PIENI MUISTO EDELLISESTÄ VIIKONLOPUSTA

Hellurei! Olemme palanneet Rauman reissulta ja kunhan saan huomenna purettua kameran muistikortin, tulen jakamaan mahdollisesti loppuviikon ...

10339379_10152018924452714_6630456128228547404_o

Hellurei! Olemme palanneet Rauman reissulta ja kunhan saan huomenna purettua kameran muistikortin, tulen jakamaan mahdollisesti loppuviikon Rauman tekemisiämme. Kolmessa päivässä ehti kokea ja tehdä tosi paljon hauskoja juttuja ja nämä on pakko kirjoittaa muistiin itselle, sekä tietenkin teille kesän matkailuvinkeiksi.


Sunnuntai-illan kunniaksi laitan kuitenkin teille yhden muiston viime viikonlopulta eli äitienpäivän tapahtumasta, mistä kirjoitin täällä. Sain heti seuraavana maanantaina kuvia valokuvaaja Pekka Lähteenmäeltä, joka otti äitienpäiväkuvia lounasvieraista. Suurimman osan ihanimmista kuvista jemmasin vain lähipiiriämme varten, sillä ihan kaikkia tärkeitä hetkiä en täällä halua jakaa. Tässä kuitenkin yksi hulvattomimmista otoksista, kummitäti Anna, minä ja poikanen olkihatussa, mitä hän yleensä käyttää kahvinkeittohattuna. Tällä kertaa siis myös äitienpäiväkäytössä :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images