L300- ANTI AGE TUOTESARJAN TESTITULOKSET

kampanjassa mukana Bella-blogit ja L300 Nyt päästään viimein palaamaan testissäni olleen L300-sarjan testituloksiin. Olen käyttänyt L300-sa...

kampanjassa mukana Bella-blogit ja L300


l300 anti age testinaama


Nyt päästään viimein palaamaan testissäni olleen L300-sarjan testituloksiin. Olen käyttänyt L300-sarjan anti-age tuoteperheen päivä- ja yövoiteita sekä silmänympärysvoidetta ja kasvoseerumia reippaasti päälle kuukauden säännöllisesti ja tiedän nyt miten tämä itselläni on toiminut.


Ihoni on siis +30-vuotiaan akneen taipuvainen sekaiho, joka tarvitsee paljon kosteutusta pintakuivuuden takia, mutta herkistyy liiallisesta rasvaisuudesta näpyille helposti. Olen kokeillut monenlaisia tuotteita luonnonkosmetiikasta kalliisiin ulkomaisiin merkkituotteisiin ja pettynyt aina pitemmällä aikavälillä. L300 on ensimmäinen anti age tuoteperhe, mitä olen ikinä testannut, sillä reagoivan ihon omistajana en ole edes miettinyt anti agea, muitakin ongelmia ihosta kun löytyy.


L300 vaikutti heti aluksi sopivan iholleni hyvin ja pidemmällä testauksella mitään ongelmaa ei ole eteen tullut. En väitä, että olisin kuukaudessa nuortunut ihostani pätkääkään. Enkä uskalla luvata sitä vanhuuden merkkejä ennalta ehkäisevää vaikutustakaan. Mutta ennen paikoitellen pintakuiva kasvojen ihoni on nyt kauttaaltaan pehmeämpi ja kosteutetumpi. Suurimman eron huomaa meikkivoidetta laittaessa, sillä ihossa ei ole enää ollenkaan kuivia kohtia joihin meikkivoide kasaantuisi ikävästi. Olen saanut myös kehuja ihoni heleydestä, mikä on kyllä pitkän aknekriiseilyn jälkeen sulosointuja korvilleni. Tosin olen aloittanut muutama kuukausi sitten myös aknelääkityksen, eli aknen paranemiseen L300:lla ei ole osaa eikä arpaa. Sen sijaan aknelääkityksestä tyypillisesti tuleva entistä pintakuivempi iho loistaa poissaolollaan, tästä kiitos taatusti loistaville ihovoiteille.


l300-anti-age-voide


Aamulla olen yleensä laittanut kasvojen pesun jälkeen ensin seerumin ja melkein heti perään päivävoiteen. Kumpikin tuotteista on hyvin riittoisia ja pieni määrä on riittänyt hyvin. Iltaisin olen lisännyt settiin silmänympärysvoiteen ja vaihtanut päivävoiteen yövoiteeksi. N. kerran viikossa saunan jälkeen olen levittänyt yövoidetta astetta reippaammin paksuksi naamioksi, joten yövoidetta on tullut käytettyä enemmän. Vaikka yövoidetta on käytetty eniten, se saa myös pienen miinuksen pakkauksensa vuoksi. En oikein pidä tuollaisista avoimista rasvapurkeista, mistä otetaan sormella rasvaa. Jos yövoidekin saataisiin pumppupulloon, olisi sarja omaan käyttööni täydellinen.


Mietin voiko sarja edes olla niin hyvä, miltä musta tuntuu.  Kun näitä on jaettu bloggaajille aika paljon, kyselin muiltakin mielipiteitä sarjasta. En ole vielä törmännyt toiseen Anti-age sarjaa testanneeseen, mutta sarjan muut linjat ovat kuulemma myös ihan loistavia enkä kyllä ihmettele enää miksi L300 on yksi Ruotsin myydyimmistä apteekkisarjoista. Hinnat on kohdillaan ( n.9 eurosta n.16 euroon) ja kun Suomessa tätä myydään ihan hyvinvarustelluissa päivittäistavarakaupoissakin, saa sarja multa ison papukaijanmerkin.


Tämä testaus oli kyllä tosi mukava projekti, mikä hälvensi omia epäluulojani Anti-agetuotteita kohtaan. Tulos ei olekaan mikään epämääräisillä aineilla kiristetyn näköiseksi tehty iho, vaan suurimpana muutoksena on todella hyvin kosteutettu ja pehmeä iho. Jos valitsisin yhden sanan kuvaamaan L300-sarjaa se olisi syväkosteuttava.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Olen itse käyttänyt L300:n kuivalle iholle tarkoitettua päivävoidetta ja kyllä se on auttanut juurikin syväkosteuttamaan ihoani. Minulla on atooppinen iho, joka saattaa allergioiden takia mennä todella kuivaksi ja L300 suuri plussa siitä, ettei siinä ole mitään hajusteita.
  Lumeneen olen vähän kyllästynyt, kun niitä eri iholle tarkoitettuja sarjoja on niiiiin monta ja monet muut merkit eivät vain sovi lompakolle.
  Pisteet siis minultakin! :)

  PS. Suosittelen Berliinissä entisen Itä-Saksan alueelle majoittumista, esimerkiksi Alexanderplatz ja Mitte ovat todella mukavia alueita.. Ja jos haluaa nähdä prinsessalinnan, niin ihan vieressä Potsdamissa on Sans Souci. :) Toki Berliinissä riittää DDR-museota ja ties mitä kivaa nähtävää!

  VastaaPoista
 2. Erinomainen postaus ja mahtava tietopaketti! Markkinointi on kyseisen sarjan suhteen ollut nyt niin valtavaa, että omakin mielenkiintoni on herännyt. Kuulostaa kokemustesi perusteella siis melko lupaavalta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sarjan testauksesta,nyt kyseinen sarja pääsee minunkin meikkipöydälle käyttöön. :)

  VastaaPoista
 4. Noi on ilmeisesti kaikki hyvin kosteuttavia, eikä mitään pelkkää markkinointipuhetta se kosteutus!

  Me mennään sellaiseen kun grand hotel east Berlin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti Noora! Teen tosi vähän kosmetiikkatestejä blogiini, joten mietin oliko tässä edes olennaisia juttuja. Kannattaa kyllä testata sarjaa, mua huvittaisi seuraavaksi ostaa niitä kasvojen pesuun tehtyjä tuotteita!

  VastaaPoista
 6. Kannattaa testata! Ja hei, näitä voi hyvin myös sekoitella vaikka niin että anti-age seerumia ja kuivan ihon voiteet yms. EI tarvi olla kaikki samaa sarjaa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images