JUMITTAJAN TOP 3

takki: Joutsen (saatu) neule: Junarose (saatu), legginssit: Piruetti, kengät: Park West, koru: MoiMoi (saatu Busstopista ) Olen syksyn aikan...

kuusi ja toppa1


takki: Joutsen (saatu) neule: Junarose (saatu), legginssit: Piruetti, kengät: Park West, koru: MoiMoi (saatu Busstopista)


park west kengat campadre


Olen syksyn aikana kuullut useasti, että "arvasin, että sulla on tuo mekko päällä tänään kun se oli eilenkin" mikä on kyllä tarkoitettu suoraksi vihjaukseksi, että vaatteita voisi vaihdella tiuhemminkin. Tykkään kuitenkin käyttää vaatteita niin, että kuljen useamman päivän, joskus viikonkin, samoissa vaatteissa alusvaatteita lukuunottamatta. Tämän hetken suosikkini ovatkin sopivasti kaikki päällä tässä yläkuvassa, mikä on otettu viime torstaina.


Joutsenen kevytuntuvatakki on lempparini ihan kaikista takeista, mitä olen omistanut ikinä. Se on niin lämmin, helppokäyttöinen ja pehmeä. Jos jotain valittamista keksin, pituutta saisi olla vielä parikymmentä senttiä enemmän ja huppu olisi myös kätevä. Nyt ei ole vielä kunnon paukkupakkasia tullut vastaan, mutta viime talvena untsikka toimi tosi hyvin myös kylmemmillä ilmoilla kun alle laittoi villapaidan.


Toinen koko ajan päällä oleva lemppari on aika uusi, viime viikolla Piruetista hankkimani thermo-legginssit. Nämä on ihan ässät, oikeasti taitoluisteilijoille suunnitellut leggarit ovat sisältä pehmeää fleecemäistä materiaalia ja todella mukavan tuntoiset ja lämpimät jalassa. Kaupassa mulle luvattiin, että näissä ei pariin vuoteen näy mitään käytön jälkiä ja uskon myyjän sanaan täysin. Sen lisäksi, että nämä ovat käytännölliset, tehdään legginssit lähituotantona Pirkanmaalla! Housuista on olemassa kahta pituutta, joista mulla se pidempi (olisi voinut kyllä olla lyhyempikin). Mun koko on muuten näissä M, eli legginssejä etsivän kannattaa ottaa ainakin kokoa pienemmät.


Takin alta pilkottava MoiMoin koru on kolmas jumitusjuttu. Turkoosi koru killuu tosi usein kaulassani ja harkitsenkin hankkivani toisen samanlaisen erilaisella värityksellä. Kullan värinen olisi ihana!


Tässäpä joulukuun alun suosikit, mitkäs teillä on nyt suosikkeja vaatekaapissanne?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Onpas näppärät nuo legginsit! Onko niiden pinta "kiiltävä" vai onko ne ihan täysmatat? :)

    VastaaPoista
  2. ne on mattapintaiset, eli ei näytä jumppahousuille jalassa :) nyt 15% alessakin. Mut noi lahkeet on kyllä häiritsevän pitkät nyt kun kuvassa katson, sun jalkoihin olisi varmasti sopivat!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images