HAKANIEMEN METSURI

tikkipilotti: Lindex, farkut: H&M +, paita: Junarose (saatu), kauluri: Pieces, kengät: Sor el Jiihaa, Villi Pohjola-säät ovat täällä! Si...

junarose metsurinpaita pilotti sorelit


tikkipilotti: Lindex, farkut: H&M +, paita: Junarose (saatu), kauluri: Pieces, kengät: Sorel

metsuri junarose ondajunarose punainen ruutupaita hagisvillipohjola sorel


Jiihaa, Villi Pohjola-säät ovat täällä! Siis mitkä? No ne säät kun voi pukeutua canadabootseihin, ruutupaitaan ja farkkuihin kuten 90-luvun lempisarjassani oli tapana. Mulla on edelleenkin kolmen eniten tyyliin vaikuttaneen leffan/tv-sarjan listoilla Northern Exposure, My so-called life ja Reality Bites. Säännöllisin väliajoin ainakin osa noiden ysärikuvausten tyyliin kuuluvista tulee takaisin ja saan taas hetken olla trendikäs. Lienee ihan sattuman kauppaa, että pitkään fanittamani tyylit ovat kuitenkin edes vähän siedettäviä, muita ysärilemppareitani kun oli Metsolat ja Poliisi tv. Voisin siis ihan hyvin liikkua ruutupaidan sijaan Raija Pellin jakussa tai Urjan Rinteiden hiihtoasussa...


Monet tuntuvat luulevan, että Sorelit ovat vain tosi kylmille keleille. Todellisuudessa pohjan paksuudessa on iso ero mallien välillä ja esimerkiksi nuo mun buutsit ovat oikein hyvä korvike kumisaapas+ villasukka yhdistelmälle. Ei siis mikään 30 asteen pakkasen popotin tämä, vaikkei ehkä perinteisin syyskenkäkään.


Niin ja hei, kävin aamulla leikkauttamassa tukkani takaisin malliin! Ei siitä ollutkaan kuin 5 kuukautta kun viimeksi leikkautin tukkaani ja sama fledahan tuo on kuin aina ennenkin. Mutta onpa vaan ihanaa, että se hirveä ylikasvanut letti on historiaa ja oon takaisin polkassa. Oli jo ikävä! Ja onpa muuten outoa, etten ole kestovärjännyt tai blondannut tukkaani 5 kuukauteen ja sehän on oikeastaan ihan hyvän värinen nyt.  Olisikohan oman värin kasvatuksessa järkeä?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

19 kommenttia

 1. hyvät hiukset ja mulla etsinnässä Twin peaks hame tai Brendamekko..
  Onneksi kuljen usein Frida Marinan ohi ;)
  Voi noita vanhoja hyviä aikoja ja sarjoja..

  VastaaPoista
 2. Mä en katsonut Twin Peaksia, olin sen pari vuotta liian nuori silloin. Mut mikä on Brendamekko? Sellanen spagettiolkaiminen alusmekon mallinen kukkamekko tulis ekana mieleen, liittyykö se Beverly Hills 90210:aan?

  VastaaPoista
 3. Just beverly hills. Brenda oli mun suosikki. Mulla kakki twin peaksit jos kiinnostaa?

  VastaaPoista
 4. Ah, noi kengät! Just tilasin itselleni samanlaiset, mutta kokoluokitus taitaa mennä ihan pieleen. Saanko kysyä minkä kokoiset noi on suhteessa sun "normikokoon"?

  VastaaPoista
 5. Oiskohan noi Twin Peaksit myös Netflixissä? Ja uskallanko mä katsoa niitä?!

  VastaaPoista
 6. Hei, ei hätää! Tänä vuonna ne Sorelien koot pitäisi olla ihan oikein. Jokunen vuosi sitten ne oli ihan persiillään ja noi munkin kengät on tavanomaista isommat kooltaan että mahtuivat. Mutta nyt käsittääkseni ne koot on just eikä melkeen. Ja ainahan voi vaihtaa jos ei ole :)

  VastaaPoista
 7. No itseasiassa ne ei taida olla kunnossa, kun kengät oli "oikeaa" kokoa, mutta meinas tulla tarve useammalle kuin yhdelle raavaalle miehelle, että ne lähti pois jalasta. (Kyllä, mä ängin ne väkisin, eikö niin kuulu tehdä, jos ihan tosi paljon haluaa, että ne olis sopivat? =D)

  Ja seuraava koko taitaa sit olla armotta liian iso :(

  VastaaPoista
 8. Ei ne kyllä taida olla ihan kohdillaan, sillä niiden "oikean" kokoisten kenkien pois saamiseksi jalasta meinattiin tarvita useampi ku yks raavasmies repimään niitä irti ;) Eikö ne kuulu änkeää väkisin jalkaan, jos ihan tosi paljon haluaa olla palauttamatta niitä? =D
  Seuraava koko taitaa armotta olla liian iso :(

  VastaaPoista
 9. Ou nou! Eli niissä on VIELÄKIN koko-ongelmaa. Suosittelen seuraavaa, mene tsekkaan omat vanhat kengät ja katso mikä siinä on se cm-mitta. Mulla on usein cm mitta 26-26.5 ja tilaa sen cm mitan perusteella. Noi suomikoot on ollut soreleilla hakusessa, mutta cm koot on pitänyt ainakin itsellä aina paikkaansa! Eli esim 39 kokoisen jalkaan lienee 25.5 cm sopiva. Vai täsmääkö cm kootkin kengissä mutta ei vaan mahdu jalkaan? (se huopa muuten antaa VÄHÄN periksi. n. 0.5 kokoa)

  VastaaPoista
 10. vastasinkin tuohon ylös! tsekkaa vielä cm-koot!

  VastaaPoista
 11. Mitenköhän mä sain ton tohon kahdesti, kun musta näytti että eka katosi bittiavaruuteen =D

  Puhelin on niin väärä laite tähän hommaan!

  VastaaPoista
 12. toi kommentti mikä tuli nimettömältä meni automaattisesti tarkastukseen :)

  VastaaPoista
 13. no kyllä sun täytyy...hiukan jänniä kyllä.

  Huomenta vaan, eilen nukahdin taas tosi aikaisin..

  VastaaPoista
 14. Itseä myös viehättää metsuripaidat,tykkäsin niistä myös ysärillä. :D
  Hiukset näyttää kyllä tosi hyvältä,ei kuvissa ainakaan huomaa että väriä edes kaipailisivat. :)

  VastaaPoista
 15. Repesin tuolla otsikolle - HUIPPU :D!

  Ei mulla muuta, nyt täysiä kouluun. Kivaa päivää :)!

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva polkka! Minäkään en paljon muuta 80-luvuun puolivälin tienoilla käyttänyt kuin ruutupaitaa ja nyt on vähän aikaa jo mietityttänyt semmoinen, mut en ole tärmännyt oikeanlaiseen, haluaisin sellaisen vähän pidemmän, jotta se yhdistyisi farkkuleggareihin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images