PYJAMASSA KYLILLE?

haalari: Junarose, takki: Lindex, kassi: Marimekko (saatu), kengät: Ethletic, korvikset: Bogostick failure Kun työkaverina on vaatemerkin l...

junarose haalari violetti 1 violetti junarose haalari2

haalari: Junarose, takki: Lindex, kassi: Marimekko (saatu), kengät: Ethletic, korvikset: Bogostick failure


junarose haalari violetti 2

Kun työkaverina on vaatemerkin lähettiläs, voi onni potkaista joskus sivuosuman ja saan itsekin Junarose-tuliaisia. Viime viikolla Mimmi iski kassin käteen, että siinä olisi neidille vaatteita ja perinteiseen tyyliini olin tietenkin ensin innoissaan, sitten totesin ettei mikään ole yhtään tyyliseni ja sitten päätin kuitenkin kokeilla. Hupparihaalarihommiin en lähtenyt mukaan, mutta nyt on jo kolmas perushaalari käytössä.


Sanoin kyllä Mimmille tämän näyttävän enemmän yöasulta kuin päiväpuvulta. Ehdottomasti ei työpäiviin, mutta vapaalla ehkä ihan jees. Makustelen vielä asiaa, mutta violetin värin takia annoin pyjamalle, eikun siis haalarille mahdollisuuden. Ensimmäisen kuvan ilmeestäkin huomaa, etten ole ihan varma haalarista :D


Uskon kyllä, että timanttisella tyylitajulla mistä tahansa vaatekappaleesta saa oikein hyvän asun, kunhan vain asustaa oikein. Mutta miten asustetaan trikoohaalari? Kaamoksen isä ehdotti lampaankarvatossujani kaveriksi, mimmi taas jotain asiallisempia buutseja, minä laitoin tennarit ja pitsipilotin.


Kysymys ei kuulu lähtisitkö sinä trikoohaalarissa lähikauppaa kauemmaksi, vaan jos lähtisit, miten asustaisit haalarin? Ideoita otetaan vastaan, sillä ihanan pehmeä ja rento haalari tuntui päällä tosi mukavalle, mutta millä siitä saisi karsittua loputkin uniasun rippeet pois?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

21 kommenttia

  1. Oih, tollanenhan pitäs hankkia :) Ihana olet! Ikävä oikeen tuli <3

    VastaaPoista
  2. :D Milloin tuut Hesoihin? Vai pitäsköhän meidän tulla sinne....

    VastaaPoista
  3. Täytyy sanoa, että tykkään isolla teellä tästä asusta! Mun harmikseni habani ( muahahaa! )ei mahdu siihen vuosi sitten ostettuun kukkapilottitakkiin, muuten varmaan itsekin hiitelisin samanlaisessa lookissa :) Mutta just joku skarppi jakku/rotsi kaveriksi ja jos vaan tohtii, niin korot kans toimii.

    VastaaPoista
  4. pitää etsiä joku skarpimpi rotsi jostain...mua aristaa toi pyjama+ korkkarit yhdistelmä, mut tosi monet on nyt ehdottaneet niin, joten mun lienee pakko testata!

    VastaaPoista
  5. Mä menisin ihan noin kauppaan ja keskustaan tai mihin vaan.Musta on toisaalta kiva käydä pk-seudulla Suomessa koska siellä toimii kaikki mitä vain puet päälle ja menet. :)

    VastaaPoista
  6. Punainen huulipuna vois olla aika jees asuste (noiden kuvassa näkyvien lisäksi) :)
    Sä oot muuten mun idoli!

    VastaaPoista
  7. Mä oon välillä ottanut vähän liiankin kirjaimellisesti ton, et voi liikkua miten tykkää ja minkä näköisenä haluaa :D

    VastaaPoista
  8. No mikä tahansa meikki voisi toimia, olen näes kuvissa lähdössä kosmetologille ja ilman siis mitään meikkiä. Idoli, no huh huh ;)

    VastaaPoista
  9. Vähän skarpimpi laukku mukaan ja "asiallisemmat" kengät. Nyt tuo kassi näyttää siltä "yöpuvun säilytyspussilta" joita oli joskus wayback :D

    EN KESTÄ TOTA SUN EKAN KUVAN ILMETTÄ!!! LOLLOLOLOLOO!! :DDD

    VastaaPoista
  10. Ilme kertoo kaiken, oonko mä nyt lähdössä pyjamassa kylille :D

    Pitää ottaa joku kerta erilainen asustus ja ottaa uudet kuvat!

    VastaaPoista
  11. Oi toi yksivärisenä mustana tai tummansinisenä ja ostaisin heti!!

    Itse laittaisini tuohon violettiin mustat korkkarit ja mustan nahkarotsin :)

    VastaaPoista
  12. Junarosen sivuilla on kyllä jotain mustanakin :) Ja varmaan Vero Modassakin on, jos Junaroset liian isoja!

    VastaaPoista
  13. Mulla on joku muistikuva et mun lempparinettikauppa New Look myy Junarosea, pakko katsoa sieltä ensin :D Nimenomaan tällänen trikoohaalariversio ois mulle just!

    VastaaPoista
  14. Onpa mukavan näköinen..! Tämä blogi on saanut harkitsemaan trikoohaalaria nyt usemman kerran :)
    Asustaisin ballerinoilla tms siroilla nahkakengillä, koruilla (musta, valkoinen, hopea, strassi) ja pienellä kenkiin sopivalla laukulla. Tuo kangaskassi on minustakin vähän pyjamaparty-tyylinen :) Ehkä vähän lyhyempi takki/bolero?
    Jotain tuollaista, jos töissä tuotaisiin somistettavaksi, näen paljon mahdollisuuksia! :))

    VastaaPoista
  15. Sulle sopii tosi hyvin noi haalarit. Vielä enemmän tykkäsin siitä Nanson mustasta. Kattelin sitä itsekin mutten sovittanut kun mies katsoi mua kun jotain hullua.

    VastaaPoista
  16. tuo laukku kyllä on aika pyjamaparty, se on totta :D

    VastaaPoista
  17. Hei, meneppäs kokeilemaan! Sekin on ihana!

    VastaaPoista
  18. Pyjama tai ei, sä oot kyllä niin mun pukeutumisidoli! Kun meinaa iskeä epätoivo tai mälsien asujen putki, tuun hakemaan susta inspistä. Täälläkin totaalikyllästyminen kaavamaiseen ja tylsään "napinläven ommellanka statussymbolina" -pukeutumiseen, eläköön värit ja hauskuus!

    VastaaPoista
  19. :D Joo, ei kyllä oo munkaan tyylistä antaa näitä hienovaraisia vinkkejä et on rahaa ja tyylitajua (kun ei ees oo, haha)! Tosin mäoon nyt kyllä päättänyt luopua monista vaatteistani ja jotenkin selkeyttää tyyliäni edes itselleni. Liikaa kamaa kaapissa,silti ei mitään päällepantavaa,

    VastaaPoista
  20. Laittaisin jonkin leveän vyön (blingiä, niittejä tai punosta) tai kravatti vyölle (en tiedä onko muumi kravatteja?)
    Hauska joka tapauksessa ;)

    VastaaPoista
  21. Voi mun ois pakko päästä sinne päin. Kiva olis tosin saada teitäkin joskus tänne :) Syksyllä on montakin keikkaa sinne tulossa. On habitaree ja yksi Ikean juttu ynnä muuta. Ainakin joku 3 reissuu tiedossa :) Hali <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images