AKUUTIN SISUSTUSKUUMEEN TULOS

Naureskelin eilen, että pitäisi varmaan mitata kuume kun innostuin uusimaan hieman kotimme ilmettä tekstiileillä. En ole missään määrin sisu...

Naureskelin eilen, että pitäisi varmaan mitata kuume kun innostuin uusimaan hieman kotimme ilmettä tekstiileillä. En ole missään määrin sisustaja ja etenkään sisustustrendit ei kiinnosta mua tippaakaan, tuntuisi lähinnä ahdistavalta olla koko ajan uusimassa jotain kohtaa kodista ja muuttaa hyväksi havaittua. Siksi ostan kotiimme vain vähän ja ainoastaan meidän näköistä tavaraa, jota ei tarvitse heivata hetken päästä pois. Ja yleensä en siis osta yhtään mitään. Mutta nytpä ostin, ihan alen kunniaksi!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Sokoksilla myytävä House-sarja on julkaissut muistaakseni viime joulusta lähtien säännöllisesti uusia suomalaisten suunnittelijoiden mallistoja, missä on tyyli ja hinta kohdillaan. Koska mulla itselläni ei ole S-etukorttia, ei mulle tule myöskään Yhteishyvää ja sisustusblogeja lukemattomana törmäsin näihin Lotta Niemisen Ensilumi-juttuihin vasta pari päivää ennen joulua Prismassa. Lotan kuvitukset tunnistin kyllä heti, sillä meillä on yksi tosi kiva lastenkirja Lotan kuvituksilla. Nappasin puisen pannunalusen kokeeksi mukaan, jos se tuntuisi omalle.


Ja tuntuihan se niin omalle, että kun nuo Ensilumi-jutut tulivat aleen, hain vielä verhon (joka on oikeasti kyllä pöytäliina) sekä koristetyynyn. Vain tyynyssä on viitteitä jouluun lahjapakettien muodossa, muuten luminen kaupunkimaisema on enemmän talvinen kuin jouluinen ja siksi tosi kiva nyt. Mitä nyt yhden auton katolla on yksi joulukuusi, mutta se ei haittaa. Musta tuntuu, että näistä tuli sellainen setti, joka on kiva ottaa esille joka talvi tästä eteenpäin, kunnes joskus 10 vuoden päästä hankin sitten uudet.


Ja oikeassa mä eilen olin, yhtäkkinen sisustuskuume enteili sitä ihan oikeaa kuumetta ja nyt on lämpö 38 asteessa ja jalat jäässä!


Mitä tykkäätte näistä Ensilumi- sarjan jutuista? Minä tietenkin TYKKÄÄN!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Kiva kuosi, vaikken siniselle lämpenekään. :)
  Mein ekojen verhojen hankkiminen kesti vuoden, koska en osannut päättää minkälaisia verhoja haluan katella vuodet läpeensä. (sisustustekstiiliartesaani, joka vihaa sisustustekstiilien hankkimista, that's me.) Nyt pitäisi hankkia uudet, koska nuo alesta pikapikaa viime vuonna ostetut on aikas kamalat, ja vinoon paltenauhalla lyhennetyt.
  Oiskohan aika ryhdistäytyä tälläkin saralla.

  VastaaPoista
 2. Mulla kävi vähän samalla tavalla näiden Ensilumi-juttujen kanssa: aikaisemmin en ole kokenut tarvetta omistaa joulu(tai kuten sanoit "talvi")tekstiileitä, mutta nyt oli pakko hommata. Mä puolestani ostin pussilakanan ja ompelin siitä kaksi verhoa. Verhoista tuli heti myös lasten suosikki: niistä bongaa jotain uutta joka ruokailukerralla.

  Pitääkin käydä koluamassa alet, jos löytäisin vielä jotain kaveriksi tähänastisille hankinnoilleni (verhot, pannunalunen ja YÖPUKU :D).

  VastaaPoista
 3. No onpas tosi suloinen kuosi! Pitäs itsekin laittaa vähän väriä kotiin, se piristää niin paljon!

  Ps. Blogissani on sulle haaste! :)

  VastaaPoista
 4. tykkään tosi paljon (vielä enemmän niistä, joissa on valkoinen tausta) ja olen hipelöinyt lukuisat kerrat Sokoksella, mutta en vain tiedä milloin niille olisi käyttöä. Liian selkeästi lyhyen sesongin kuosi.. Lahjarasian ostin, mutta sekin meni vauvan hoitopöydän laatikkoon sukkia järjestämään :) Mutta ehkä alesta, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Miekin noita katselin joulun alla, että onpa ihana kuosi mutta en mennyt lähemmin katsomaan ettei harmita niin paljon kun ei raaskisi kuitenkaan ostaa. Sopivan talviset muttei liian jouluiset

  VastaaPoista
 6. mutta sisustustekstiiliartesaanina voi ja saa olla kranttu, säkin selkeesti hankit tekstiilejä kestämään aikaa.

  VastaaPoista
 7. yöpukua et voi ostaa, koska saatoin rimpauttaa sokokselle ja pyytää JYVÄSKYLÄSTÄ sen VIIMEISEN pyjaman mulle :P Paitsi en tiedä siitä pitkästä mallista, vaikka sitä löytyisikin!

  VastaaPoista
 8. kiitti Minttu haasteesta! Ja väri on kyllä piristävää, tykkään paljon asua täällä omassa värikyllästetyssä pesässäni :)

  VastaaPoista
 9. Mä tulin tulokseen, että nämä voi ihan hyvin laittaa marraskuussa esille ja ottaa maaliskuussa talven loppuessa pois. Oon vaan huomaamatta noita kuusia ja lahjapaketteja ja ajattelen talvea, en joulua!

  VastaaPoista
 10. ne on nyt tosi edullisesti loput, n.-30% kaikki.

  VastaaPoista
 11. Hyvin ylipuhuttu!

  "Oon vaan huomaamatta noita kuusia ja lahjapaketteja" :D :D

  VastaaPoista
 12. Ei kun noi suluissa olevat oon jo hankkinut! :) Mutta jes, että sullekin vielä löytyi! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images