VOIKO PUNAINEN OLLA SITTENKIN MUN VÄRI?

Jos mietin jotain vaatehankintaa, ajattelen aina automaattisesti, että hankin sinisen. Koska sininen todistetusti sopii mulle hyvin. Mutta a...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jos mietin jotain vaatehankintaa, ajattelen aina automaattisesti, että hankin sinisen. Koska sininen todistetusti sopii mulle hyvin. Mutta aina ei voi olla päästä varpaisiin sinisessä ja totta puhuen sininen väri on alkanut tylsistyttämään mua tosi paljon. Olen haaveillut pitkään, että kauniiden, mutta melko arkisten merinovillaasusteideni lisäksi mulla olisi joku ihana cashmere- tai mohairhuivi. Sellainen, mikä saisi trikoomekonkin taipumaan seurassaan juhlavaksi. Perjantaina Ornamon joulumyyjäisissä pikaisesti piipahtaessa huomasin, että Balmuir myi kid mohairista neulottuja huivejaan melko hyvällä alennuksella ja kun kuulin mun myyneen Ipanaisen kirpparilla juuri tarvittavalla määrällä vaatteita, tein ostopäätöksen.


En kuitenkaan hankkinut huivia heti, vaan aloin kartoittamaan sopivaa väriä. Ensiksi varasin Viken mun mukaan lauantaiksi Ornamoon - tyylikäs tyttökaveri on aina hyvä apu vaateostoksilla. Sen lisäksi kontaktoin estenomiksi valmistunutta Mimmiä kysymyksellä mikä vuodenaika olen. Mimmin tuomio oli tyly "et lähde tuohon mukaan", ja oikeastaan olen samaa mieltä, että ennen kaikkea mun pitää pitää väristä, ei värin minusta. Jatkoin kuitenkin väripohdintaani ilmoittamalla, että mulle ei punainen sovi. Vastaukseksi sain, että kyllä sopii, riippuu ihan sävystä. Ja tähän asti olin hankkinut vain kirkkaanpunaisia vaatteita todeten etten osaa pitää niitä päälläni ja jättänyt siis kaikki punaiset muille. Tosin en oikeasti uskonut punaiseen vieläkään.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tänään sitten Ornamossa kierrellessämme heitin vitsillä Arelan pipon päähäni todetakseni, ettei punainen oo mun juttu. Purskahdimme Viken kanssa kumpikin nauruun, koska pipon väri sopi mulle täydellisesti ja mun ei missään nimessä pitänyt hankkia pipoa vaan huivi. Sulateltuani aikani hämmennystäni päätinkin hankkia pipon, koska väri oli vaan niin hieno ja kyseessä oli alennettu sample-malli. Näitä ei siis pitäisi tulla kadulla vastaan monia, vaikka kieltämättä aika saman sävyinen pipo Arelan nettikaupasta löytyykin.


Se löytyykö kaulastani unelmapehmeää kid-mohairia huivimuodossa selviää vasta jouluaattona... Mutta mitäpä sanotte pinkistä? Tykkään itse tosi kovasti :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images