KOKEMUKSIA CHANGE-RINTALIIVEISTÄ

Jos jonkin vaatekappaleen ostaminen on ollut mulle hankalaa, se on rintaliivit. En mitenkään ole pystynyt vain tilaamaan jostain "omall...

changekeskusteluoimutsimutsi


Jos jonkin vaatekappaleen ostaminen on ollut mulle hankalaa, se on rintaliivit. En mitenkään ole pystynyt vain tilaamaan jostain "omalla kuppikoollani" liivejä, sillä kun rinnat ovat isot, liivin jokaisella saumalla ja hakasella on merkitystä. Olen pähkäillyt asian kanssa pitkään, monesti myös blogissani. Ja usein te lukijat olette kannustaneet menemään Changeen, enkä ole mennyt. Koska mä en vaan uskonut, että sieltä löytyisi hyviä liivejä. Olisipa kannattanut mennä.


Meille Bellaan tarjottiin Change-yhteistyötä sillä idealla, että myös me plussakokoiset, imettäneet naiset löytäisimme varmasti luottoliivit Changesta. Lähdin mukaan sekä mielenkiinnosta että tarpeesta, kaapistani löytyi vain muutamat hyvät rintsikat sekä parit minimiser-tyyppiset mukavan tuntoiset mutta rintojen muodon lähinnä pesäpalloräpyläksi muokkaavat liivit. Tsekkasin Changen nettikaupasta löytyisikö sieltä kivoja liivejä F-kuppikoossa ja yllätyin melkoisesti, kun huomasin monista malleista löytyvän jopa kuppikokoa J. Eikun siis kauppaan kokeilemaan!


rintsikat changesta change lingerie


Varasin ostoksille aikaa runsaasti, sillä tiesin oikean mallin löytymiseen menevän aikaa. Kävelin Kampin Changeen ja kerroin toiveeni: mustat, tukevat, ei topatut, ei latistavat, leveäolkaimiset, vähintään kolmella hakasella kiinnitettävät liivit, joissa saisi olla pitsiä, mutta jotka eivät olisi kokopitsiset. Ja että voisin kyllä pienentää kriteereitäni, mutta nämä olisi nyt se täydellinen malli. Myyjä pyysi sovituskoppiin ja otti parit mitat, käveli hyllylle ja toi mulle yhdet liivit, että kokeiles näitä. Meinasin lentää pyrstölleni ensin siitä, että kyseessä oli H-kupin liivi ja sen jälkeen siitä, että se sopi kuin nakutettu. Tilanne oli ihan absurdi, sillä olin valmistautunut sovittamaan useita liivejä ja lopuksi tekemään kompromissivalinnan, missä olisi hakaset ja olkaimet kohdillaan ja värinä joku mummobeige. Mulla olikin päällä ihan täydelliset Basic-malliston Florencet. Kupissa H.


Eihän siinä auttanut muuta kuin kiittää myyjää, 5 minuutissa liivit on kyllä jo ennätys. Ja parin kuukauden käyttökokemuksella liivit ovat vieläpä todella hyvät ja laadukkaat. Niin laadukkaat, että vähän aikaa sitten uskaltauduin uudelleen Changeen ja ostin kahdet liivit lisää, toiset ovat Britney Spearsin suunnittelemasta mallistosta :D Nyt multa löytyy siis jo kolmet Changen liivit ja arvatkaa mitä, kaikki ovat vieläpä samaa kokoa (mikä ei ole itsestäänselvyys isoja kokoja käyttäessä)! Lasken siis yksi plus yksi, voin nykyään myös tilata näitä malleja suoraa kotiin Changen nettikaupasta ja luottaa siihen että liivit istuvat loistavasti!


(huom! Ennenkuin te menette tilaamaan netistä liivejä, suosittelen kyllä etsimään sen oman koon myyjän kanssa Change-liikkeessä, näissä liiveissä kuppikoko ei välttämättä ole se mihin olet tottunut)


Tällainen hehkutus ei tietenkään ole uskottava ilman konkreettista näyttöä. Seuraavassa postauksessani saatte nähdä miten nämä liivit istuvat päälleni, kun pääsen viimein julkaisemaan tamperelaisen Phot-o-rama kollektiivin upeat pin up-kuvat! Siihen saakka tyytykäämme tähän instagram-kuvaan parin viikon takaa, suoraa Changen sovituskopista (Kyllä. Nämä ovat ne uudet Britneyt!)


chage iphone shot


Vaikka joulukiireet tuntuvat ymmärrettävästi vaikuttavan kommentoinnin määrään niin kysynpä kysymyksen! Ainakin mainoksista päätellen alusvaatelahjat ovat yleisiä ja toivottuja puolisolta. Mutta onnistuisiko sun puoliso hankkimaan lahjaksi istuvat rintsikat? Olen kuullut juttuja varsinkin miehistä, jotka menevät alusvaatekauppaan lahjaostoksille kertoen rintsikkakoon tyyliin "vähän isommat kuin sulla (myyjällä)" tai kauhoen ilmaa käsillään että kouraan sopivat ne on :D.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

28 kommenttia

 1. Heh - eipä ole mies muuten koskaan ostanut mulle yksiäkään alusvaatteita ja kimpassahan ollaan oltu 12 vuotta... :D Haha - ei sen väliä - ainakin tulee saman tien sopivat kun käy ite hankkimassa.
  Ja komppaan kyllä Changea ja niiden liivejä - istuu todella hyvin! Vuoden verran olen asioinut ainoastaan Changessa. Sain Tampereella ekaa kertaa asioidessani niin LOISTAVAA palvelua, että olen palannut sinne uudestaan ja uudestaan. Huomisia kuvia sitten odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. Mun mies onnistuisi, jos ne menisi mun alusvaatelipastolle ja huomaisin että sieltä löytyy tasan yhden merkin liivejä (Freya) tasan yhdessä koossa (ja pikkarilaatikosta tasan yhdenlaisia pikkareita yhdessä koossa). Mutta sit toisaalta, Freyan mun koon saatavuus on vähän heikko ja kupin mallilla on isosti väliä, joten todennäköisyys että mies onnistuisi ostamaan sopivan malliset ja kokoiset liivit on alle 50% arvioiden ;) No, hypoteettinen kysymys, koska uudet alusvaatteet ei ole mun lahjatoivelistalla erityisen korkealla (ts. eivät ole siellä ollenkaan) ja kuvitelma mun miehestä alusvaateostoksilla on lähes koominen (eli tässä on vakka kantensa hyvin valinnut :)).

  VastaaPoista
 3. Mulla mies varmaan osaisi jopa ostaa alusvaatteita, jos hänet sille tielle laittaisi. Hän on tietoinen mun lemppari liiveistä ja osaisi oikean koonkin valita. Yleensä tosin lahjakortti Changeen on hänen valintansa. Lähinnä että tämä emäntä pääsee hipelöimään niitä uutuusliivejä. :)
  Itse olen luottanut Changeen jo vuosikaudet ja en osta nykyään muualta liivejä. Changessa saa aina niin hyvää palvelua ja ihmiset siellä ovat aivan hurmaavan ihania. Lisäksi laatu saa kiitosta meikäläiseltä ja se on mahtavaa, että isorintaisena ei tarvitse tyytyä perus musta - valkoinen - beige väreihin ellei itse halua.

  VastaaPoista
 4. Mä en kyllä imetysten jäljiltä osaa enää itsekään ostaa itselleni rintsikoita, puhumattakaan siitä, että mies osaisi. Pakko varmaan vain päästä kaupan kynnyksen yli, toi sun kertomus oli nyt kyllä aika rohkaiseva, rintsikoiden ostaminen on nimittäin ehkä raivostuttavinta ikinä.

  VastaaPoista
 5. yksi imettäjä lisää18. joulukuuta 2014 klo 13.51

  Mä myös olen luottoasiakas. Mahtavaa, kun oma koko on löytynyt ja tosiaan samanmallisia uusia liivejä ei tarvitse edes vaivautua sovittamaan(vaikkakin palvelu on aina ensiluokkaista kun koppiin menee). Pieni ympärys ja iso kuppikoko ei ole ongelma ja liiveistä löytyy myös mukavan yksinkertaisia kuoseja. Oon kauppani valinnut.

  VastaaPoista
 6. En ole Changessa käynyt, mutta joskon nyt jo alkaisin uskoa, että voisi sieltä löytyä liivit mullekin. Käytän sitä yhtä ja samaa Triumphin mallia, jonka olen hyväksi havainnut. Liiviliikkeissäkin on tullut joskus asioitua ja saatua mukaan kalliita, mutta silti huonon tuntoisia liivejä. Mutta nyt näyttää kyllä hyvältä, että noin edullisestikin voisi tällainen G-kuppinen löytää sopivat liivit. Ja nätitkin kaupan päälle.

  Ja ei: mies ei ole koskaan ostanut minulle alusvaatteita, eikä ihan tasan varmasti osaisi ostaa sopivia. Joten hoitelen ostoshommat ihan itse :) (lahjakortti Changeen tosin voisi olla hyvä joululahja...)

  VastaaPoista
 7. Eipä oo mies (onneksi) ostanut koskaan alusvaatteita. :D Joskus ollu liikkeessä makutuomarina ja maksumiehenä ;D Nyt olis taas maksumiehelle tarvetta kun imetyksen jälkeen mitkään rintaliivit ei istu!

  Vaatekaupassa töissä olleena näin joulun aikaan niitä rintaliivejä ostavia miehiä oli yllättävän paljon. Ja just kuvailtiin, että mun tyttöystävä on suurinpiirtein sun kokonen :D Suosittelin lahjakorttia :D

  VastaaPoista
 8. Olen luvannut itselleni kunnon rintsikat heti kun ensimmäiset työttömyysrahat tulee. Ja juurikin uskaltaudun changeen mitattavaksi. Vihaan sovituskoppeja, iholle tunkevia myyjiä, mittaamista, omaa kehoa sekä tietty vaatteiden ostoa, joten whipiii. Ehkä näin 27-vuotiaana voisi vihdoinki hankkia oikeasti istuvat alusvaatteet. Ehkä.

  VastaaPoista
 9. hyvä yritys pari joulua sitten, mutta liian pienet housut ja liian isot liivit :) kävin vaihtamassa itse, oli vaikea jopa itse löytää sopivaa liivimallia isosta tavaratalosta. Olin (ennen raskautta) kokoa 65B, sellaista vain ei ole missään eikä myöskään 70A:ta tunnu löytyvän. Kaikkien pitäisi vissiin olla 75-85B :p

  VastaaPoista
 10. Pyytäisin suosiolla lahjakortin Changeen. Aika monta euroa olisi säästynyt ja pukukoppipettymystä vältetty, jos olisin löytänyt ko. ketjun huomattavasti aiemmin. Elin vuosia siinä harhassa, että kuuluun kokoluokkaan B75, vaan vähempä tiesin. Jo alkoivat liivit istua, kun ympärysmitta kapeni huomattavasti ja kuppikoko kasvoi :D.

  VastaaPoista
 11. Itselläni on taas huonoja kokemuksia changen liiveistä. Ostin aikoinaan kahdet ja ainakin ne venähtivät jo parin kuukaiden käytön jälkeen. (pesen liivit aina käsin). Itselläni koko 80G, joka kyllä vähän vaihtelee riippuen liivien mallista, joten ei tulisi mieleenkään ostaa liivejä nettikaupasta. Olen ostanut liivini about viimeiset 10 vuotta Funky Ladystä. Hinnat hieman kirpaisevat, mutta laatu ja palvelu ovat huippuluokkaa.

  VastaaPoista
 12. Mä oon käynyt kerran ennen Changessa, juuri Tampereella. Siitä on aikaa varmaan 7 vuotta ja silloin katsoin vaan ne jonon ekat rintsikat, liian ohuet olkaimet, ja tein johtopäätöksen ettei mun kokoa löydy. Paitsi et ne olkaimet levenikin koon suurentuessa :D

  VastaaPoista
 13. Mullakin on yhdet Freyat, hyvät liivit nekin! Hinta vaan on usein aika suolainen. Mutta hyvästä toki kannattaa maksaa, omat ovat olleet ainakin vuoden aktiivisessa käytössä :)

  VastaaPoista
 14. Mukava kuulla näistä kokemuksista, kun omat liivit ovat olleet vasta pari kuukautta Changesta.

  VastaaPoista
 15. jep, ainakaan tuolla Kampissa ei kauaa mennyt kun oli hyvät liivit ostoskassissa :) Ja kokoja on tosi laajasti.

  VastaaPoista
 16. Mä luulen että tää on kauppa mistä tosiaan uskallan tilata netinkin kautta omat liivit jatkossa. Vaikka ainahan se olisi hyvä sovittaa liivejä.

  VastaaPoista
 17. Triumph on munkin yksi lempimerkeistäni! Ja ihan yhtä hyvän tuntoisia ovat nämä Changen liivit. Kannattaa ainakin käydä kokeilemassa, Changella on aika usein myös tarjouskampanjoita jolloin liivit saa edullisesti. Nuo kahdet muut liivit ostin itse -40% alesta Black Fridayn aikaan.

  VastaaPoista
 18. Joo, oon kuullut tuosta rintojen ja myyjien vertailusta :D ihanan suurpiirteistä!

  VastaaPoista
 19. Changessahan on nyt muuten kaikki punaiset alusvaatteet -40% tän viikon...

  VastaaPoista
 20. juu, mustakin on joskus tuntunut että 85b ois paras koko. Mut onneksi nyt löytyy muitakin kokoja helposti.

  VastaaPoista
 21. Tuo on aika yleistä että kuppikoko kasvaa Changessa, mutta istuvuus paranee!

  VastaaPoista
 22. Funky Ladystakin olen kuullut vain hyvää! Mutta ne hinnat, ne hinnat...en vain ole valmis maksamaan satasta liiveistä. Onpa muuten harmi tuo venähdys, olisikohan laatu muuttunut viime aikoina kun niin monet näitä nykyään kehuvat?

  VastaaPoista
 23. Change on myös oma luotto kauppa. Koska minulla on älyttömän kapea rinnan ympärys on vaikea löytää tarpeeksi suurta kuppia sen kanssa. Joten minä joudun yleensä tyytymään siihen mitä saan. Eli väri saattaa olla liila ja rintaliiveissä kuvioita. Vaikeuksia aiheuttaa myös se että jotkut mallit hinkkaa kainalon alapuolen mustelmille. :/ Palvelu on kyllä aina hyvää ja on se muutama vaihtoehto parempi kun ei mitään miten on sitten asianlaita muissa liikkeissä.

  VastaaPoista
 24. Musta olisi niiin ihanaa löytää kauniit oikean kokoiset rintsikat.

  Itsellä kun ei niinkään ole ongelmana (siis jos se jollekin on ongelma:D) isot rinnat vaan erittäin pienet.

  Muuten tissini on oikein kivat, mutta rintsikoiden hankkiminen ei paljoo naurata. Lindex on toistaiseksi ollut ainoa kauppa, josta olen löytänyt sopivia rintsikoita tällaiselle normaalikokoiselle ihmiselle. Nämä Lindexin kun ovat toppaamattomia ja muutenkin ihan ok:n näköisiä. Ovat kuitenkin vissiin jotain nuorten mallistoa, että ei mitään supernättejä seksikkäitä. Sellaisetkin kun haluaisin kovasti omistaa!

  Itselle tärkein kriteeri siis on se, että en halua mitään toppauksia. :D

  Nomut, siis, myytäiskö tuolla Change:ssa myös pienipienirintaisille sopivia? :)))

  VastaaPoista
 25. juu-uuu, kuulostaa tutulle vaikka ei kuulostakaan. Mutta sulla siis on joku malli changessa, mistä ei tuu mustelmia ja sopii hyvin?

  VastaaPoista
 26. no sanoppa kuppikoko ja ympärysmitta niin mä joululoman kunniaksi etsin sulle liivit ;)

  VastaaPoista
 27. Viipurin Erikoiskorsettiliike Helsingissä Arkadiankadulla http://www.wek.fi/ Istuvimmat, mukavimmat ja kestävimmät liivit ikinä ja myyjä tulee varmasti koppiin varmistamaan istuvuuden :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images