PIENI KURKISTUS MAINION SYKSYYN JA TALVEEN

Tämän hetken suomalainen suosikkini lastenvaatemerkeistä on ehdottomasti Mainio. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että väritykset ja vaatteiden...


Tämän hetken suomalainen suosikkini lastenvaatemerkeistä on ehdottomasti Mainio. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että väritykset ja vaatteiden ulkoasu on ihan Kaamoksen näköisiä ja pukipa päälle mitä tahansa Mainiolta, se vain yksinkertaisesti sopii hyvin ja tuntuu lapsesta hyvälle. Jos joku väittää, että lapselle sopii ihan mikä vain, niin ei se kyllä niin ole. Kun omaa silmää miellyttävään tyyliin lisätään vielä laadukkuus mikä näkyy esimerkiksi hyvänä värikestävyytenä ja kankaan laatuna, on Mainio ihan huippu.


Meiliini putkahti tänään valokuvia Mainion aw2014 mallistosta, joka tulee myyntiin viikon päästä perjantaina eli 5.9.2014. Valitsin kuvista muutamia vaatesuosikkeja ja muutamia mallisuosikkejakin samalla ;)


5256 5613 5738 7022 7316 84395819k


Jotenkin tutun näköisiä osa noista malleista :D Kaamoksen eka kesäduuni napsahti 3-vuotiaana ja ensimmäinen palkkakin on jo saatu kuvausvaatteiden muodossa. Mä en valitettavasti itse päässyt noihin kuvauksiin mukaan kun olin juuri silloin duunireissulla Naantalissa, mutta iskä oli mukana kumpanakin kuvauspäivänä. Nyt nuo kuvauksista saadut vaatteet ovat tosi iso juttu, josta puhutaan aina "kuvauspalkkana".


Mainolla on muuten tälle syys-talvisesongille tulossa myös naistenvaatteita tunikoiden ja legginssien muodossa. Mun lemppari ja varmasti yksi syksyn lempikoltuista on tämä petroolin värinen lörttötunika. Kokojakin on sopivasti xxs-xxl eli pitäisi varmasti löytyä kaikille sopiva. Mähän en ole mikään suurin lastenvaatemerkkien aikuisten tuotteiden fani ollut koskaan, mutta nää on tosi iskeviä ja sen näköisiä että tulisi varmasti käytettyä. Hintaa en valitettavasti vielä tiedä, mutta petrooli on kyllä hankittava enivei.mainio aikuisten tunika kollaasi


Ja jottei homma jäisi vajaaksi, jaetaan nyt vielä lopussa Mainion video, missä tuo perheemme supermallikin vähän vilahtaa ja sen myötä mukavaa perjantaita kaikille!


https://www.youtube.com/watch?v=up0uA9bRGl8&feature=youtu.be

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. OI. Oi oi. Tuo naisten sini-oranssi olisi niiiiiin mun näköinen! Neuleprintti ja noi värit ja mallikin just täydellinen olovaate. <3

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania tuttuja söpöliinejä ja mitä vaatteita! Tulee vararikko. Haluan kaiken. Itselleni ja F:lle.! UGH!

  VastaaPoista
 3. Nuo on kyllä jotenkin tosi paljon teidän näköisiä :). Vaikka näistä syksyn jutuista innostun minäkin! Varsinkin nuo tyttöjen mekot ja "viitat" (?), puhumattakaan aikuisten tunikoista! Pakko ehkä hankkia jotain :).

  VastaaPoista
 4. Tuo ois kyllä sulle just sopiva! Mä tykkään tosta kans tosi paljon, mutta enemmän petrooli on mun väri. Ja tuo ois niin hyvä kun vois pitää sukkisten ja leggareiden kanssa ja malli on ihanan löysä!

  VastaaPoista
 5. Ja mä haluan vielä tytön et saa noi tyttöjen vaatteetkin meille :D

  VastaaPoista
 6. No just sen bongasin tänään aiemmin ja on minustakin ihan meidän näköinen :). Hassua (ja hyvää) sinänsä, että pukeutumisessa on niin selkeä tyyli, että voi bongailla nettituttujen näköisiä vaatteita :D.

  VastaaPoista
 7. Joo! Ja silleenki hauska, että monet "ei meidän näköiset" vaatteet on musta tosi kivan näköisiä, mut tiedän etten vaan osaisi pukea niitä omalle muksulle tai ittelle. Kuten vaikka toi naisten valkoruututunika, joka on ihana ja näkisin sen sulla. Mulla taas - ei todellakaan. Tai noi ylivärikkäät vaatteet ei ehkä teidän juttu mutta meillehän noi menis ihan täysin.

  Just puhuttiin erään lapsettoman muotibloggaajan kanssa et luetaan toisiamme vaikka tyylit ja elämäntyylit on niin erit. Et se on myös tosi piristävää ettei tyyli ole sama kaikilla.

  VastaaPoista
 8. Oooh! Aina vaan paranee! Aivan huippua et kokoja on kymppivuotiaallekin, ja nyt aikuisillekin. Mainio on meijän perheen uus ehdoton lemppari!!!
  Hauskaa että Kaamos on päässy malliksi :)

  VastaaPoista
 9. Mainon vaatteiden hyvistä puolista saisi melko ison listan aikaiseksi. Tuo on tosi hienoa, että jatkossa tulee olemaan myös ns. koululaismallisto. Myös naisten vapaa-ajan vaatteet on tosi hyvä juttu, esimerkiksi itse etsin nytkin hyviä KESTÄVIÄ legginssejä ja noihan ne sit on.

  Ja malliksi pyytäminenkin oli ihan huippua. Musta toi Mainion mainoskuvien tyyli on ihana, siellä on tavallisia lapsia ja niiden asennotkin on luonnollisia, esim tuo oma näyttäisi olevan aina sormet suussa ja pää maassa :D

  Sellainen tietty "coolittomuus" noissa vaatteissa myös on tosi ihanaa. Ne ei ole sellaisia statement-vaatteita että tässä lapsellani on nyt näitä hienoja designmerkkejä vain päällä. Noissa on omasta mielestäni tosi paljon elämää ja varmaan malliston laajuuskin vaikuttaa sellaiseen maanläheiseen fiilikseen. Ettei ole sitä yhtä suosikkivaatetta mikä kaikkien pitää saada, vaan kaikille löytyy ne ihan ikiomat suosikit.

  Oikein odotan niitä loppuja kuvia 5.9. että millaisia juttuja sieltä onkaan tulossa!

  VastaaPoista
 10. Mä varmaan kehystän seinälle noi jäbän kuvat (siis olettaen että tulee muitakin kuin tuo yksi) :D :D :D Tietsikan taustakuvana jo toi tokaylin! Ja petrooli munkin lemppari aikuisten tunikoista. Ihanaa että on iso kokoskaala niissä! J ei päätynyt videolle koska iski päiväuniväsykiukutus mutta voi miten ihana tuo video siitä huolimatta!!! IHANA!

  VastaaPoista
 11. pitää ittekki laittaa toi tokaylin taustakuvaksi! Mä näin jo mainion instassa tän http://instagram.com/p/sErG0smVRM/?modal=true <3 <3 <3 oon ihan rakastunut näihin kuviin kaikkien lasten osalta, ihania!

  VastaaPoista
 12. Hei, osaatko sanoa, miksi noita naisten tunikoita ei tullutkaan joka kuosissa? Mä sain pakkomielteen tuosta silmutunikasta nimittäin. Ja entäs leggarit, jotka mainitsit teksissä :)? Tuleeko näitä vielä drop 2 :D?

  Kiitos vastauksista jo etukäteen ja pahoittelut kyselytunnista..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images