VITOSEN COSTO-JOULUHATTUTUUNAUS

Ablodeja luovasta ajattelusta! Mulla on tuo punainen (ja likainen) Coston hattu ollut nyt hetken käyttökatkolla, koska sen sininen tupsu rä...

costo joululippis 1 costo joululippis 2


Ablodeja luovasta ajattelusta! Mulla on tuo punainen (ja likainen) Coston hattu ollut nyt hetken käyttökatkolla, koska sen sininen tupsu räjähti käsiin. Joulujuttuja kerrankin ajoissa täällä miettiessä päähäni pälkähti, että jos ostaisin tupsun valkoisena, mulla olisi joulusesongiksi oma ulkona pidettävä tonttulakki. Idea oli mielestäni niin hyvä, että tein vitosen hankinnan uuteen tupsuun ja nyt iloitsen tästä tonttuhatusta kovasti.


Kuten tuosta hatusta tosiaan huomaa, se on likainen. Eikä ihme, hankin hatun joskus 3 vuotta sitten. Ja pesuohjeen mukaan sitä saa vain kuivapestä, varmaankin lipan kovikkeen takia. Mitäpä luulette, eiköhän tuolle voisi vähän vettä ja juuriharjaa näyttää vaikka ei lippaan koskisikaan?


costo joululippis 3Costolle oli tullut tosi kivoja 100% merinovillaisia tupsupipoja, jotka eivät ole yhtään noin huomiota herättäviä, mitä tuo lippapompulahattu. Minulta puuttuu nyt hyvä merinovillapipo, kun Kaamos omi Uhana Designin pipon itselleen ja Globe Hopen viime vuotinen turbaanihattu on menettänyt valitettavasti muotoaan. Koska minä ja joulupukki ollaan käytännössä yksi ja sama henkilö, saattaa pukki jo tietää toiveeni uudesta piposta ;)


ps. vihaan selfieden ottamista. Ihan tuskaa saada sekä oma naama että hattu samaan kuvaan!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Oletpas nätti! Tuo huulipunan väri sopii sinulle ihan prikulleen, samoin lakin väri ja muoto :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images