A DAY IN L.A. - BOBO CHOSES

Viime syksyn Bobo Choses -mallisto June's lullaby on mun mielestä heittämällä tyylillisesti kivoin mallisto ikinä millään merkillä. Harm...

Viime syksyn Bobo Choses-mallisto June's lullaby on mun mielestä heittämällä tyylillisesti kivoin mallisto ikinä millään merkillä. Harmittaa, etten hankkinut noita edellisessäkin postauksessa näkyneitä soitinpaitoja kuin kaksi, mutta onneksi meillä on myös mintunvihreä huivi, joka menee vuosia. Tykkään yhdistellä Boboja perusvaatteisiin ja myöhemmin tällä viikolla näettekin ne Elloksen kamppiksen omat suosikit, jotka muuten menisivät hyvin yhteen myös Bobojen kanssa! Ei siis missään nimessä Bobo Chosesia päästä varpaisiin, ettei tule yliannostusta. Vaikka kieltämättä nämä päästä varpaisiin mini-ihmisetkin näyttävät kovin söpöiltä...


bobo choses aw 2014 oi mutsi mutsi 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERAbobo choses aw 2104 oi mutsi mutsi 2


Viime viikolla sivusin hieman lasten vaatteiden suunnittelua ja siitä Bobo Choses saa multa täydet pisteet, vaikka osa malliston vaatteista on oikeasti silmiini jopa rumia. Muistan joskus ajatelleeni, että kuka maksaa kulahtaneen näköiseksi värjätystä vaatteesta mihin on piirretty lapsenomaisesti vaikka kurpitsa, että sellaisenhan tekee vaikka ihan itse helposti. Jutun juju kuitenkin on, että ei mulla olisi käynyt mielessäkään maalata sitä kurpitsaa paitaan juuri noilla väreillä ja juuri tuolla tyylillä. Tuntuu, ettei Bobo Choses ota missään mallistossa täysin 100% varman päälle, vaan tekee omassa hengessään toisistaan aika poikkeavia vaatteita ja mallistoja. Rakastan myös uusia väriyhdistelmiä ja mielenkiintoisia aiheita, jotka menee mun vaatemaun kanssa hyvin yksiin. Mieluummin överit kuin vajarit, mitä tulee väreihin ja malleihin!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA bobo choses aw 2014 oi mutsi mutsi 4 bobo choses aw 2014 oi mutsi mutsi 5


Se miksi nyt hehkutan tätä merkkiä on uuden malliston julkaisupäivä. Mallisto julkaistiin suomalaisissa nettikaupoissa osalta heti virallisena ilmestymisajankohtana eli kahden aikaan aamuyöllä. En ole vielä tilannut mitään ja suoraan sanottuna Kaamos ei kyllä tarvitsekaan yhtään uusia kuteita, sen verran on taas kaappiin ilmaantunut uusia lastenvaatteita. Mutta lempparini ajattelin kuitenkin esitellä samalla kun mietin onko mulla mitään saumaa perustella itselleni edes yhden maapähkinäpaidan ostamista (Ei ole, ei oikeasti ole. Älkääkä edes keksikö hyviä tekosyitä kiusakseni!).


A day in LA niminen uusi mallisto on täynnä ihania murrettuja värejä, kreisejä printtejä, mielenkiintoisia yhdistelymahdollisuuksia. Ja se mitä näissä mallistokuvissa rakastan yli kaiken on juuri nuo mahtavat yhdistelmät, ei mitään monotonista sävy sävyyn meininkiä vaan väripommeja suoraa verkkokalvolle ja diapamia minimalisteille, kiitos. Se mikä yhdistelmistä tekee erityisen kivoja on fiilis, kuin lapsi olisi itse pukenut itsensä, ei turhaa mätsäämistä vaan pelkkää pukeutumisen iloa. MAHTAVAA!


http://vimeo.com/101002173

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Ihan uusi merkki mulle, kivalta näyttää! Myykö joku nettikauppa Suomessa näitä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, ihania nämä tosiaan! Nuo vähän kuin auringonpolttamat värit on aivan huikeita! - L-K

  VastaaPoista
 3. No, nyt tulee taas kysymys, joka ei liity tähän postaukseen ollenkaan vaan yhteen vanhaan, jonka löysin tänään. Sen nimi oli joku "läskiasu" tms... Siinä pohdittiin muotoilevia alusasuja.. Huomasin, että Lidliin on taas tulossa niin muotoilevia alushousuja.. Kokeilitko niitä silloin? Mitä mieltä? Kiitos jos viitsit vastata. Hintaa oli taas jotain 4.99 eli eipä siinä paljon häviä vaikka ei oliskaan hyvät...

  VastaaPoista
 4. Musta ne on oikein hyviä, mutta kannattaa tietenkin itse hankkia testiin parit jutut, jotta tietää sen istuvuuden itselle. EN ole nyt kesällä käyttänyt, mutta luulenpa syksyn myötä palaavani näihin!

  VastaaPoista
 5. Oi bobolla on aina niin ihanan värisiä vaatteita! Voisi tehdä meille aikuisille myös ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia! Yksi body on jo matkalla, esikoisen kanssa vielä neuvotellaan mikä on kivoin (en saa perusteltua itselleni miksi voisin tilata kaikki :D). Minuun kolahtaa ja kovaa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images