VÄLIAIKAKUULUMISIA

Aloin jo kirjoittamaan pitkää postausta viikonlopun seikkailuista kunnes ymmärsin etten jaksa pakertaa paria vuorokautta sanoiksi juuri nyt....

viking line viking mariella laivalla oi mutsi mutsi tukholma


Aloin jo kirjoittamaan pitkää postausta viikonlopun seikkailuista kunnes ymmärsin etten jaksa pakertaa paria vuorokautta sanoiksi juuri nyt. Olimme nimittäin Kaamoksen kanssa hyvin extempore henkisesti Tukholmassa pallomeri+ruoka+Junibacken tyyppisellä irtiotolla. Saavuimme vasta tänään takaisin Helsinkiin ja siitä suoraa meikäläinen lähti töihin ja Kaamos iskän luo yöksi. Palauduin itse vasta kahdeksan jälkeen illalla duunista kotiin ja nyt alkoi tuntumaan, että bloggaamisen sijaan tarvitsen kyllä ensi sijaisesti KUNNON YÖUNET. Ja ne alkamaan mahdollisimman pian. Vaikka rakastan risteilyreissuja, viime yönä Viking Mariella keinui siihen malliin etten meinannut saada unta ollenkaan. Oman osansa yöunettomuuteen aiheutti Kaamos, joka tipahti kaksi kertaa (ala)sängystä lattialle kesken unien. Kun siihen lisää sunnuntaisen pallomeri+Junibacken+pallomeri ohjelmiston, voitte uskoa mun olevan nyt hieman poikki!


Pidemmän postauksen sijaan toivotankin siis vain hyvät yöt ja palataan asiaan luultavasti jo huomenna :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Kannattaa jatkossa pyytää laita siihen lapsen sänkyyn. Semmoisen saa sekä Viking Linellä että Silajalla pyytämällä infotiskiltä laivassa. Tuovat sen ja on helppolaittaa paikalleen haluamaansa sänkyyn. Näin meillä on pysyny myös lapsi sängyssä jopa myrskyssä.

    VastaaPoista
  2. Mä en tiennyt, että siellä on irtolaitoja! Hyvä tietää seuravlla kerralla toki ne sit käyttöön. Kiitos!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images