LAHJA MINULTA MINULLE

Kyllä sieltä taannoisista Ornamon joulumyyjäisistä tarttui muutakin mukaan kun tuo punainen Arelan pipo . Se toinen juttu, metsänvihreä Balm...

Kyllä sieltä taannoisista Ornamon joulumyyjäisistä tarttui muutakin mukaan kun tuo punainen Arelan pipo. Se toinen juttu, metsänvihreä Balmuirin kid-mohair huivi vaan odotteli kiltisti satiininauhoihin pakattuna jouluaattoa, milloin vasta otin sen käyttööni. Hyvää joulua minä! Ja samalla hyvää (parin päivän päästä olevaa) syntymäpäivää myös, sillä tämä huivi ajaa senkin lahjuksen. Sinkkunainen hankkii itse itselleen lahjaksi mitä tahtoo :D


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vihreä pörhelöni on niin lämmin ja pehmeä kuin voi ulkonäöstä päätelläkin. Pihaleikkeihin ehkä turhan fiini, mutta kuvat onkin otettu nopealta kauppareissun ja pulkkamäen yhdistävältä sunnuntaiulkoilulta. Jatkossakin merinovilla toimii räväkämmässä menossa paremmin, mohairhuivi saa taas lämmittää työmatkoilla ja toimistolla ja tietenkin muutenkin, mutta ei pihaleikeissä.


Kuten huomaatte, uudessa huivissa on vielä tuo merkki tallella, enkä oikein tiedä huivietiketistä saanko purkaa sen pois. Vai onkohan se joku pyhäinhäväistys ettei huivin merkki vilku joka vastaantulijalle? Jokatapauksessa itseäni se hieman häiritsee ja taidan ratkoa siitä ompeleet ja ottaa pois.


Pari yötä sitten kyhäämäni lukijakyselykin on vielä auki muutaman päivän, käyhän osallistumassa. Oon ihan superinnoissani, että saan kertoa teillekin tulokset, mitkä ainakin tällä hetkellä ovat hyvin selkeät ja positiivisessa mielessä. Kyselyn teki heti noin 600 lukijaa, joten kiitos siitä! Laitetaan vielä ainakin se 700 vastaajaa täyteen ennenkuin suljen kyselyn :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Hieno huivi ja takki. Musta ne voi ottaa pois, jos näkyy liikaa. riippuu ehkä huivin koosta. Mä otin ohuemmasta, mutta isommassa on vielä tallella. suuria pulmia aiheutta Balmuir (heko heko). Tänään kuule lenkkeilinkin Balmuirin kanssa, mutta kun on niin hyvä, niin miksi en käyttäisi ? oi ihan käyttää sanaa lenkkeily....

  VastaaPoista
 2. Vikassa kuvassa näytät ihan Hunajaisen Riikalta! :) Huivin ja pipon värit sopii sulle kyllä hyvin, turhaan arastelit tuota punaista.
  Ja voi kuule, parisuhteessa eläväkin nainen ostaa lahjuksensa itse, jos haluaa yhtään mitään saada - ainakin meillä. :D

  VastaaPoista
 3. Mä näinkin toissa aamu kuvan susta samaisissa trikoissa Instassa ja jonkun lenkki-sanan...en tiedä mitä se tarkoittaa :D No oon itsekin nyt käynyt pienen joulutauon jälkeen taas säännöllisen epäsäännöllisesti sauvomassa, mutta mohairia en oo laittanut lämmikkeeksi. Ehkä sellainen kasmirhuivi toimii paremmin.

  Ja joo, taitaa lappu lähteä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kohteliaisuudesta, vaalea tukka ja muovirillit on ehkä se suurin yhdistävä tekijä :) Hyvin se punainen tosiaan sopii ja huomasin, että mulla oli jo valmiina samaa sävyä nuo villasukatkin, jotka pilkottavat kengistä.

  Haha, joo oon kuullut myös että usea muukin saa ostaa lahjansa itse, mikäli mielii saada jotain oikeasti mukavaa. Mä sain K:n isältä joululahjaksi ulkoisen muistin tietokoneelleni....

  VastaaPoista
 5. Mä olen ihan suoraa sanonukin, että mitä mulle vois ostaa lahjaksi, mutta ei niin ei. En saanu ees ulkosta kovalevyä vaikka pyysin! :D Miten helpoksi tän voi miehelle tehdä?!

  VastaaPoista
 6. Mulle toi kans joulupukki-ihanasisko ihanat Balmuirit, huivin ja pipon. Minulla on jo aiemmin hankittu Balmuirin kashmirhuivi nytkin kaulassa. Pidän sitä usein sisällä, koska se ei tunnu kuumalta, vaan ainoastaan ihanalta. <3

  Itse en ole irrottanut merkkejä, eikä ne itselläni kylläkään siksi ole kiinni, että ne näkyisivät (kyllä balmuirilainen balmuirilasen tuntee kihkih), ei vaan, useimmiten merkki jää piiloon, enkä ole joutunut asiaa pohtimaan.

  Kivat on nuo Vimmankin legsut! Odottelen, milloin saavat siitä karvaturrista tunikan tehtyä naisille. It's going to be mine!

  Hyvää uutta vuotta Elsa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images