HAKANIEMI LOOKS AGAIN

toppi: Finnwear plus (saatu), farkkuliivi: Primark, housut: Adidas Neo, kengät: Otzshoes (saatu), kassi: Core tex records, korvikset Pogosti...

hakaniemi asu1

toppi: Finnwear plus (saatu), farkkuliivi: Primark, housut: Adidas Neo, kengät: Otzshoes (saatu), kassi: Core tex records, korvikset Pogostick failure


hakaniemiasu4 naamahakaniemi asukuva 2hakaniemi asu3

Maisemista päätellen työt ovat taas alkaneet toden teolla ja Hakaniemi toimikoon asukuvakulissina. Tänään olikin päällä sellainen kaikki uutta vaatekerta, mikä koostui kesän ja kevään aikana vaatekaappiin (tai no, olohuoneen keinutuolin päälle...) muuttaneista vaatteista.


Sininen jatkaa voittokulkuaan ja miksipä ei, onhan kyseessä lempivärini. Lähipiiriäni huojennuttaa varmasti, että Birkenstockit loistivat tänään poissaolollaan ja eivät siis ole juurtuneet jalkoihini. Jaloissa kuitenkin edelleen terveyskenkä, pellavainen Otzshoesin kesäkenkä korkkipohjalla.


Sitä aina erehtyy luuleman, että olisi ihana asua jossain paikassa missä on aina kesä. Kyllä musta silti nyt tuntuu, että eiköhän tämä riitä ja seuraava vuodenaika kiitos. En erityisemmin odota sitä kauheinta loka-marraskuun pimeyttä, mutta olisihan se jo pukeutumisenkin kannalta mukavaa saada vaihtelua karderooppiin. Nytkin kun halusin laittaa pitkät housut, jouduin laittamaan urheiluhousut :D Tämä on varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun sanon tämän julkisesti: kiitos sille joka keksi tekokuidut!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Kokeilin samaa liiviä Primarkilla (siis siinä paikassa, jonne sun ei pitäny edes mennä!!) ja edelleen harmittaa, etten ostanu!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images