KEVÄÄN VAATEHANKINNAT - NÄISTÄ VOISI ALOITTAA!

Sain eilen Junaroselta kuvia kevään ensimmäisistä uutuuksista ja innostuin muutamista vaatteista niin, että ajattelin esitellä ne teillekin...

Sain eilen Junaroselta kuvia kevään ensimmäisistä uutuuksista ja innostuin muutamista vaatteista niin, että ajattelin esitellä ne teillekin. Mun arkityylini on todella epäformaali ja en osaisi kuvitella päälleni perinteistä jakku-paitapusero yhdistelmää töihinkään. Junaroselta olen löytänyt kuitenkin jo monet työkelpoiset, mutta tarpeeksi rennot vaatteet duunipäiviä varten ja tietenkin myös vapaa-aikaan. Nyt keväällä työvaatekaappi tarvitsisi vähän uusimista ja näissä voisi olla jotain, mistä aloittaa...


Junarose 11549


NahkatakkiYläkuvan takki ei ole oikeaa nahkaa, mutta joka sesonki Junaroselta on löytynyt aitonahkaisia takkeja ja sellainen olisi kevään toivelistan ykkösenä. Musta nahkatakki yhdistyisi mulla tietenkin farkkuihin ja johonkin rentoon paitaan ja lenkkareihin. (mun ainoa kevättakki on H&M:n mama-mallistoa vuodelta 2010, apua!)


140717_JUNAROSE_C6_033


Pillifarkut. Mekkotytöstä on tullut viime vuosien aikana farkkunainen ja acid washia olisi kiva kokeilla keväällä, nyt kun farkkuvarastoni on aika klassista sinistä ja mustaa. Nämä menisi hyvin myös muuhun vaatekaapin sisältööni, mistä plussaa.


Junarose 11196


Vaalean harmaa mekkonen. Ihana! Tähän mekkoon yhdistyisi tietenkin hyvin se musta prätkätakki ja joku kiva kaulaliina ennen lämpimiä ilmoja. Myös pillifarkut toimisi tämän mekon kaverina hyvin.


Junarose 11407


Sporttitoppi. Hillityt sporttiyksityiskohdat mustassa paidassa ovat kiva piristys, joka ei kuitenkaan mene omaan makuuni yli. Mesh matsku olisi varmasti mukava päällä myös lämpiminä päivinä kesällä ja keväällä vaikkapa neuletakin alla.


Melko monokromista linjaa tälle keväälle? Voi johtua siitä, että kirjoitan tätä postausta täältä pohjoisesta lumihankien keskeltä, enkä ihan vielä ole päässyt kiinni kevätväreihin. Ehkäpä viikonlopun matkamessujen jälkeen alkaa olemaan jo enemmän kevätpörriäistä ilmassa. Huomenna siis lennän takaisin Helsinkiin ja onneksi olokin on nyt parantunut lähes ennalleen!


Onko siellä ruudun takana muuten muita pullukoita, joita nämä plussamallistojen esittelyt kiinnostaa? Ajattelin, että voisin silloin tällöin alkaa jakamaan tällaisia uusien mallistojen lemppareita omina kuvapostauksenaan, kun kaikkea en tietenkään itselleni voi hankkia päivän asuiksikaan :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

  1. Kyllä kelpaa! Lapsen saannin jälkeen vartalo ei palautunut takaisin 42:seen ja monet teinivaateliikkeiden vaatteet jää nyt tangolle. Junarose näyttää nuoren naisen vaatteelta eikä vanhan naisen vaatteilta, lisää näitä!

    VastaaPoista
  2. Hei JES, olit valinnu just eri kuvat sieltä pressipankista kuin minä! :D Tuossa ne mun valinnat odottelee työpöydällä että keksin kuinka saan ne pienennettyä...

    VastaaPoista
  3. kyllä, Junarose ei tosiaan ole mikään mummomainen vaatemerkki! Kannattaa tutustua :)

    VastaaPoista
  4. Meillä on niin eri maku, etten ihmettele et valinnatkin ovat erit! Onneksi, en kestäisi jos meitä ois kaks samista vastakkain!

    VastaaPoista
  5. Sain viime viikolla kotiin paketin Junaroselta ja kaikki vaatteet ovat ihania! Uskalsin tehdä tilauksen aiempien kirjoitustesi innoittamana ja ei varmasti jää viimeiseksi. Lisää siis näitä :).

    VastaaPoista
  6. Hei jos tilasit ekaa kertaa, niin osuiko koot oikein? Mä onnistun monesti ostaan liian isoja vaatteita, mut nyt tuntuu et koko M on hyvä yleensä :)

    VastaaPoista
  7. Otin kaikki koossa M ja meni ihan nappiin. Norm. vaatekoko on L-XL, riippuen merkistä. Pohdin kyllä pitkään L-kokoa muutamasta, mutta onneksi en ottanut liian isoja! Housuja en vielä uskaltanut testata, nyt tuli mekkoa, pitkää villatakkia ja se mieletön tekonahkareunuksinen jakku.

    VastaaPoista
  8. Mulla Junarosella housutkin on kokoa M paitsi jos on numerokokoa niin 44 taisi olla sopiva. Nyt ei ole täällä Lapissa yksiäkään mukana niin en pysty varmistamaan asiaa. Mut kuulostaa hyvälle, mekot ja neuleet on kyllä helppoja ostettavia onneksi :)

    ps. onks se nahkareunuksinen jakku sellainen musta aika lyhyt? Se on ihana!

    VastaaPoista
  9. Just se! Ihastuin myös tähän pitkään villatakkiin. Varmaan tulee olemaan yksi "turvavaatteista".
    http://junarose.com/juna-rose/cardigan/lana-ls-long-open-cardigan-s/21001882,en_GB,pd.html?dwvar_21001882_colorPattern=21001882_Black

    VastaaPoista
  10. Sopii varmasti sun väreihin ja käyttäisin kyllä itsekin

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kyllä kelpaa! Mä en oikein tunnu tietävän, että miten tällaisen 36-vuotiaan herkkuperseen pitäisi pukeutua...

    VastaaPoista
  12. Moikka! Sulla on tosi kivat kengät tossa farkku kuvassa!! Mistäköhän ne mahtaa olla hankittu?

    VastaaPoista
  13. Siis nämä on Junarosen mallistokuvia, en siis ole kuvissa näkyvä tyyppi ja en tiedä yhtään mistä kengät on hankittu :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images