TULIAISINA HYVÄ OLO

Holiday Club resorts ja Bella-blogit kampanja Vaikka olenkin vielä tukevasti töissä seuraavan kuukauden ajan, mikään ei estä nauttimasta olo...

Holiday Club resorts ja Bella-blogit kampanja


saimaa lehti elsa


Vaikka olenkin vielä tukevasti töissä seuraavan kuukauden ajan, mikään ei estä nauttimasta olosta viikonloppuisin. Mulla on aina yksi oljenkorsi käytettävissä pidempiä kesävapaita varten, nimittäin neljän päivän työviikko. Kun ottaa toiselta viikolta perjantain ja toiselta maanantain vapaaksi, pitenee viikonloppu mukavan pituiseksi ja tuntuu jo lomalta pelkän viikkovapaan sijaan. Suosittelen kyllä nelipäiväistä työviikkoa ihan jokaiselle, jolle se vain on mahdollinen, sillä vaikka työstään tykkäisi kuinka, on se vapaa aina silti ihanampaa :)


Palailimme viikko sitten maanantaina takaisin  viikonloppureissultamme ja edelleen, yhden työviikon (vaikkakin lapsen sairastelun takia pätkittäisen) jälkeen olo on todella rentoutunut ja onnellinen. Oli ihan huippu idea pyytää Terhiä ja Joonaa mukaan reissulle, vaikka emme ennen olleet matkustaneet yhdessä ja pojat olivat toisille ihan vieraat. Mehän Terhin kanssa tunnemme toisemme ensisijaisesti netin kautta ja tapaamme muuten ihan liian harvoin, mutta sama hotellihuone Holiday Club Saimaalla toimi silti hyvin. Edellisessä reissupostauksessa kirjoittelin niistä jutuista, mistä lapset nauttivat ja nyt on äitien ilojen vuoro.


Vaikka Holiday Club Saimaa sijaitsee Lappeenrannan Rauhan kylässä, lähin juna-asema on Imatran puolella ja tottakai otimme ilon irti hotellin lisäksi myös lähiseudusta. Kävelimme pitkin Vuoksen rantaa, ihailimme Imatrankoskea ja vietimme useita tunteja sekä tulo- että lähtöpäivänä Imatran keskustassa ihan vain nauttien meille tuntemattoman pikkukaupungin tunnelmasta. Vaikka kylpyläpalvelut oli ihanat, myös ympäröivä seutu sai kyllä kaksi (tai neljä) uutta ihailijaa.


fimmwear uimapuku1 holiday club saimaan ranta holidayclub saimaa saimaa nakyyelsa kaamos saimaalla


Rauhan kylässä nautimme tietenkin sekä hotellin palveluista, kuten kylpylästä, ravintoloista sekä Angry Birds puistosta. Mutta teimme myös omia pieniä retkiä Saimaan rannalle, lähikaupasta vain eväät mukaan ja nurtsille istumaan. Vaikka kaikki palvelut olivat hotellin lähellä, myös kaunista Saimaa-maisemaa saatiin ihailla ihan rauhassa piknikillä. Me äidit nautimme luonnosta, lapset taas... Angry Birds-eväistä ;)


harmony spa holiday club saimaa holiday club saimaa elsa holidayclub saimaa spa jalat


Viimeisenä lomapäivänä ennen kotiin lähtöä kävin vielä hotellimme Harmony Spassa hemmotteluhoidossa. Toimistotyötä välillä aika epäergonomisessakin asennossa tekevänä valitsin aromaterapeuttisen kokovartalohieronnan ja intialaisen päähieronnan loman lopetukseksi. Halusin helliä kroppaani vähän myös siksi, että tasan kolme vuotta sitten koin todella kivuliaan synnytyksen mikä päättyi hätäsektioon. Aina vuosipäivänä juhlimme tietenkin ensisijaisesti Kaamoksen syntymäpäivää, mutta silloin tulee mieleen myös se hetki, milloin musta tuli äiti. Ja sitä on myös hyvä juhlia ja itseään hemmotella äitiyden kunniaksi.


Harmony Span aromaterapiahieronnassa sain valita kolmesta Ulla-Maija Gracen hierontaöljystä oman. Tarjolla oli virkistävää, rentouttavaa ja hyvän mielen öljyä. Valitsin tietenkin hyvän mielen öljyn ja nautin kynttilänvalossa tehtävästä hieronnasta ihan täysillä, hiljaa ja hyvää mieltä itseeni imien. Hoitoni kesti yhteensä 1.5 tuntia ja se hujahti todella nopeasti. En edelleenkään tiedä nukahdinko (mielestäni en) vai miten aika vain hujahti yksin hieronnasta, tuoksuista ja vaimeasta musiikista nauttien. Hieronnan lopuksi kävin vielä pesemässä hiukset puhtaiksi intialaisessa päähieronnassa käytetystä lämpimästä kookosöljystä ja istahdin hetkeksi span rentoutumishuoneeseen juomaan teetä. Käyn aivan liian vähän hemmotteluhoidoissa verrattuna siihen, kuinka hyvä olo niistä tulee aina. Ja varsinkin aromaterapiaan nuorempana hurahtaneena nykyinen aromaattisten öljyjen käyttö on ihan liian vähäistä. Pitäisi hankkia muutama hyvä tuoksu lyhtyyn kotiinkin, niin ihana olo armaterapeuttisesta hieronnasta jäi.


Paras tuliainen reissustamme on kyllä hyvä olo, minkä kiireetön oleilu ja rentoutuminen hierontoineen sai aikaan. Mutta konkreettiset lomatuliaisetkin liittyivät tällä kertaa hyvään oloon ja hankin ennen lähtöä Imatralta torimyyjältä kaksi pulloa raakapuristettua 100% tyrnimehua mukaani. Tapanani on välillä pitää "tyrniviikkoja", jolloin aloitan päivän puolikkaalla shottilasillisella raakaa tyrnimehua. Yleensä vaikka vitamiineja syönkin, noiden tyrnikuurien jälkeen olo on pitkään virkeämpi ja elinvoimaisempi.


Kyllä reissaaminen ja lomailu on vaan ihanaa! Kun saisikin aina tehdä tällaisia "työreissuja" niin olisi stressikäyrä varmasti miinuksen puolella. Seuraava reissumme onkin sitten kaksin Berliiniin, jos en sitä ennen keksi jotain pikkureissua eteen. Tallinna kyllä houkuttelisi...


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Ihanan rentouttavan näköistäkin! Mulla on heinäkuussa tiedossa myös kylpyläreissu joten sitä odotellen :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images