ELÄMYKSELLINEN ÄITIENPÄIVÄ

Tämä äitienpäivä tullaan varmasti muistamaan pitkään, niin paljon ollaan tehty, koettu ja naurettu päivän aikana. Mä en saanut aamupalaa vuo...

Tämä äitienpäivä tullaan varmasti muistamaan pitkään, niin paljon ollaan tehty, koettu ja naurettu päivän aikana. Mä en saanut aamupalaa vuoteeseen, sillä eilisten Bella-blogien 2-vuotis synttäreiden vuoksi lapsi oli isällään yötä ja mulla oli teoreettinen mahdollisuus nukkua pitkään. Viime päivien hektisyyden ja aikaisten heräämisten takia kroppa kuitenkin kertoi, että kahdeksalta on mitä mainion ylösnousuaika.


Päivä alkoi kuitenkin leppoisasti ja eiliset synttärit järestäneenä huokaisin helpotuksesta, kun olin saanut Elämysjuhlilta pyynnön tulla testaamaan heidän äitienpäiväjuhlansa Agrosmäen holvikellariin. Pikkuhiljaa meille alkoi valumaan sakkia, ensin Kaamos isänsä kanssa ja sitten ihana ystäväni ja Kaamoksen kummitäti Anna lähes suoraa Koreasta. Myöhemmin seuraamme liittyi vielä pappa. Sain äitienpäivälahjaksi sekä itse askarreltuja kukkia, oikeita kukkia kuin Korean tuliaisiakin.


aitienpaivalahjat


Olen tehnyt jonkun verran tapahtumia työni puolesta, joten muiden järkkäämät tapahtumat kiinnostaa aina kovasti. Nyt oma tapahtumajärjestäjän taito on kyllä hieman ruostunut, mutta nautin paljon muiden järjestämistä juhlista. Siksipä  Elämysjuhlien äitienpäiväpaketti oli tosi hauska testata, varsinkin kun itse toteutetut juhlat oli hyvin tuoreessa muistissa. Meille oli kerrottu kyllä äitienpäivän menu ja vähän jotain ohjelmasta, mutta lounaaseen kuului kivoja yllätyksiä, mihin en ollut varautunut. Kohta näette mitä! Katsotaan ensin tapahtumapaikka eli Agroksenmäen holvikellari.


agros kylttiagroksenmaen holvikellari1pappa ja kaamos agroksenmaen holvikellariagroksenmaen holvikellari2aitienpaiva elamysjuhlat2elamysjuhlat aitienpaivaaidin halaus 1


Päivän tärkein juttu oli tietenkin syödä hyvässä seurassa ja pitää hauskaa. Holvikellari paikkana oli aivan omaa laatuaan ja lapsestakin huomasi paikan olevan tosi jännittävä. Valitettavasti ruoka itsessään ei kerännyt seurueeltamme pisteitä jälkiruokaa lukuunottamatta. Se oli kyllä todella herkullinen! Ruokailun ajan meitä viihdytti myös muusikko, mikä toi kivan tunnelman holvikellariin.


Ohjelmaan kuului myös äitienpäiväkuvien ottaminen ja ajattelin, että siinä nopeasti räpsäistään kuvat ja kotiin. Tässä kohtaa yllätyin todella positiivisesti, sillä ruokailun aikana juhlijoille oli laitettu valmiiksi pieni kauneussalonki, mitä piti Beauty Casen ihanat naiset. Sen sijaan, että olisin lisännyt hieman Lumenea huuliin, saimmekin Annan kanssa täydellisen meikinkorjailun sekä meikkivinkkejä! Tämä oli ihan huippukiva yllätys ja sopi äitienpäivään todella hyvin. Kaikki naiset saivat myös tuoksuvan ruusun ja siitä olikin mukava suunnistaa Pekka Lähteenmäen kuvattavaksi. Laitan nuo kuvat sitten myöhemmin teille nähtäväksi!


elamysjuhlat aitienpaiva meikkauselsa oi mutsi mutsi meikkaus elamysjuhlathuulipunat beauty casekuvaus elamysjuhlat2


Äitienpäiväkuvat otettuamme ja tietenkin juhlien viimeisinä vieraina bileet jatkuivat meillä pihalla. Kaamos kirmaili ruusun ja olkihattunsa kanssa pitkin pihaa ja minä räpsin kuvia. Alkukesä on niin kaunista aikaa, että jokainen olisi ihana tallentaa!


kesamies oimutsimutsikoivun lehden syoja oi mutsi mutsikaamos ruusu elamysjuhlat


Sitten tapahtui jotain kohtalokasta ja dyykkaaja-seuralaiseni löysivät roskalavan. En tiedä kenen idea oli antaa lapselle harmaa roskakori, minkä hän tietenkin näppäränä poikana laittoi päähänsä huutain "hirviö hrrrrrrrr!". Ei siinä muuten mitään, mutta roskakori oli pakko ottaa mukaan ja lapsen oli pakko kulkea se päässä kotiin asti. Ai että mua hävetti ja kuten tuosta Annan silmäkulmasta huomaa, hän nauroi kyyneleet silmissä päivämme huipennusta.


dyykkaus anna ja kaamosroskakoripaa kaamos kaveleekaamos roskakoripaanauratti niin että tuli itkuSeurueemme kiittää Elämysjuhlia mukavasta tapahtumakokonaisuudesta, mikä selkeästi inspiroi niin aikuisia kuin lapsiakin ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Eikä miten ihanat pupupöksyt! :D

  VastaaPoista
 2. kerron mistä noita saa jos lupaat yhdistää ne roskakoriin :D

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, suostuiskohan lapsi käyttämään roskapönttöä hattuna!? :O

  VastaaPoista
 4. Heh, älä turhaa häpeile. Minihirviöitä näkee ihan liian harvoin! Mahtava idea pojalta, vaikka mulle tuli kyl enemmän mieleen robotti kuin hirviö. :D

  VastaaPoista
 5. Siis sun poika näyttää iha redramalta :D ihana!

  VastaaPoista
 6. Hirviö hrrrr, ahhahhahaa, mäenkestä! :DD ihana!

  VastaaPoista
 7. Oi toi hirviöasu olisi täällä kova sana, poika kulkee murisemassa milloin kenellekin vastaantulijalle. Ja hei, sulla on nyt tiedossa erittäin rauhalliset teinivuodet: jos lapsi yrittää ryppyillä jotain kotiintuloajoista tai kokeisiin lukemisesta, niin muistutat sitä, että voit aina pistää sen kavereille linkin näihin kuviin. ;)

  VastaaPoista
 8. Täysin asiaan kuulumattomana oli pakko tulla kommentoimaan sellasta että: Olin tossa viikon Barcelonassa ja näin ihan kaikkialla niitä terveyssandaaleita! Erityisesti just niitä sun valkosta mallia. Ya Trendy and Stuff!

  En kyllä itselleni ostanut vaikka jalat huusikin apua kaiken kävelyn jälkeen :D

  VastaaPoista
 9. Totta, kyllä mullakin hymy nousisi huulille jos sellaisen näkisi.Se vaan, että senkanssa pitääitse liikkua tuottaa hieman ongelmaa ;D

  VastaaPoista
 10. Et muuten oo ainoo,joka noin on sanonut!

  VastaaPoista
 11. Mäkään en oikein kestä...mut on se silti ihana:)

  VastaaPoista
 12. Pidetään peukkuja seesteisille teinivuosille!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images