KIRJAKAUPAN KIINNOSTAVIMMAT

Lempijuttujani kaupungilla aikaa tappaessa on haahuilla kirjakaupoissa. Vaikka voisi kuvitella, että netistä löytyisi kaikki se tieto mitä i...

Lempijuttujani kaupungilla aikaa tappaessa on haahuilla kirjakaupoissa. Vaikka voisi kuvitella, että netistä löytyisi kaikki se tieto mitä ihminen kaipaa, on kirjat aivan eri juttu. Ainakin tähän asti olen tykännyt lukea kirjat kirjoina ja e-kirjoihin en ole oikein päässyt sisälle. Romaanien lisäksi erilaiset harrastuskirjat ovat suosikkeja ja tänään odotellessani kaveria Kampissa, poikkesin katselemaan kirjakauppaan olisiko jotain uusia mielenkiintoisia kirjoja ilmestynyt hyllyyn. Keksin sitten samalla, että kirjakauppakierroksenhan voisi siirtää suoraa blogiin ja nappasin puhelimella kuvia kiinnostavimmista opuksista.
kirjat 2014 kollaasi varit


1. Eline Oftedal: Norjalaiskuviot


2. Siuvatti Tarja, Penkkimäki Pirjo: Metsäkirja- Syötävää ja askarreltavaa


3. Sami Tallberg: Villiyrttikeittokirja


4. Mondo matkaopas: Pietari


5. Thomas Jaenisch & Felix Rohland: Myboshi, minun piponi


6. Tommi Liimatta: Jeppis


7. Laura Paloheimo: Mama Mojo


8. Kylli Kukk: Kyllin hyvä


9. Helen Fielding: Bridget Jones, Mad about the boy


10. Iiris Kalliola, Lasse J Laine: Suomen lasten retkiopas


11. Pia Ketola: Sukupolvien Silmukat


Vanha sananlasku on, että kirjahylly kertoo ihmisestä kodissa eniten. Enpä tiedä tuosta, sillä eihän kaikki edes tykkää lukea. Silti tutkin kyllä monesti kavereiden kirjahyllyjä ja lainaan romaaneja kavereilta. Harrastekirjoissa tykkään kuitenkin omistaa kirjan konkreettisesti, jotta siihen voi palata. Näistä kirjoista ehkä yllättävästi kiinnostivammiksi nousi tuo Sukupolvien silmukat, jonka taidan käydä hankkimassa vielä itselleni. Vaikka käsityöt ei ole nykyään mulle arkipäivää, olen ennen tehnyt kässähommia tosi paljon ja yksi suosikkijutuistani oli kirjoneulelapaset. Lapaset on niin helppo mallilta ja valmistuu nopeasti, kirjoneule taas nopeuttaa neulomista ja homma pysyy mielekkäänä. Nyt neulon ihanasta merino-alpakasta yksiväristä kaulahuivia ja se on niin tylsä juttu ettei huivi varmasti ikinä valmistu. Ja kässäilyn vastapainoksi tuo Mama Mojo voisi olla oikein osuva romaanivalinta, samoin ihanan (<3 <3)  Tommi Liimatan Jeppis.


Ootteko te löytänyt syksyn uutuuskirjoista jo omia suosikkejanne?
Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Toi Suomen Lasten retkiopas löytyy hyllystä. Lisäksi uutuus Timo Parvelan Maukka ja Väykkä sarjan uusin Naamakirja ostettu alkusyksystä. Suosittelen noita Maukka ja Väykkä kirjoja, ihan koko sarjaa, aivan ihania luettavia lapselle, minkä ikäiselle vaan!!

  VastaaPoista
 2. hei Suppu, mikä sun fiilis tosta retkeilykirjasta on? En ehtinyt edes avata kirjaa kaupassa, olisi kiva tietää onko se hyvä ja olisiko siitä meille hyötyä tässä partioharrastuksessammekin :)

  VastaaPoista
 3. Yksien kansien väliin on ehkä ahdettu turhankin paljon vähän kaikkea, Ne oli mun ensi fiilikset. Mutta sitten kun mietin, että toihan on kuitenkin suunnattu lapsille, niin onhan Se kiva että on paljon eri asiaa, ja jos joku juttu kovasti kiinnostaa, siitä voi lähteä etsimään lisää tietoa. Varmasti on partiossakin hyötyä kirjasta!

  VastaaPoista
 4. Liimatan Jeppis pitää lukea :))!

  VastaaPoista
 5. Siis mitäh??!! Näenkö oikein: uusi Bridget Jones...?! Taidanpa suunnata heti lähimpään kirjakauppaan! ;D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images