ALPON SAVANNILLA

Yksi mielenkiintoisimmista pihoista, missä olen ikinä käynyt sijaitsee Kauhajoella. Kuulin Ite-taiteilija Alpo Koivumäestä ja hänen romueläi...


Yksi mielenkiintoisimmista pihoista, missä olen ikinä käynyt sijaitsee Kauhajoella. Kuulin Ite-taiteilija Alpo Koivumäestä ja hänen romueläinsavannistaan alunperin Kaamoksen papalta, jonka kaveri Alpo on. Ja kun olimme muutama viikko sitten Suupohjassa, oli mun ihan pakko päästä katsomaan romueläimiä livenä. Tämä savanni oli todellakin vierailun arvoinen paikka ja eläimet aivan aidon oloisia, vaikka romua olivatkin. Aitoudesta puhuu myös Kaamoksen ensireaktio, missä yleensä lempieläimen kruunua kantava krokotiili ei ollutkaan yhtään hauska ja jännä, vaan sai alahuulen väpättämään. Onneksi loppuvierailustamme eläimet olivat jo vähemmän pelottavia.


alpon savanni kaamos krokotiilialpon savanni romuelain alpon savanni korkeasaareen 2 alpon savanni kamelialpon savanni takapiha alpon savanni alpo koivumaki lintu alpon savanni alpo ja kaamos


Näitä eläimiä Alpo Koivumäki siis tekee kesät pihalla ja talvet sisällä, eikä pelkästään omalle pihalleen. Eläimet ovat suosittuja vetonauloja ja muutama niistä löytyy tälläkin hetkellä Valkoisen puun pihasta, osa pihan eläimistä on tehty tilaustyönä Korkeasaareen ja odottavat nyt sijoittamista ja osa lähtee Alpon ja Kaamoksen papan sekä parin muun tyypin mukana ensi kuussa pakettiautolla Hampuriin näytille :) Ihan mahtava juttu!


Mua aina ilahduttaa tällaiset ihmiset, jotka pistää sydämensä ja aikansa likoon ja uskaltavat hurahtaa johonkin epätavanomaiseen juttuun täysillä. Ja varsinkin tällaiset ihmiset, jotka ilahduttavat muita tekemisillään, sillä nämä eläimet ovat ihan vapaasti katseltavissa Alpon kotipihassa ja pian siis Korkeasaaressakin. Jos siis pyöritte Kauhajoen suunnilla, poiketkaahan Nummijärvellä osoitteessa Sarantie 672 katsommassa koko poppoo elukoita!


ps. Ä. Hupulaiselle tiedoksi, että olen varannut meille B&B huoneen Kaskisista marraskuulle! Unohdin sanoa, että täältä tullaan kohta taas sinnepäin :) Ja lapsi jätetään silloin hoitoon.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Kiitos iiihanasta blogista!
  Minulle on kertynyt iso kasa uusia vaatteita Sinun vinkkiesi ansiosta, esim Mainion tunikoita yms. Tämä romueläin piha kuuluu ehdottomasti seuraavan Pohjanmaan vierailun kohteisiin, ystävämme asuvat siinä lähellä Kurikassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! <3 Ja kun menette Kurikkaan, siellä on tosi hyvä kiinalainen nimeltä Ocean Dragon ja sit se Jyllinkosken alue pitää ehdottomasti tsekata. Ja Kauhajoella Alpolle matkalla Valkoinen puu!

  VastaaPoista
 3. Voi vau mitä kaikkea Kauhajoen seudulta löytyykään. Hienoa että nostat blogissasi esille erilaisia nähtävyyksiä. Meilläkin Villa Bohemiassa viritellään ITE taiteilijan uraa :) .

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images