TALVIHAUSKAA MYÖS HELSINGISSÄ

Ettei menisi liikaa Lapin ja Saariselän kehumiseksi, kehutaan välillä Helsinkiäkin! Eilen tosiaan lennin takaisin Helsinkiin ja preivin aika...

WinterFun_pollot-01


Ettei menisi liikaa Lapin ja Saariselän kehumiseksi, kehutaan välillä Helsinkiäkin! Eilen tosiaan lennin takaisin Helsinkiin ja preivin aikaan, täällä kun alkoi Visit Helsingin Winter fun-viikot. 15.1.-8.2. väliseksi ajaksi löytyy paljon tekemistä ja spesiaalietuja moniin paikkoihin. Me kävimme tänään jo korkkaamassa Winter fun- tarjouksen juomalla kaksi yhden hinnalla smoothiet Jungle Juice barissa Galleria Esplanadissa. Oli muuten niin hyvää, että hain kaupasta samat ainekset myös aamupalasmoothielle kotiin.


Muutamia kivan kuuloisia vinkkejä Winter Fun ajankohtana pääkaupunkiseudulla asuville ja vieraileville:
 • Haltian päänäyttelyssä näet vuodenaikojen kierron ja pääset retkitunnelmaan. Päänäyttelyn sisäänpääsy (normaalihinta 10€/hlö, lapset 5€/hlö) kaksi yhden hinnalla ajalla 15.1.-8.2.2015. • Satumainen teemasisäpuisto Murulandia tarjoaa lastenliput -20% alennuksella ja päästää yhden aikuisen/lastenlippu ilmaiseksi. Lapset: 8kk-alle 2-vuotta 8€, 2-13-vuotta 14.40€, yli 13-vuotta 6€, Lisäaikuinen 6€ • Kaksi lasta yhden hinnalla Leikkiluolaan arkisin (ma-pe) Hinnat: 1-2-vuotiaat 8 €/hlö ja 3-14 -vuotiaat 12 €/hlö. Aikuiset ja alle 1-vuotiaat sisään veloituksetta. • 25% alennus aikuisten normaalihintaisesta pääsylipusta Korkeasaaren eläintarhaan. Rautatientorilta pääsee bussilla vuoden ympäri suoraan Korkeasaaren sisäänkäynnille, josta alkaa seikkailu ainutlaatuiselle saarelle.  Mainitse kampanjan nimi (Winter Fun) Korkeasaaren sisäänkäynnissä saadaksesi tarjouksen. Alennus voimassa 15.1.-8.2.2015. • Natura Vivan toteuttama lumikenkäretki Nuuksiossa KAKSI YHDEN HINNALLA. 3 t opastettu lumikenkäretki, tauko nuotion äärellä, kuljetus keskustasta, 65€/2
 • Jungle Juice Barista saat kaksi Flu Fighter smoothieta yhden hinnalla (Mango, inkivääri, vanilja, banaani, omenamehu)
 • 2 ANNOSTA YHDEN HINNALLA! Gastro NOM Helsinki tarjoaa edullisemman annoksen ilmaiseksi klo 14-21 välisenä aikana. Tarjous voimassa maanantaista lauantaihin, 15.1.-8.2.2015.
 • 30 % vapaavalintaisesta tuotteesta. Sano Winter Fun -kampanja gTIEn myymälässä, niin saat -30 % alennuksen vapaavalintaisesta tuotteesta
Tässä pieni koonti omista suosikkijutuistani mitä Winter Fun viikot tarjoavat. Koko kattauksen tekemisideoita löydät järjestäjien mukaan aakkostettuna täältä. Tästä tapahtumasta en ollut kuullutkaan ennen eilistä, mutta onneksi törmäsin tapahtumaan heti alkajaispäivänä. Tulemme varmasti hyödyntämään useammankin edun kun aikaakin on noin mukavasti!


10929002_10154975968380018_7856901345974457630_n


kuvat: winterfun.visithelsinki.fi


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Kävin viime vuonna WInterfun-viikolla Sealifessa ja näyttäs tänä vuonnakin olevan niin että sinne pääsee kympillä. On normaalisti ihan helvetin kallis! Hmm, olin jo ajatellut että veisin pojan viikonloppuna Kaapelitehtaalle akvaarionäyttelyyn, kalafani kun on mutta toisaalta Sealife kympillä, paha valinta!

  VastaaPoista
 2. Juu, Sealifekin oli! Just tuli mieleen se Saimaan iso akvaario, et tykkäisköhän K kaloista. EN tiedä, kun en oo sen jälkeen testannut. Sealifea se kyllä pelkää jostain syystä tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Leikkiluola voisikin olla ensi viikon ohjelmassa. Kiitos postauksesta, meinasi tapahtuma unohtua muuten. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images