HARMAANA VARPUSENA

Jos olen viime aikoina kertoillut kaipaavani värejä ylleni, tänään ei ollut sellainen päivä ollenkaan. Töistä tultuani hain lapsen ja pikais...

Jos olen viime aikoina kertoillut kaipaavani värejä ylleni, tänään ei ollut sellainen päivä ollenkaan. Töistä tultuani hain lapsen ja pikaisen kotona pistäytymisen aikana vaihdoin vaatteet harmaiksi ennen lähtöä synttäri-illalliselle. Vaikka isolla porukalla ulkona syöminen on ihanaa, tänä maanantaina ravintolaan lähteminen ei tuntunut kovinkaan inspiroivalle. Kiireisen päivän jälkeen olisin mielelläni vain nostanut viltin korvilleni ja nukkunut illan miettimättä mitään.


Yleensä lähteminen on silti aina hyvä idea, niin tänäänkin. Kävimme nepalilaisessa syömässä ja istuimme porukalla iltaa vielä Kampin Ben&Jerry'sin terassilla. Jos menette Ben&Jerrysin kioskin ohitse, suosittelen nappaamaan tiskiltä taivaallisen piparipirtelön kermavaahdolla. Joulukuussa ei nimittäin pihistellä sokerin kanssa ja cookie dough-pohjainen maitopirtelö ryyditettynä piparimausteella, kermavaahdolla ja piparimuruilla on ihan pökerryttävän hyvää!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
paita: Junarose, hame: Junarose, huivi: Balmuir, sukkikset: Norlyn, kengät: Park West


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ja niihin vaatteisiin. Päällä oli melko klassinen kombo eli jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä. Vanhat siniset sukkahousut kun saivat kaverikseen kaverin vaatekaapista käyttämättömänä löytyneet hameen ja collegepaidan. Collegesta tykkään tosi paljon, vaikka en yleensä paljeteista ja strasseista tykkääkään. Nämä koristeet tuovat kuitenkin mieleen lumihiutaleet ja siksi ne on kivat!


Nyt on pakko lopettaa. Tuntuu siltä, että rivikin vielä ja nukunkin timantit päälläni. Öitä!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Ooooo! Tuollainen pirtelö mullehetikiitosilmankermavaahtoaNAM! Piru kun asun kaukana..

  VastaaPoista
 2. Mut se on helppo tehdä kotona: cookie dough jädeä, maitoa, piparimaustetta ja vähä piparia ja sur rur. päälle kermaa ja piparimurua. Tosin mietin et toinen hyvä resepti vois olla suklaanougatjädepirtelö piparimausteella, saatan testata tätä!

  VastaaPoista
 3. juu, tosin tuon asettelemisen kanssa voisi olla tarkempi :D

  VastaaPoista
 4. Musta tää harmaavarpunen näyttää tosi hyvältä ja tosi epä-harmaavarpusmaiselta! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images