MITÄ KUULUU, HERKKÄ AKNEEN TAIPUVAINEN IHO?

Yhteistyössä EkoPharma ja Kauneushoitola Hilla Se, että olisi mahdollisuus käyttää kauneushoitolan palveluita kuukausittain ei todellakaan t...

Yhteistyössä EkoPharma ja Kauneushoitola Hilla


Se, että olisi mahdollisuus käyttää kauneushoitolan palveluita kuukausittain ei todellakaan tarkoita, että käyttäisin. Olen tosi laiska lähtemään "vain itseäni varten" minnekään ja niinpä Helsingin Hietaniemessä sijaitsevan Kauneushoitola Hillan Minna sai ensin houkutella ja lopulta lähes pakottaa mut esittelemään ihoni kuntoa muutaman kuukauden tauon jälkeen. Olen käyttänyt kesästä lähtien suomalaista EkoPharma luonnonkosmetiikkasarjaa ja tarkoituksena on ollut totuttaa iho takaisin luonnonkosmetiikkaan. Ja sellaiseen luonnonkosmetiikkaan, mikä sopii iholleni täydellisesti.


ekopharma mustaherukka kuorinta ja naamio


Monet muistavat mun kärsineen akneihosta ja pitkään räpiköityä kipeän ja aina vain huonompikuntoisemman ihon kanssa päädyin kevättalvella aloittamaan uudelleen aknelääkityksen. Mulla on ollut ennestään niin paha aknehistoria, että olen syönyt useamman kuurin Roaccutan-lääkettä ja sen päälle Diane Nova e-pillereitä pitääkseni aknen poissa. Nyt kevättalvella aloitin taas Diane Novan syömisen ja yhdistettyä "kuuriin" kesällä EkoPharman kosmetiikan, ihoni kunto parani huikeasti! Ja arvatkaa mitä mä sitten tein? No lopetin sen Diane Novan, kun ajattelin että ihoni pysyisi hyvänä pelkällä EkoPharmalla.


Ei, ei ja vielä kerran ei. Vaikka EkoPharmat toimivat ihollani hyvin, oli pillerien pois jättäminen todellinen kriisi iholleni. Juuri kun vuodenajat alkoivat vaihtumaan, iho reagoi muutenkin voimakkaasti ja vaikka palasin kuukauden tauon jälkeen takaisin pillereihin, kuukauden tauko näkyi ihossani ainakin kaksi kuukautta. Täytyy myöntää, että olin hieman myös laiminlyönyt ihonhoitorutiinejani pihistelemällä aineiden käytössä ja jättänyt esimerkiksi mustaherukkaseerumin hetkeksi kokonaan pois. Tulos ei ollut järin kaunista katseltavaa ja Hillassa Minna huomautti heti, että nyt pitää tehdä kunnon suursiivous kasvoille. Että iho ei voi hyvin.


Ja suursiivous tehtiin. Puhdistettiin, höyrytettiin ja puristeltiin. Oli ultraääni-ihonpuhdistus ja ihon huonon kunnon takia myös mekaaninen ihonpuhdistus. Kasvoilleni imeytettiin valtava määrä kasvivoimaa ja iho imi kiltisti kaiken, jopa karitevoita sisältävän paksun hoitovoiteen mikä olisi tavanomaisesti ihan liian runsas iholleni. Mitä tälle iholle on tapahtunut kyseli Minna ja pikkuhiljaa koko tapahtumaketju oli selkeä. Mulla yksinkertaisesti on iho, jonka taipumus akneen on niin suuri ettei lääkitystä olisi missään nimessä kannattanut lopettaa. Ja ainakaan aloittaa heti alusta. Hyvä tietää tämäkin, vaikka kantapään kautta opin. (Sitäpaitsi hormoniehkäisyn kanssa jojoilu ei taatusti tee hyvää keholle muutenkaan!)


ekopharma appelsiini suklaa kynsiöljy


Hillan teho-osasto tasoisesta ihonpuhdistuksesta ja naamioista alkoi kuitenkin heti nopea ihon kunnon parantuminen. Tuntuu, että ihon kunto parani viikossa lähes takaisin entiselleen, siis siihen hyvään ihoon. Nyt olen lätrännyt ennätyspaljon myös mustaherukkanaamiolla, jonka jätän kasvoille koko yöksi. Iho hotkii mustaherukkanaamion yön aikana ja pillerisekoilusta kuivaksi ja näppyläiseksi muuttunut iho alkaa olla taas pehmeä ja sileä. Tykkään aina vain entistä enemmän EkoPharman tuotteista, jotka tuntuvat tällaisessakin kriisi-ihossa toimivan nopeasti ja tehokkaasti. Erityisesti nyt tuo meikäläisen sos-tuote mustaherukkanaamio toimii tosi hyvin ja on kuuriluontoisesti joka ilta käytettynä tehnyt suorastaan ihmeitä iholle. Tosin ilman Minnan apua en tietenkään olisi osannut soveltaa naamiota yövoiteeksi.


Summa summarum: taas opittiin jotain: 1) älä lopeta aknelääkitystä b) käy säännöllisesti kosmetologilla, joka osaa neuvoa parhaat vinkit vaikka olisit onnistunut möhlimään ihosi kanssa.


Kuulin Hillasta, että muutamia lukijoitanikin on nyt käynyt Minnalla hoidoissa. Millaiset fiilikset teille on jäänyt EkoPharmasta? Mulla on nyt tosi hyvä fiilis, varsinkin tuon viimeisimmän Hilla-reissun jälkeen. Tehokkaita aineita, mutta silti sopivat hyvin todella herkälle iholle.


kasirasva ekopharma kasivoidekasivoide ekopharma hilla kauneushoitola


Mutta mitä nuo käsien hoitotuotteiden kuvat liittyvät postaukseen? Minna pyysi kertomaan, että odottelee taas blogini kautta hoitoon tulevia tyyppejä erikois-hemmottelutarjouksen kanssa. Täydellisen kasvohoidon mukana saa kaupan päälle suklaa-appelsiini mini-käsihoidon (sis. kuorinta, kosteusseerumi, suklaa-appelsiini käsinaamio, kynsinauhaöljy ja käsihieronta). Hoitotarjous on lisätty Hillan nettivarausjärjestelmään kohtaan "kuukauden tarjoukset" eli marraskuun ajan löydät tarjouksen sieltä :).


Uudessa Kidd.o:ssa oli muuten Merja Forsmanin juttu Hillassa tehtävästä Marja Mama-hoidosta, mikä sai ylistävät arviot. Paras oli jutun loppu, minkä nyt siteeraan tähän:


"Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja iho tuntuu pehmeältä. Mukaan tarttuu viisi purkillista EkoPharmaa, ja ennen kuin ehdin katua heräteostostani, mieheni kehuu ihoni hehkuvan ja näyttävän todella hyvältä. Kuukauden testaamisen jälkeen olen tullut EkoPharman vakiokäyttäjäksi ja heittänyt vanhat synteettiset kosmetiikat varaston nurkkaan"


Eli siis pieni varoitus, näihin tuotteisiin voi jäädä koukkuun!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. offtopic, aika pieneen on linkkilista pienentynyt? Kattelin tossa jo hyvän aikaa sitten että mitä lapsellista-linkille tapahtui,mutta nytten oli kyl lähteny jo ihan sikamonta hyvää blogilinkkiä, joihin ruukasin hypätä aina tältä sivulta ja joita en älynnyt tallentaa sitten omiksi kirjanmerkeikseen..

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa linkkejä on huomattavasti enemmän mitä nuo näkyvät 10 kpl. Niitä on 34 kpl. Mulla on käytössä sellainen systeemi, et se näyttää päivittyneistä blogeista 10 ensimmäistä.

  http://www.blogilista.fi/ on hyvä systeemi jos tahtoo tallentaa omia suosikkejaan itselle talteen. Suurin osa suomalaisista blogeista löytyy sieltä, kokeilehan!

  VastaaPoista
 3. Tämä 10 linkin systeemi siis siksi, että se palvelee noita sivulta toiselle loikkaajia paremmin. Stabiilia harmaata linkkiä ei moni jaksa klikkailla usein, mutta tuo uusi sisältö houkuttelee enemmän. Tosin kaikki blogit ei voi olla auki samaan aikaan, tai sivubanneri olisi ihan tukossa.

  VastaaPoista
 4. Ite kävin hyödyntämässä sen lukijatarjouksen hillassa sillon muinoin ja poistuin 3 purkin kanssa... N. Kuukaus sitten kävin uudestaan hoidossa nyt hillassa olevan opiskelijan käsittelyssä ja hän oli myös todella hyvä :) sillä kertaa lähti 2 purkkia mukaan... Oon ollu tosi tyytyväinen tuotteisiin ja hillassa saamiini kasvohoitoihin ja aion käydä vain ja ainoastaan sielä myös jatkossa! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images