UUSI UIMAPUKU KESÄKSI 2014!

Jos ette vielä tiedä, uimapukuja tai mitään elastaanisia vaatteita ei kannata pestä huuhteluaineen kanssa. Minä tiesin, mutta jostain syystä...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jos ette vielä tiedä, uimapukuja tai mitään elastaanisia vaatteita ei kannata pestä huuhteluaineen kanssa. Minä tiesin, mutta jostain syystä pesin silti pilkkuisen uikkarini viime kesänä vahingossa juuri näin ja siitä meni elastaanisuus aika hyvin pesuveden mukana. Tänäänpä sen sitten muistin, että uusi uikkari pitää hankkia.


Niinkuin hyvin tiedätte daisareideni aiheuttamat rajoitteet, mä en valitettavasti vain voi kävellä lähimpään uimapukuja myyvään liikkeeseen vaan asiaa pitää miettiä monelta kantilta, mistä suurin on F-koon kuppikoko. Kartoitin tänään netissä hieman tilannetta, mistä löytäisin hyvän uikkarin ja muistin kollegan suositelleen Finnwearin uikkareita.


finnwear kollaasi uimapuku tekstit


Mä en nyt tiedä kuinka vaikutteille altis olen, sillä tällä hetkellä tuo D-mitoituksellinen Mimmi Plus uikkari kiinnostaisi kovasti. Uikkarissa yhdistyisi kivat rypytykset (optinen harha!) ja mukavan vintagehenkinen ulkonäkö muutenkin. Ainoa mikä vähän mietityttää on nuo ohuet olkaimet, mitkä ovat muuten irrotettavat. Mutta jos kuppikoko on oikea, olisi kyllä tosi kiva saada olkaimet veks rusketus (=palamis) rajojen takia. 35.90 euron hinta on yllättävän edullinen, siitä plussaa!


Toinen kiinnostava malli on tuo entistä uikkariani muistuttava Maininki Plus, tämäkin siis D-mitoitusta. Tässä mallissa on taas todella leveät olkaimet, irrotettavat toppaukset (ei tarvi!) ja mekkomainen ala-osa, mikä on aina kiva. Kummassakin mallissa on mukava vanhanajan fiilis, kukka vain korvan taakse ja Sihi-juomaa pillillä pullosta siemailemaan.


Nyt pitäisi vaan lähteä sovittelukierrokselle! Olen saanut teiltä niin paljon hyviä vinkkejä iso povisten vaateongelmiin, että pakko loppuun kysäistä olisiko teillä kokemusta joko Finnwearista tai jotain muita hyviä uikkarivinkkejä? Uimakelit ei ihan vielä  ole ajankohtaiset, niin olisi toki aikaa kartoittaa enemmänkin valikoimaa.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

 1. Mulla oli viimen talven vesijumppa-asuna toi Maininki hiukka toisenlaisella mu-va -kuosilla. Irrotettavat toppaukset (ne on sellaiset pinaattilätyn vahvuiset, suojaa nänninäkymältä) ei tuo volyymiä, sitä mullakin on valmiiksi.
  Balleriinaksi mummut altaassa kehuivat, kun saavuin paikalle.
  Ainoa miinus oli se, että noi helmat nousi vesijumpassa kuin ameeba ;) välillä olkapäille.

  VastaaPoista
 2. juu, sama vika meikäläisen pallo-uikkarissa! lilluu se helma sitten hauskasti veden pinnalla välillä:D

  VastaaPoista
 3. Missähän kaupoissa näitä on?

  VastaaPoista
 4. Yritin etsiä jälleenmyyjiä sivuilta mutten löytänyt. Jos kuitenkin googlettaa tuotteita niin ihan nuo perus marketitkin cittari ja prisma ilmeisesti myy. Minusta olen nähnyt Tokmannin ketjussakin Finnwearia. Pitääkin ottaa selvää!

  VastaaPoista
 5. Jos pääset Tammiston Nanso outlettiin,niin sieltä löytyy kattavasti finnwearmallisto.

  VastaaPoista
 6. Myös netistä saa ostettua nansoshop nettikaupasta. Myyvät sieltä myös uikkareita ja taitaa olla nyt toukokuussa -20 % uikkareista nettikaupasta.

  VastaaPoista
 7. Tuo musta on kiva, yksinkertaisen kaunis. Mun pitäs ostaa kanssa uusi uikkari, siinä on sitten vastenmielinen homma! :(

  VastaaPoista
 8. Googlaa swimsuitsforall - postimyyntifirma, jolla on tosiaan kaikkia kokoja ja varsin inhimilliset hinnat. Erityisesti arvostin bikinihousuja, joissa on päällä pieni "hame" - armollista lisäsuojaa, kun rannalla tarpoo lasten perässä auringonottajien ohi...

  VastaaPoista
 9. Mimmi plussaa ei ollut ainakaan Itiksen Stockkalla, Anttilassa eikä Cittarissa...

  Pitää siis suunnata Tammistoon (tai keskustan kauppoihin).

  VastaaPoista
 10. Swimsuitsforall on muuten huippu, mutta tulliin joutuvat pirulaiset, kun tulevat Jenkeistä ja hups, eipä ookkaan enää kovin edullista lystiä. Ite tilasin yhet uikkarit sieltä, jotka oli n. 50€, mutta taisi hinta postikulujen ja tullejen jälkeen pompsahtaa lähemmäs satasta...

  VastaaPoista
 11. No johan! Mutta huomasitko muuten että naapurin tädillä http://plusmimmi.bellablogit.fi/2014/05/ilmoittaudu-mukaan-plustapahtumaan/ jonkinlainen Finnwear-tapahtuma siellä Tammistossa kohta! Sieltäkin saa alennuksia. Ei ollut maksettu mainos :D

  VastaaPoista
 12. Pitää ottaa se iloisena asiana, toi musta ois mustakin kyllä ihana ja kiva sitten mennä biitsille kun on uus uikkari :)

  VastaaPoista
 13. Pitää käydä katsomassa. Tosin mua ei noi tullit huvittaisi yhtään, mutta saahan sitä aina vilkaista hieman:)

  VastaaPoista
 14. Mulla on parinvuoden takainen Finnwearin plusmalliston mekkomallinen uikkari ja on kyllä paras ikinä! Puristaa kaikki makkarat pois niin, että siinä näyttää jopa siedettävältä ja mekko-osa peittää sen pahimman osan minussa just oikein, eli yläreidet ja peppukin mahtuu mekkoon! Olen ollut kyllä ylityytyväinen!!
  Omani ostin lomareissulla, automatkalla pysähdyttiin jalottelemaan en edes muista millelie pikkupaikkakunnalle ja siinä oli joku halpismarketti jossa tuo iski silmään :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images