SYYSKUUN EKAN VIIKON VINKIT!

Harvoin tapahtuu niin paljon kuin tällä viikolla. Tässäpä muutamia juttuja, mitkä tekevät tästä viikosta erityisen hyvän. Ensinnäkin tervetu...


Harvoin tapahtuu niin paljon kuin tällä viikolla. Tässäpä muutamia juttuja, mitkä tekevät tästä viikosta erityisen hyvän. Ensinnäkin tervetuloa syyskuu ja tervemenoa elokuu! Julistan virallisesti syksyn alkeneen.


iholla esko omm


Iholla-sarja alkaa tänään maanantaina klo 21.00 Avalla! Iholla on ollut kumpanakin edellisenä kautena suosikkini ja tähän sarjaan jään mielelläni koukkuun. Tälle kaudelle sarjassa seurataan miesten elämää ja entistä kiinnostavammaksi asian tekee se, että Kolmistaan-blogin Karoliinan mies, Esko, on yksi päähenkilöistä! Illalla siis kisakatsomo pystyyn ja Esko-faniviiri heilumaan!


bebeaulait_banneri 120kh


Bebe au Lait muutti eilen Bellaan ja toi mukanaan myös kuukauden vanhan vauvan. Kuten Korinnan, myös Iinan blogia on huippua lukea kun on jo ihan unohtanut mitä vauvavuotena tapahtuu ja mitä silloin käy läpi. Bebeä kuvaillaan bloggaajainfossamme näin: "Takana lähes seitsemän vuotta lifestyle-blogihistoriaa, tuhansia postauksia, kymmeniä tuhansia kommentteja vastauksineen ja lukematon määrä kuvia. Kaiken piti olla jo nähty ja tehty. Sitten tuli vauva, joka käänsi bloggaajan elämän päälaelleen ja antoi sille merkityksen. 27-vuotiaana esikoisensa saanut Iina kertoo elämänmakuisesti arkikommelluksista vauvan kanssa ja testaa puolestasi läpi kaikki turhakkeet, joita vaan markkinoidaan vauva-etuliitteellä."


sateenvarjo refa kopio


Re:fashion portaali ja Bella-blogit ovat tästä päivästä lähtien saman katon alla. Bellat jatkavat omalla saitillaan ja Refat omallaan, loikkimaan portaalien välillä päästään helposti sivupalkista löytyvän postausnostovimpaimen kautta. Refasta löytyy muun muassa lemppariblogini Tyyliä metsästämässä sekä Curious&Curiouser. Ihan huippua saada näin paljon uusia blogeja naapuriin kerralla!


kammiweb_20131212125002


Meikäläisen loppuviikko menee Suupohjan seutukunnassa Etelä-Pohjanmaalla. Menen keskiviikkona duunihommien puolesta Suupohjaan ja otan poikkeuksellisesti myös Kaamoksen mukaan. Olen tehnyt muutaman työpäivän sisään ja loppuviikon saamme lomailla ainakin Kauhajoella, Teuvalla, Isojoella, Karijoella ja ehkä Jurvassakin. Voi olla että piipahdamme Kurikassakin. Odotan reissua tosi paljon, sillä olen työskennellyt Suupohjan kuntien kulttuurin kehittämiseksi tehdyssä hankkeessa kymmenisen vuotta sitten ja on ihan huippua päästä katsomaan mitä seutukuntaan nyt kuuluu. Hassua kuinka reissua suunniteltaessa on tullut vaikka mitä muistoja mieleen, terkkuja esimerkiksi Ahosen Mikalle, jonka kanssa teimme yhteistyössä Suupohjan kulttuuriyhdistyksen blogipohjan muistaakseni vuonna 2003. Saattoi olla koko Suupohjan ensimmäinen blogi se :D


Ylhäällä oleva kuva on muuten Kammi-kylästä, minne toivottavasti pääsen tutustumaan myös reissun aikana!


hames-havunen


Ja loppuun vinkki niille lukijoille, jotka asuvat Etelä-Pohjanmaalla. Kauhajoella Hämes-Havusen talonpoikaistalon pihapiirissä järjestetään ensi viikonloppuna  5.-7.9. Kauhajoen ruokamessut. Hämes-Havunen on tosi kiva vierailukohde muutenkin ja ruokamessujen aikana sieltä saa paljon paikallisia herkkuja sekä muita tuotteita. Olen käynyt näillä messuilla muutaman kerran vuosia sitten, joten nyt odotan jo innoissani että päästään Kaamoksen kanssa ruokamessuilemaan ennen kuin palaamme takaisin Helsinkiin. Jos siis olette niin sanotusti huudeilla niin kannattaa ottaa auton nokka kohti Kauhajokea. Niin ja kylmälaukku mukaan matkamuistoja varten!


Mitäs mieltä olette jos tällaisia viikon vinkki-postauksia tulisi useamminkin?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Minun mielestäni tällainen vinkkipostaus olisi kiva asia! Tee vaan jatkossakin.

  VastaaPoista
 2. Erinomaista viikkoa uudelle naapurilleni! ♥

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Elsa ja Kaamos! Täällä odotellaan vierailuanne jo innolla!
  -Sepi

  VastaaPoista
 4. Jee, hyvä Pohjanmaa! :) Luinkin teidän tulevasta visiitistänne Ykkösistä (!), ja jos suinkin piipahdatte Kurikassa Jyllinkosken sähkömuseossa (kuten lehtijutussa sanottiin), niin sielläpä näet isäni luontokuvanäyttelyn silloin. ;) Samaisena viikonloppuna olisi Pohjanmaalla spesiaalia vielä Alahärmässä: Powerparkin kesäkauden päättäjäiset lauantaina ja yötä vasten hurja ilotulitusnäytös. :) Tosin kalenterisi taitaa olla aika täynnä ilman sitäkin, mutta vinkkasinpa vinkkipostauksen teemaan sopien nyt muillekin. ;)

  VastaaPoista
 5. Hei! Me käytiin siellä valokuvanäyttelyssä! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images