kokeilin eilen illalla Viken jo aiemmin mulle suosittelemaa chia-vanukasta ja sitä jäi vielä monta lasillista jääkaappiin. Vähän nauratti, että tässä sitä sitten syödään superfoodeja pellavalakanoissa ja luetaan frendin elämäntaito-opusta, voisiko enää blogiuskottavampaa olla?


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jennyn kirja, Sisäinen voima - 365 ajatusta parempaan arkeen tuli painosta vasta viime perjantaina ja sain sen käsiini heti alkuviikosta. Jos Jennyn Vastaisku ankeudelle-blogi on tuttu, kirja on sitä samaa taattua kamaa. Vaikka samoja ajatuksia löytyy Jennyn blogista jo entuudestaan, on kirja kuitenkin oma kokonaisuutensa ja sille on ehdottomasti paikkansa omassa kirjahyllyssäni. Toisin kuin kirjat yleensä, tämän opuksen voi aloittaa mistä vain ja lukea vaikka sivun päivässä sieltä täältä. Jokaiselle vuoden päivälle on kirjoitettu ajattelemisen aihetta ja kirjasta saa hyvän mielen ja voimaa arkeen ihan välittömästi, vähän NLP-henkisesti.


Itse tykkään lukea tämän tyyppistä kirjallisuutta ja multa löytyy hyllystä paljon saman aihepirin kirjoja. Joidenkin mielestä tällaiset henkiseen kasvuun ja onnellisuuteen perustuvat kirjat ovat humpuukia, mutta itse olen kyllä huomannut niiden vaikutuksen ihan arkielämässä. Oikeastaan sillä ei ole väliä mitä meille elämässä tapahtuu, vaan se miten siihen suhtaudumme. Yksinkertainen asia on vaan välillä liian hankala muistaa arjen keskellä. Kirjalle on selkeästi kysyntää, sillä se singahti heti Adlibriksen top 10-kirjoihin ja löytyy siis omaan ostoskoriin täältä.


Tälle päivälle olisi luvassa ainakin makuuhuoneen siivousta sekä Suomen partiolaisten vuosikirjaan kolumnin kirjoittamista. Näkökulma on vielä hieman hukassa, mutta eiköhän se matalan kynnyksen harrastamiseen ja sen tukemiseen mene. Nyt kuitenkin vielä kuppi kahvia ja ehkä ihan pienet päiväunet...


seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images