PIKKUHIPSTERIN BIRKENSTOCKIT

Viime viikolla oli Birkenstockilla ystävämyynnit, minne ehdin vasta viimeisenä päivänä apajille. Itseni lisäksi myös pomoni ja lapseni saiva...

Viime viikolla oli Birkenstockilla ystävämyynnit, minne ehdin vasta viimeisenä päivänä apajille. Itseni lisäksi myös pomoni ja lapseni saivat oman osansa saaliista. Kaamos oli mukana myyjäisissä ja vaikka kenkien sovittelu ei ole mitenkään lempipuuhaa, saimme testattua pieniä nahkavuorisia sandaaleita myös pikkujalkaan. Jotenkin ajattelin, että lapsen kesäsandaalit olisivat yksiväriset ja mieluiten mustat, mutta pikkuhipsteri oli  toista mieltä ja nyt jalkoja koristavat....tadaa, kalasandaalit!


birkenstockit lapselle5birkenstockit lapsellabirkenstockit lapsella 2birkenstockit lapselle2


Tässä muutaman päivän sandaaleita katselleena nämä alkavat tuntumaan nappivalinnalle, ihan hillitön kuosi! Ei kovin snadistikaan juntti, mutta tosi hauska. Viime kesän liian isot Crocsit olisivat nyt sopivat, mutta mua ällöttää itseäni muovikenkä paljaassa jalassa, joten en halua lapsenkaan jalkaa kesäkuumalla muoviin sulamaan. Mieluummin jalkapohjaa vasten luonnonmateriaalia, silloin kun sukkia ei ole.


Mua hymyilyttää nuo kalat joka kerta kun ne näen. Melkoista Flow-festari kamaa :D


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Hyvä valinta!
  Oikein hyvän mielen sandaalit! =D

  VastaaPoista
 2. Hauskat sandaalit ja käyttäjälle myös mieluisat. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Paljon maksaa lasten birkenstockit? Mä oon mennyt niillä jo monta kesää, ne on niin ihanat että lapsellekin haluis. Mut onko noi yhtä muotoiltuja kuin aikuisten? Kun jotkuthan sanoo et lapselle ei pitäis olla kovin muotoiltua pohjaa.

  VastaaPoista
 4. Nää makso alessa 30 euroa, en muista oikeaa hintaa. Onkai niistä lasten kengistä vaikka minkälaisia mielipiteitä, näissä on kevyt muotoilu mikä pitää jalan tuolla sandaalin sisällä ja kun toiset kengät on paljasjalkakengät niin keskiarvo lienee ihan jees.

  VastaaPoista
 5. Järjettömän hassut :D söpöt :)

  VastaaPoista
 6. Miten noi pysyy jalassa kun ei oo mitään takaremmiä? Meillä kun tippuu takaremmillisetkin juoksussa....

  VastaaPoista
 7. Ihmeen hyvin. Nää on tosi helpo laittaa itse jalkaan ja kyllä ne päivän opettelun jälkeen alkoi pysymään muutenkin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images